НАТО контролише хашки „трибунал“ – изјавио је 17. маја 1999-те на конференцији за штампу порт-парол НАТО Алијансе Џејми Шеј


Од сада ћу с времена на време са сајта Jared Israel-a: „Царево ново одело – разоткривање лажи“ » http://www.tenc.net/ почети да преносим текстове који на изузетно аргументован начин раскринкавају лажи прљаве пропаганде запада да су Срби злочинци који су криви за све. Сајт је вишејезичан и невероватно колико има богату документацију и на српском језику. То су преведени текстови са енглеског. За почетак ћу почети чланком о међународном трибуналу у Хагу за ратне злочине. Наиме, сваком нормалном човеку кад гледа те процесе, јасно је да се ту ништа и не крије да ту нема никаквог међународног права и правде, већ се ради о продуженој руци Америке за кажњавање Срба, то је јасна порука, јер се доказани злочинци против Срба ослобађају оптужби, а нама ће дрогирани монструми новог светског поретка вероватно тражити, ако им овај њихов слугерај нађе и преда Ратка Младића, и Карађорђа да хапсими, као услов свих услова да уђемо у ЕУ, јер ту је и он негде, крије се по шумама, а можда се и Гаврило Принцип крије у неком жбуну. Владари живота и смрти заиста желе да целу нашу слободарску историју поново изфабрикују и борце за слободу прикажу као неке дивље терористе, злочинце. То је сада на сцени терора новог светског поретка…. паклене машинерија за уништење „неподобних народа“. И зато, за њих… само „зли Срби“ су Срби.

Пређимо сада и на овај текст, у српском преводу преузет је са ове странице поменутог сајта:
http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/articles/s-shea.htm

Одломак са НАТО конференције за штампу, одржане 17. маја 1999., на којој је порт-парол Алијансе Џејми Шеј изјавио да НАТО контролише хашки „трибунал“

НАПОМЕНА: Одломак је интегралан; целокупни текст конференције, у енглеском оригиналу, можете наћи на:
http://emperor.vwh.net/docs/jertzback.htm#h-list_quote
[29 јули 2002]

Питање:
Jamie, интересује ме да ли би сте могли да прокоментаришете прошлонедељну изјаву Судије Арбоур из Међународног Трибунала за Ратне Злочине, чију копију сам оставио код ваше секретарице, за вашу информацију. Судија Арбоур је у свом говору изјавила да ће се, као резултат иницијативе НАТО-а од 24 Марта, земље чланице НАТО-а „добровољно подврћи јуридискцији њеног суда чији мандат се односи на дату војну операцију и која превазилази питања националности, а чије истраге су покренуте на основу мишљења тужиоца који има предност над било којим националним судом.“ Да ли НАТО признаје јуридискцију Судије Арбоур над његовим активностима?

Џејми Шеј:

Прво, моје разумевање резолуције УН на основу које је Трибунал основан је да се односи на бившу Југославију и на ратне злочине који су почињени на тлу бивше Југославије.

А као друго, морамо разлучити теоретско и практично. Ја верујем да ће судија Арбоур отворити своју истрагу само када јој ми то омогућимо. Господин Милошевић није тај који је Судији Арбоур обезбедио визу за Косово и омогућио јој да почне са истрагом. Њеном суду ће бити допуштен приступ само захваљујући НАТО-у, НАТО је пријатељ Трибунала, НАТО чине људи који су приводили оптужене за ратне злочине у Босни. До сада смо имали 14 хапшења од стране СФОР-а и наставићемо са хапшењима.

Земље НАТО-а су обезбедиле буџет Трибунала, ми смо међу највећим финансијерима и обезбедили смо отварање друге суднице која ће убрзати процесе, зато будите уверени да смо Трибунал и ми на истој страни, ми желимо да ратни злочинци буду доведени пред лице правде и сигуран сам да када Судија Арбоур буде отишла на Косово у потрази за чињницама оптужнице ће бити подигнуте против људи Југословенске националности и никога другог у овом тренутку.

***

[Мај 17, 1999. Транскрипт конференције за штампу НАТО-а коју су одржали Jamie Shea и Мајор Генерал W. Jertz у Бриселу. Транскрибовано од стране M2 PRESSWIRE (c) 1999. Да би сте прочитали цео транскрипт на Енглеском пратите линк :

http://emperor.vwh.net/docs/jertzback.htm#h-list_quote
……….

Дакле, сада је и са званичног места обелодањено да ту нема никаквог међународног права и правде у хашком трибуналу, јер прво и прво, знало се да је тај суд нелегитимано основан од стране Савета безбедности УН-а које немају права по свом статуту да оснују један такав суд, о томе ће вам нешто више рећи Коста Чавошки.


Шта су онда Уједињене Нације…?

Оне су само „сервис“ империјалне Америке и НАТО пакта, на њихов притисак је нелегално и основан хашки трибунал, да би се имало покриће неутралности, али ту „неутралност“ само Срби осећају на својој кожи по пројекцији владара Планете, зато су и највећи финансијери Хага НАТО пакт са својим чланицама. Док не припремим текст са богатим прилозима, којих иовако има доста на овом сајту, о раскринкавању мита да се у Сребреници десио геноцид Срба над муслиманима, прочитајте један веома занимљив преведени Интервју Зорана Ђинђића магазину „Шпигл“, уз коментар Џереда Израела:

„Ако ја паднем, Запад губи 10 милијарди долара“

Иначе, ако ова домаћа окупациона неолиберарна власт донесе резолуцију о непостојећем „монструозном злочину“ у Сребреници, како Тадић каже, биће то колективно самоубиство! Као нација која је кроз своју читаву слободарску историју крварила и била геноцидирана, ми ћемо се том резолуцијом само-декларисати да смо геноцидан народ, на тим изфабрикованим лажима о непостојећем геноциду, а Републици Српској и Србима у њој забићемо нож у леђа, нашој браћи, јер ионако им муслимани у Босни досољавају тешку муку и рану да је Република Српска „геноцидна творевина“.

Не заваравајмо се „другом резолуцијом“, тзв. наша „опозиција“ је ту да нас преведе жедне преко воде. Наравно да је било Српских жртава у околини Сребренице од стране Насера Орића и његових муслиманских кољача пре тог измишљеног геноцида, преко 3000 , то можете видети на доњем линку:

http://real-srebrenica-genocide.blogspot.com/

Чак их има више него тих фамозних муслиманских, јер у тих 13 масовних гробница муслимани су до марта 2007-ме открили нешто мање одо 2500 лешева, од којих је за око 1000 утврђено да су погинули у размени ватре са Српским снагама, а има и доста оних који су умрли пре уласка Српске војске у „заштићену зону“ Сребреница, чак и пре рата у Босни. Постоје извештаји о томе, студије, књиге, али овде је забраено причати о томе! Дакле, нико неће у свету обрачати пажње ни помињати ту другу резолуцију о Српским жртвама, кога у овом мраку новог светског поретка па брига за Српске жртве, ионако су Српске џелате Харадинаја и Орића ослободили из Хага. О томе да то неће ништа представљати за свет најбоље говори известилац Европског Парламента за Србију Јелко Кацин:

Кацин: Ма какве Српске жртве !
(јер оне ће „релативизовати злочин у Сребреници“)

„Известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин поздравио је Тадићеву најаву да ће српска скупштина усвојити резолуцију о Сребреници, али је оценио да би усвајање друге резолуције о осуди свих злочина релативизовало осуду злочина у Сребреници.“

Монструозно је све ово што нам се припрема, овом напаћеном народу од ове наше однарођене власти под плаштом „моралног искорака“, док је истовремено Месић баш крупним корацима „морално“ искорачио амнестирајући злочинца над Србима и ратнохушачки запретио Србима у Републици Српској!
У тим Тадићевим „моралним искорацима“ и сталним извињењима, можда затражи да се ми Хрватима извинiмо за Јасеновац, пошто се Хрвати никада нису ни званично извинули „браћи“ Србима за 700. 000 покланих, а камо ли да „морално искораче“ резолуцијом о Јасеновцу. Дапаче, они стално смањују Српске жтве геноцида у Јасеновцу, дошли су до цифре од око 30.000 Срба ( по Туђману). Како су кренули Хрватски политички „историчари“, за десетак година Јасеновац ће бити само „радни логор“ у коме су Срби умирали од неких тешких заразних болести.  Зато Тадићу, брзо „искорачи“ и извини се.

О Сребреници и резолуцији тек ће бити речи…

3 реаговања to “НАТО контролише хашки „трибунал“ – изјавио је 17. маја 1999-те на конференцији за штампу порт-парол НАТО Алијансе Џејми Шеј”

 1. Peđa Says:

  Једино што може да нас „тјеши“ је чињеница да су на овом „брдовитом Балану“ поклекнули и Отоманска империја и жута царевина Аутроугарска, застала је, пресудно, Хитлеровска Њемачка, па ће, ако Бог да, и тај назови нови међународни поредак, овдје да се уруши.
  Само што то ови надрогирани геј његови представници нису добро савладали Историју.
  И ако издржимо!

  • Nebojša Says:

   Морамо сменити ову власт у Србији, то је основни услов нашег преживљавања и билошког опстанка као народа са самосвесним култорно-духовним идентитетом и историјском слободарском самосвешћу. Они су нам највећи проблем, то је наш „нови светски поредак“, јер овај прави остварује своје циљеве преко њих.

  • Nebojša Says:

   Суштину те наше домаће окупацоне власти, лепо је Дуци приказао у свом постеру. Слика говори више него речи:


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: