Прва јавна трибина о свињском грипу и вакцинама


У организацији „Двери српских“ у  амфитеатру на београдском машинском факултету 26-ог Новембра ове године одржана је прва јавна трибива о свињском грипу и вакцинисању где су сучељена мишљења доктора за и против вакцинисања, са детаљним објашњењима својих ставова. Тема трибине је била:„Све што (не) знамо о вирусу Х1Н1 и вакцини“. Трибина је прошла у стручном и ведром духу и свако је објашњавао своје ставове онако како види целу ову ствар са свињским грипом, осталим гриповима, вакцинама и вакцинисању. Овако треба да се воде дебате људи разаличитих стручних ставова и мишљења, у ведром и пријатном тону, тако ће и обичан човек све боље да разуме целу ствар, а не како нас политичари непрекидно трују својим пит-бул расправама, што се лоше одражава и на грађане. Ваљда је доста тога? Трибину је водила Гордана Станковић.

Трибина Двери српских:“Све што (не) знамо о вирусу Х1Н1 и вакцини“

Преузми трибину (42.5 мб.)

Учесници трибине су били примаријус др. Томислав Радуловић (епидемиолог, стручњак за вакцинацију), доцент др. Петар Ивановски (доктор медицинских наука, педијатар, субспецијалиста хематологије, рецензент у америчким медицинским часописима),Др. Бане Несторовић ( професор шеф одељења за плућне болести на дечијој киници у Тиршовој),др. Милијана Абрамовић Савић (педијатар, сарадник Верског Добротворног Старатељства Српске Православне Цркве).

Једна напомена… на крају текста је аудио снимак са извученим говором само др Банета Несторовића, јер мислим да је за сваког грађанина то најјаснији став да има комплетну слику о вакцинању-невакцинисању.

Око ситуације са свињским грипом и вакцинама влада невиђено сејање страха и панике од стране министарства здравља о „великој смртности“ заражених вирусиом свињског грипа. на малим екранима великих медијских кућа шири се потпуно једноумље и дезинформације тиме што нам се непрекидно сервира да су ове вакцине за свињски грп, пави „Божији лек“, а управо се за њих на интернету може наћи гомила података и стручних извештај разних доктора, са видео прилозима, који показују да су баш те вакцине неквалитетне и штетне! Ови доктори који су причали против вакцине и вакцинације, доцент др. Петар Ивановски, др. Бане Несторовић и др. Милијана Абрамовић Савић, јасно су рекли да они нису за потпуно избацивање сваке постојеће вакцине и вакцинације, већ да треба избацити лоше и неквалитетне вакцине, као и вакцинације које су непотребне, јер изазивају разне нежељене ефекте, код деце, жена, жена трудница о и остале осетљиве популације !

др. Томислав Радуловић, пензионисани епидемиолог који је скоро 40 година радио на вакцинисању, заступао је веома коректно став да су вакцине неопходне.
Имам замерке на једну његову категоричну констатацију.

др. Томислав Радуловић:

„Дакле… јесте да вакцине нису апсолутно безбедне, и јесте да вакцине нису апслутно имуногене. Али… ипак су оне, бар оне лиценциране, веома безбедне и веома имуногене…

Мислим да овде уважени доктор није у праву, (због чињенице да је ово неморално лудо време, орвелово…), јер једна од лиценцираних вакцина за које он тврди да су безбедне и асолутно имуногене, а која је у Канади изазвала велики број необичних и опасних алергија, била је од фармацеутске куће коју је и он поменуо од „GlaxoSmithKline“. После изненадних алергијских појава код грађана Канаде, враћено је 172.000 доза тих „безбедних“ и лиценцираних вакцина, јер је постојала опасност да се добију смртоносне алергије. Уважени доктор је стварно своје ставове коректно износио, али ово што причам и износим требао би да зна, и да се запита:“шта се све то догађа у задње време са вакцинама, за птичји и свињски грип посебно? Зашто има толико „грешака“?
Зашто те Фармацеутске куће које имају лиценциране и безбедене вакцине кад потписују уговор са земљом увозником траже да се изузму од кривичног гоњења, а вакцине би требало да им буду безбедне, зар не?
Да је код мене све црно на бело, дајем снимак вести на дневнику РТС-а где се говори да су и ове излецинциране вакцине штетне:

Вакцина у Канади изазива озбиљме алергије:

А сада ћемо после ове вести видети како је др Радуловић био контрадикторан и неискрен, а све у светлу његове изјаве:

„… али… ипак су оне, бар оне лиценциране, веома безбедне и веома имуногене…“

А разлоге вероватно само он зна.
др. Томислав Радуловић је у 34-ом минуту и 44-ој секунди почео да говори следеће:

Европска Агенција за контролу лекова (ЕМА) одобрила је Санофи Пастерову вакцину, Новартисову и Глаксу Смит Клајн („GlaxoSmithKline“)

Гордана Станковић чита питања…

Питање за доктора Радуловића:(Питање је постављено у времену: 74мин. 05сец.)
„Значи, „GlaxoSmithKline“ вакцина забрањена у Канади због смрти са отоком лица?

Одговор доктора Радуловића:( одговор дат у времену: 74мин. 33сец.)

„Ово за Смит Клајнову вакцину(„GlaxoSmithKline“) ја сам реко да нисам гласноговорник ни једне вакцине, и не могу да кажем ништа“.

Докторе Радуловићу, шта сад би? Сами тврдите да су лиценциране вакцине веома безбедне и имуногене, њихов сте гласноговорник, али случај у Канади вас демантује.
Упорним и јавним прећуткивањем истине, само се још више сеје неповерење у народу у званичне изјаве које долазе из министарства здравља да је и Новартисова вакцина безбедна. Министар Милосављевић је на самом почетку кампање „за вакцине“ говорио:

„то је одобрила ЕМА“

и као наводно то је гаранција да су вакцине безбедне. Али сада се види да нама више ништа није гаранција да је безбедно, ни „ЕМА“ ни „СЗО“, а вакцине су купљене, без претходне провере….!

Да ли то значи да ће се на грађанима Србије испробавати и тестирати исправност Новартисове вакцине?

И поред тога што ја преко својих текстова и видео прилога само износим ставове доктора и специјалиста за инфективне болести да су баш ове вакцине за свињски грип штетне, дакле, ја само то премосим, још увек има „љубитеља“ вакцина који ме засмејавају прозивајучи ме да ја „лажем народ“ као извесна Каролина:

„НЕ ЛАЖИТЕ НАРОД…“

Толико има пуно информација на интернету, са разних сајтов, такође видео сајтова попут You Tube итд…од стручњих људи и доктора који говоре о штетности вакцина и свој тој манипулацији и намерно сејаном страху од свињског грипа, да ко жели може то да види. Ја разумем да ће бити људи који ће прихватити вакцинацију чак и после свих тих извештаја о штетности, чак и после апсурдних и смешних изјава министра здрвља да нема разлога да се не прихвати вакцинација и поред тога што зна за овај случај са Канадом из које су повучене „безбедне“ вакцине. Нико тим грађанима који прихватају вакцинацију не каже да то не раде, да се не вакцинишу, ја увек напомињем да је свако одговортам за свој живот, сазнај за обе стране медаљи и одлучи. Хоћеш да се вакцинишеш? Ок… стани у ред и засучи рукаве…

Међутим, ми смо тренуртно најмрачнија земља што се тиче медија, ситуација око свињског грипа то савршено показује. Али то се тако ради безочно и дрско, тако безосећајно за људски живот, за децу, труднице, јер сви ти званичници из министарства здравља знају да на интернету постоји гомила материја од стручних лица, од доктора који их у потпуности демантују и доводе до апсурда да стално коригује своје ионако конфузне и контрадокторнеи нформације. Ето, на питање новинара:

Да ли је Влада Србије с „Новартисом“, од кога је купила вакцине, потписала да та кућа неће бити одговорна за евентуалне последице које вакцина може да изазове по здравље становништва?
Вођа епидемиолошког тима др Предраг Кон одовара:

За то не знам“.

Целу вест можете да погледате овде.
Па ко треба да зна човече!
Не знаш! А ко ће да одговара ако је потписан такав уговор а ти то не знаш, а треба да знаш!
Јел овакви треба да брину о здрављу становништва?
Ко ће да одговоара ако се те нежељене последице десе, а у уговору стоји да „Новартис“ неће бити одгопворан, док Томица Милосављеви и Кон непрекидно причају намамет да су вакцине које су купили берѕбедене, а још ниду ни ороверене у нашим лабораторијама!? Видели смо шта се дешава у Канади, па зар толико баш потцењујете нашу интелигенцију!
Ко ће бре да им ишта више верује!

Мало сам истрчао из оквира ове трибине, али сам желео да се ово стално има на уму. Према нама се ови из министарства здравља понашају као да су ветеринари, а ми њихова стока, па чак се и ветеринари према животињама опходе са великом пажњом и бригом, а ови званичници нас тетирају ко ретарде, ми као не знамо да тумачимо алтернативне стручне информације, то су каже Томица „појединачни утисци“, а они упорно терају своје.
Па зашто на великим ТВ кућама не доводе људе и докторе који ће да причају и ову другу страну која није повољна за вакцине и да нам тако покажу да нас третирају ко људе! Ево… хрвати већ пети пут на својој ТВ доводе Дејвида Ајка кога су сви исмејавали, који не само да прича против вакцина, јер прича о светској завери, али изгледа да се све полако остварује како он прича.
Истовремено, док хрвати дају простора на главним медијима Д.Ајку који није доктор, а прича против вакцина, Милосављевић забрањује Др Банету Несторовићу наступ на медијима, ѕабрањује му да прича оно што Милосављевић упорно крије од народа! Да није „Двери српских“ које режим стално напада, ми никада не би чули шта др Бане Несторовић прича, ми никад не би имали како-тако потпуну слику о вакцинама и вирусима, а др Бане Несторовић прича ово:

„… према томе, најстрашније део, је део, када препоручујемо вакцину трудницама. Значи…ја морам да кажем ту реченицу по цену да ме министар сутра опет поново позове, да ме зове телефоном. А та реченица гласи:»Вакцина за грип је увек била забрањена за труднице, и увек ће бити забрањена за труднице! То се зове… велико слово „Ц“. Ц слово значи „забрањено у било ком периоду трудноће. Немамо даље шта да причамо, не знам шта би даље причали после тога. Вакцина је забрањена за труднице!… Ја сам слушао на телевизији, каже… али може у последња 3 месеца трудноће?! Па то ти својој ћерки, мислим… свом детету.«…“

Доказ да свињски грип није опасан и да као сеје велику смрт како се људи овде плаше…

Цитати Др Банета Несторовића…

„Ајмо , каже да користимо искуства паметнијих од нас. У Аусталији је епидемија, пошто су они у јужној хемисфери, почела и завршила се у октобру месецу. И ово је сума сумарум. Значи ово што видите плаво (преѕентаљција је приказивана путем слајд шоа) то је сезонски грип, ово црвено је пандемијски грип. Значи… то је смртност од овога „опасног“ пандемијског грипа, ово црвено. Видите… колико је опасан, „страшно“, невероватно (овде иде смех слушалаца). Мање је умрло него мислиим од, од… саобраћаних несрећа. Ајмо даље…
Значи тамо се епидемија завршила, они су своје пацијенте врло пажљиво пратили, значи сви су доказани.“

Надувавање, лажна статистика о наводно „великом броју“ умрлих од свињског грипа. Коришћена слајд шуо презентација…

„.. ово је случај у Америци, значи они кажу од ових умрлих случајева, па умрле труднице, па умрла деца. Ово су пацијенти који су умрли, па су рађене постхумно, одређене организацуије су радиле идентификацију вируса. Само 20% је имало потврђен грип. Значи 80% умрлих уопште није имало грипозну инфекцију. Зато што је дефиниција Светске Здравствене Организације, да се свака пнеумонија у сезони пандемије сматра по дефиницији вирусом грипа. Од 11-ог маја-јула ове године, и 16-ог јула у Америци и 16-ог јула у Европској Унији се више не доказују случајеви грипа!? Према томе… аутоматски кад неко добије тешко запаљење плућа и умре “ он је умро од грипа“. И онда наравно имате велики бреој умрлих…“

О вакцинама које се увозе код нас…

„… ова доза коју је Тома пменуо, значи, ако смо ми увезли, пошто ја стварно не знам шта смо ми увезли… ако смо увезли ову са 10 доза или са 25 доза, она садржи, микромола, ова, ова која садржи 10 доза, она… у упутству пише на интернету да она садржи 25 микрограма живе. На 25 доза значи 12 микрограма живе, на 10 доза. То је 1,2 дозвољена, дневна доза је 0,1. Значи то је 12 пута више него што је дозвољена доза. Значи практично смео би да је прими само онај ко је тежи од рецимо 100 кила. Ја! ( иде смех)Не шалим се, по килограму телесне тежине. Према томе, та прича, знате шта је шта је штетно, а шта није штертно. Све је штетно и ништа није штетно, зависи колико узмете… коју количину узмете, мислим, према томе, та прича, знате „експериментално је доказано није штетно“… мислим није штетно оно што није штетно…“

О вакцинисању трудница:

„… према томе, најстрашнији део, је део, када препоручујемо вакцину трудницама. Значи…ја морам да кажем ту реченицу по цену да ме министар сутра опет поново позове, да ме зове телефоном. А та реченица гласи:»Вакцина за грип је увек била забрањена за труднице, и увек ће бити забрањена за труднице! То се зове… велико слово „Ц“. Ц слово значи „забрањено у било ком периоду трудноће. Немамо даље шта да причамо, не знам шта би даље причали после тога. Вакцина је забрањена за труднице!… Ја сам слушао на телевизији, каже… ‘али може у последња 3 месеца трудноће’?! Па то ти својој ћерки, мислим… свом детету.«…“

И на крају вас препуштам да преслушате ову целу трибину као и овај посебни извучени запис говора Др Банета Несторовића, са само једним малим исечком говора Др Томиславса Радуловића кога сам убацио, јер се др Бане надовезао и реплицирао му. Тако ће све лакше да се схвати, цео контекст, а и имате снимак целе трибине на увид.

Др. Бане Несторовић – шеф одељења за плућне болести на дечијој киници у Тиршовој

Преузми аудио запис (13 мб.)

Скидајте ове аудио клипове, показујте их пријатељима и делите, јер кад већ држава неће у потпуности и тачно да нас информише, морамо то сами да чинимо, јер ми смо држава, а ови што тако невиђено лоше управљају њом, само су „тренутни пролазници“ који су „вакцинисани“ слепом послушношћу према СЗО и осталим структурама глобалних светских моћника који воде човечанство у пропаст робовског живота и живота уопште.

3 реаговања to “Прва јавна трибина о свињском грипу и вакцинама”

  1. istina Says:

    ko zna jezike nek prevede ove linkove, uzgred zasto nemacka ne zeli da svoje vojnike vakcinise ovom vakcinom vec nekom“drugom“???


    !!!pogledati oba videa do kraja!!!!
    http://de.rian.ru/safety/20090525/121733554.html

    http://snardfarker.ning.com/video/ukraine-plague-red-alert

  2. Nebojša Says:

    Не треба превод. Хрвати су довели Jane Burgermeister. Док министар здравља од грађана сакрива и забрањује Др Банету Несторовићу да прича оно што он тако невешто и неморално крије, Хрвати информишу свој народ на прави начин.

    Na rubu znanosti Jane Burgermeister, tragom svinjske gripe 1/5

    Прилог има 5 дела. Ово ћу касније, за неки дан, спојити у један видео клип и поставити га са текстом на сајту.

  3. Alabino Says:

    Nasmej te se malo
    Kako Beogradjani zovu Svinjski GRIP Kako ? X5Q7


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.