Самоубилачки метеоролошки терор


Ефекти поплава, земљотреса и ватрених стихија све чешће изједначавају се са губицима у рату. необуздан индустријски развој и неразумевање закона природе сакате изворе људског постојања. у играма са природом загађени су човек и његова планета.

Пише: Светозар Радишић
http://www.svetozarradisic.com/

Рат против Планете који воде мегакапиталисти није нимало наиван. У том рату нестају из дана у дан услови за живот Земљана. Познато је да предстоји борба за опстанак становништва и планете због оштећеног озонског омотача и нестајња животиња и биљака, условљеног разним врстама загађења. Само у Великој Британији тренутно изумире 317 врста биљака. Њихов опстанак зависан је од пестицида и хербицида, а они трују људе. Наиме, стручњаци с универзитета у Мастрихту (Холандија) установили су да је повећан ризик од менталних обољења код баштована и фармера, због контаката са пестицидима.
У студији Савезног хидрометеоролошког завода о теми “Стање и перспективе развоја геофизичких аспеката савременог ратовања” написано је: „Већ после Другог светског рата почело се са размишљањем о геофизичком оружју… Влада САД је преко министарстава одбране стимулисала реализацију пројекта ’Цирус’… Генерална метеоролошка служба САД је 1948. године у сарадњи са Националним саветодавним комитетом за аеронаутику, морнарицу и ратно ваздухопловство, основала лабораторију за физику облака, а експерименти су извођени у државама Охајо и Калифорнија“.

Муњеносни облаци успешно су експериментално стварани у Русији и Сједињеним Државама. У те сврхе користи се расејавање облака погодним материјалима аеросолног карактера. Методом расејавања сребројодидом постиже се смањење појаве муња између облака и тла за више од 30 одсто. Раније су се у те сврхе у доњи део облака убацивале металне иглице (најлонске игле пресвучене алуминијумом). Показало се да угљена прашина може да апсорпцијом сунчевог зрачења акумулира више енергије него било која друга врста материје, изузев нуклеарне енергије. Такође је установљено да се на тај начин ефикасно утиче на локалне непогоде.

Поред тога, научници су успели да озрачавањем јоносферског слоја утичу на људе. Електромагнетни таласи формирани између јоносфере и земљине површине, подешени на фреквенцију можданих таласа, мењају понашање људских популација за дужи период. На тај начин омогућено је да се у рату делује на непријатељеву живу силу и његове телекомуникације. У ствари, интерференцијом таласа долази до резонантних ефеката, који се неповољно утичу на психу човека. Последице таквог дејстваxe „Posledice elektromagnetnog dejstva“ су главобоље, умор, несаница, црвенило коже, узнемиреност, агресивност и “зујање” у глави, праћено високим тонским завијањем. Дакле, атмосфера се може користити у геофизичком рату.

Стога је логично што најзначајније еколошке организације и најугледнији климатолози и сеизмолози, сматрају да су све чешћи земљотреси, поплаве и несносне врућине последице необузданог индустријског развоја, који је толико упропастио природу да планета сада посрће од физичке исцрпљености и бљује због затрованости. Галус Кадоно, шеф швајцарске еколошке фондације „Греина“ је за „Фајненшел тајмс“ изјавио да је лицемерно да се плод људских недела и сакаћење природних извора егзистенције и даље назива „природним непогодама“.

Необјављени метео рат

Информације о загађености тла и атмосфере углавном се крију. Тај проблем у Србији најбоље разумеју грађани Панчева и Бора. На пример, вест да је Печора постала нови Чернобиљ, после загађења руског Арктика изливеном нафтом, стигла је до Москве из америчке штампе. Хуманисте и „зелене“ нису забринуле последице Нато бомбардовања на подручју општине Дервента. Према налазима еколога бомбардовање је узроковало: дегенеричну стоку, најезду глодара, чудних инсеката и змија, високу загађеност хлорофенолином и појачано зрачење на местима где су падале бомбе. Слично је прошао Космет.
Ракетно бомбардовање објеката на територији, за време агресије на СРЈ, утицало је на ниже слојеве тропосфере. За око 32.000 авиополетања искоришћено је више од 130.000 тона високооктанског авионског горива. Не обазирући се на забрану примене геофизичког оружја и на забрану да се природна средина изабере за војни циљ, у току војног конфликта у Југославији, по свему судећи, испољено је активно дејство по „прљавим кумулусима“ који су се формирали као резултат пожара у предузећима хемијске и нафтно-прерађивачке производње.
Основни циљ геофизичког деловања био је, према подацима које су експерти доставили Уједињеним нацијама, изазивање киселих киша изнад пољопривредних региона. У већини случајева, један до два сата после интензивног бомбардовања настајале су вештачке провале облака. Киселе кише тамнобраон боје падале су на површини од више стотина квадратних километара. Неприродне промене времена захватиле су и суседне регионе и државе. Осим пограничних области СРЈ провале облака и појаве града повећаног интензитета и трајања изаване су и изнад Румуније и Бугарске. Слично се догађало у метеоролошком рату Сједињених Држава против земаља Индокине.

Авијација Натоа користила је више од 23.000 тона бомби од којих један број био с осиромашеним уранијумом. Искуства након примене наведене муниције показују да уношење честица уранијумске прашине кроз дисајне органе у организам узрокује дуга и озбиљна оштећења унутрашњих органа. Осима тога могу се појавити: слабљење имунолошког система, раст злоћудних творевина (канцерогено деловање) и настајање озбиљних мутагених промена, што значајно увећава број случајева рађања новорођенчади са урођеним манама. Уз то, код грађана који живе у рејонима где су употребљене “графитне” бомбе све чешће се појављују случајеви радиофобије. „Сандеј тајмс“ објавио је текст у којем пише да ће 12 британских војника тужити Министарство одбране у Лондону „због здравствених проблема изазваних излагањем осиромашеном уранијуму“ који је Нато употребљавао у нападима на Савезну Републику Југославију. Од тих 12 војника, 11 се налазио на Косову и Метохији.
Према Б.Н. Алексејеву, експерту за еколошку безбедност, у земљишту и замљишним водама на територији Југославије пронађени су тешки метали, диоксин, графитна прашина, пирилен (минерално уље које се користи у системима за расхлађивање)… Бомбардовање је довело, према једном од његових извештаја, до значајног загађења атмосфере, резервоара, земљишта и подземних вода високотоксичним и штетним материјама. У облацима који су се образовали, нађени су производи сагоревања мономера винил-хлорида, амонијака, хлора, азота и њихових оксида и различитих угљоводоничних једињења. Боја атмосферских падавина у виду киселих киша изнад рејона бомбардованих нафтно-хемијских предузећа подсећала је на венску крв. Проблем је што миротворци из Коалиције нису знали, или нису хтели да знају, да су на тај начин ослобођене супстанце постале својина читавог света. Погоршање еколошких услова у пролећно-летњем периоду 1999. године довело је до поремећаја сезонских миграционих процеса ловних врста риба, птица и дивљих животиња.

На провери је с(а)вест чевечанства

Шеф радне групе програма УН за заштиту животне средине на Балкану, Пека Хависто затражио је, према писању „Гардијана“, „преиспитивање правила рата“ – која су довела до тога да су становници Србије и Косова, после интервенције Натоа, „суочени са смртоносним загађењем“. Захтев је поднео на Симпозијуму о загађењу Дунава, одржаном у Будимпешти крајем октобра 1999. године. Према другом учеснику истог скупа, Филипу Велеру (из Светског фонда за природу) Нато је, бомбардујући рафинерије и хемијска постројења, „провео крајње опасан експеримент, с непознатим и потенцијално катастрофалним последицама“.
Када је реч о “осетљивости Планете” Никола Тесла је написао да се на Земљи могу изазвати поремећаји механичким ефектима произведеним у модерном ратовању: “Експлозије мина, торпеда, хаубица и пушака развијају реактивне силе у односу на Земљу, које се мере у стотинама па и хиљадама тона и могу се осетити широм Земаљске кугле… Ако се такви поремећаји планирају, њихова комбинована активност може да проузрокује тектонска померања у било ком делу Земље”.
Оружја и ратове, па и метеоролошке, производе мега-капиталисти. Маскирани у глобалисте они нестрпљиво желе одмах све. Четири стотине најбогатијих људи света налазе се у Сједињеним Државама. Чланице Савета безбедности производе преко 80 одсто оружја. На самиту Уједињених нација о планети Земљи, одржаном 27. јуна 1997. Сједињене Државе проглашене су за највећег загађивача на планети. Осим САД на листи највећих криваца за 60 одсто свих загађења су: Немачка, Русија, Јапан, Бразил, Јужноафричка унија, Индија, Индонезија и Кина.
После свега што су до сада (у)чинили њихови владари и ратоборни суграђани, амерички научници требало би да истраже последице убојним средствима изазваних вибрација на Космету, у Ираку и Авганистану. Исто тако, требало би да објаве резултате истраживања о томе шта су изазвале хемијске супстанце које су (ис)пустили у земљу и атмосферу током бројних бомбардовања и ракетирања.
Не треба заборавити да је природа попут живог организма и да је у њој све повезано и док се не проуче ћуди етерско-теорзионог, гравитационог, кулоновог, лептонског, магнетног, скаларног и других поља, сваки утицај на природу остаће мистичан. Неко би рекао да природа узвраћа ударац. Истина је да природа тако функционише и да се сваки поремећај њене хармоније баш тако манифестује – на вибрације и изазване резонансе природа реагује земљотресима а на хемијске промене: провалама „прљавих“ облака (поплавама) и тропским врућинама. Те реакције постоје од постања. Веза човека с природом је таква да на њихову „хармоничну“ спрегу непрестано утичу хемијски, физички, енергетски, умни, биолошки и можда још неки неистражени процеси. Ту везу само човек може да (са)чува.

8 реаговања to “Самоубилачки метеоролошки терор”

 1. ZORAN Says:

  a sta ce mo sa aerosolnim zaprasivanjima po celoj planeti?

 2. Nebojša Says:

  Да, то је посебна прича, али многи нити верују у то, мада се то свакодневно догађа изнад њихових глава. То су такозвани „chemtrails-i “ с којим се крако речено трује атмосфера.

  За оне који не знају да објасним… познато је већ дуже време људима који прате то, да се из ваздуха разних авиона бацају извесни гасови названи „Chemtrails“ и да се сумња да се тако манипулише клима, да се мења атмосфера, да се тако изазивају промене које штете људском здрављу. Разлика између ових Chemtrails-a и Contrails-a је та, што су Contrails-i трагови издувних гасова мотора авиона који се брзо изгубе, највише 5 до 10 секунди, док се Chemtrails гасови након испуштања задржавају сатима на небу, ширећи се у облаке типа Cyrus. То се јавно нигде на прича, али на интернету и сајтовима имате доста тога. Ако то неко и помене јавно, одмах га прогласе лудаком, или „теоретичарем завере“, али потребно је само погледати у небо с времена на време када је ведро време, и видећете chemtrailse. Фотографије chemtrailsa можете да видите на сликама са доњег линка:

  http://bit.ly/6kKIBm

  А на доњем видео клипу треба обратити пажњу на трећи траг издувних гасова, то је између левог и десног мотора, у средини, то су Chemtrails-i…

  Chemtrails-i… загађивачи атмосфере, веома упечатљив доказ да постоје

  • Nebojša Says:

   Да, ови људи су све савршено компетемтно презентовали, тако да сваком појединцу може да буде јасно, да нас трују са нечим, и ко зна шта већ раде. Но многи људи су ко зомбији. Кад би им све лепо презентовао, они ни својим очима не би веровали и рекли би:

   „Шта…! Ти хоћеш да кажеш да би они грађане своје државе тровали..!“

 3. neda Says:

  Tacna je svaka rec, pa i vise jer na zalost frekventna vrednost reci danas nema nikakvu vrednost, ljudi nisu kao zombiji, mnogo gore oni su kao sopstvene senke cija se najveca manipulacija odvija kroz tonove…Nije isto slusati tonove ciste ljubavi,cudesne frekvencije koja budi dusu, svest, pokrece pozitivnu energiju i siri je, ili slusati prljave i tacno osmisljene tonove koji masu vode u ludilo, histeriju, besvest. Danas je svet preplavljen prljavim tonovima, covecanstvo je u opstem ludilu i krvoprolicu i samo Visoka Bozanska Promisao moze pokrenuti pozitivnu energiju u ljudima ali to zavisi ood nasih shvatanja i ispostovanja bozanskih vrednosti u nama i oko nas, inace NISTAVILO. Danas je najteze donositi poruuke iz visoke svesti, jer rec je izgubila svoju vrednost,ali tu je GLAS…Nebojsa, sad si ti na potezu, mnogo srece.

 4. Vesna1 Says:

  U početku beše reč“, kaže Sveto Pismo… Sve je počelo od reči… Možda je najlepše ako se ljudi upoznaju koristeći ono što je priroda samo njima pružila, moć komunikacije rečima. „Progovori da bih te video!“ rekao je stari Sokrat. Jer reč oblači i svlači. Reč miluje, blagosilja i ostavlja tragove kao bič. Najlepša je igra reči, jer se rečima dolazi u drugom čoveku do onoga gde ne može ni pogled ni najsavršenini skener. Ničim drugiim se tako jako i moćno ne dotačinje mesto gde se radjaju osećanja. Hodio sam putevima na kojima se uči šta može i šta sme reč, jer to je vatra sa kojom se ne sme igrati i to je rosa žednom u pustinji.

  • Небојша Says:

   nedо,

   Оно што сам ја доста анализирао и обраћао пажњу у комуникацији са људима, је боја гласа којом причају, и израз очију. Боја гласа више говори него саме речи, рецимои, неко може да ти каже:

   „Волим те“

   Али ако је то речено онако тупо, механички, са хладноћом у гласу, то поништава значај речи „волим те“, и значење може да буде:“ма ко те шиша“. Док, нека друга особа, са мекоћом у гласу пуном топлине кад ти каже:

   „Еј, па где си ми ти!“

   у суштини значи преносно „волим те“.

   Људи нису свесни, да ако чак причају нешто корисно и лепо неком, али са можда неком напетошћу у гласу, нервозом. тада утисак у души не остављају речи, већ та боја гласа, енергетски носиоц речи.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: