Наши нити знају шта има у вакцини за свињски грип!


Пре него што прочитате:

Сажету оптужницу против Светске Здравствене Организације (WHO) и Уједињених Нација за биотероризам и намеру за почињавање масовног убиства

желео бих нешто да кажем…

Склопљен је уговор са фармацеутском кућом „Novartis“ за три милиона доза њихове вакцине против свињског грипа, а да нико стручан пре тога овде у Србији претходно није проверио и изанализирао састав вакцине, да се види шта се увози, јер надам се да је вакцина за људе, а не за стоку!
Мада и за стоку треба наравно да се проверава, али за ове мафијаше на власти ми смо изгледа још нежигосана стока!
Министар Милосављевић и епидемиолог Кон непрекидно причају да је вакцина одобрена од „Европске агенције за лекове“, али то није лабораторијска провера у Српској лабораторији вакцине која се увози!
Ја мислим да је ово лако схвастљиво, уважена господо, 2+ 2=4 или ја то нисам изучио ваше школе?

Но, тактика њихова је јасна, мисле само на своје џепове, грађане ширењем панике да „вирус може сваког часа да стигне“ треба ставити пред свршен чин, купити вакцину „по брзом поступку“ ,без провери састава, „јер нема се више времена за чекање“, а то је већ „одобрила Европска агенција за лекове“ итд…
Тако да тај вирус „само што није стиго“ још од априла месеца ове године:

„опасаност расте из часа у час“

каже др Бранислав Тодоровић члан посебне радне групе министарства здравља, а то можете да видите овде.
Чекали смо чекали и дочекали, вирус је дошо, па отишо, и опет сваког часа треба да стигне, вероватно кад и вакцине, јер „зна тај вирус, стално мутира“…

Да нису овако луда Орвеловска времена овако нешто да нам ради министар здравља који је најодговорнији за здравље становништва, било би одмах санкционисано и тужилаштво би морало да реагује, поготову што министар сам шири панику и говори бесмислице да је не примити вакцину 100 пута опасније него примити је! Ове обмане су на тако ниском нивоу да нам више не требају докрори да схватимо о лему се ради!
Постоји оптужница против Светске Здравствене Организације и Уједињених Нација за биотероиризам и намеру за почињавање мсасовнох убиства. У тој оптужници доказима је поткрепљено да је фармацеутска кућа од које се купила вакцина „Novartis“ оптужена за биотероризам и све се поткрепљује доказима да је за време „Птичјег грипа“ та кућа имала лиценцирану вакцину којом је у лето 2008-ме убила у Пољској 21-ог бескућника!
И поред свих ових чишеница министар нас уверава да је вакцина безбедна, и то са кућу која има овако скандалозну репутацију!
Да ли има неко нормалан у овој земљи да подигне оптужницу против министра?
Неко од доктора, интелејтуалаца или смо за све њих ми бескућници попут ових несретника у Пољској?
Министарка Пољске Др Ewy Kopacz је покренула расправу у парламенту око састава вакцине, та савесна и храбра жена хоће прво да зна шта има у вакцини, па онда да одлучи да ли да је купи или не. Она такође, зна као и Милосављевић и Кон, да је ту вакцину одобрила „Европска агенција за лекове“, али не ѕна њен састав!
Зна такође оно што треба да знају и Милосављевић и Кон, за ову оптужницу, и за лошу скандалозну репутацију фармацеутске куће „Novartis“ и „Baxter“.

И поред свега овога Милосављевич и Кон нас тако бестидно уверавају да се нежељени ефекти један у милион, а не потписују никакав документ да гарантују да је вакцина безбедна, и да тако својом одговорношћуu увере своје грађане да су одговорна лица, уместо што сеју панику и без потребе уводе епидемију. Стављњају нас намерно пред свршен чин како би се по убрзаном постукку купиле вакцине.
Овако како нас они третирају то је увреда за све грађане, јер третирају нас ко да смо стока или неки ретарди…!
Има ли има неког нормаланог и савесног у овој земљи од стране доктора и интелектуалаца, не од ових из странака које су нас одавно отписале, да састави тужбу против овако криминалног понашања министра Милосављевића, да тужи министра што се увози вакцина без претходног тестирања, што ширу панику и конфузију, час тражи потписе оних који че да се вакцинише „јер ће да га боли рука“ и тај треба да буде одговоран за то, па после то пориче, даје контрадикторне изјаве које уливају неповерење и страх међу становништвом.

Да ли је Србија постала аутистична земља која само чека следећу несреће?

Сажетак оптунице

Скини текст:
Сажетак оптужнице против Светске Здравствене Организације (WHO) и Уједињених Нација за биотероризам и намеру за почињавањ масаовног убиства!


Извор: Natural News
Barbara Minto – Natural News 25. jun 2009
Како се приближава очекивано пуштање у промет Baxter-ове вакцине против вируса A/H1N свињског грипa у јулу ове године, једна аустријска новинарка упозорава свет да се припрема највећи криминални акт у историји човечанства. Jane Burgermeister је недавно поднела тужбу код FBI против Светске Здравствене Организације (WHO), Уједињених Нација (UN) и неколико високих

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: