Нови светски поредак – Илуминати, преведен видео


Ово је први део аустралијског филма о тајним друштвима, о људим из сенке који владају светом, о новом светском поретку. То је тоталитарни поредак централизације моћи класе најбогатијих са својим тајним друштвима. Да погледамо о чему говори овај документарни филм. Пре свега реч је о моћном тајном друштву „Илуминати“(тзв. „просветљени“) које је оформљено 1776-те, у чијим рукама је и спровођење новог светског поретка, поретка у коме неће бити места за критику, за хуман слободан живот и здраву памет, осим за робство тој тиранији, другим речима, паклу који припремају на земљи. Добрим делом су нам људи из сенке већ од живота направили пакао, јер готово на целој планети приметан је хаос безнађа, економске кризе, сиромаштва, непрекидних ратова, загађења природе, човек све више генетски мутира од затроване хране и загађене животне средине, природни имунитет као најбоља заштита од болести му све више опада, а посебна је прича мас-медијска идиотизација људских маса, која је кључ контроле људи, где се људске, хумане и моралне вредности све више губе из човекове душе и свести, оне се све више приближавају критичној тачки када ће скоро потпуно да нестану, када ће се од људске популације створити аморфна идиотизована и заглупљена маса, и ако би којим случајем и „преживело“ у том лудилу неко морално и хумано људско биће, било би то најусамљеније људско биће на свету, и вероватно би било проглашено ненормалним и лудим, ако би живело и експонирало јавно своје вредности.

Но, пођимо редом кроз овај документарни филм…

John F. Kennedy је био задњи председник Америке који је покушао да се супротстави моћницима, али је убрзо убијен. Исто је прошао и његов брат Robert Kennedy који је после братовљеве смрти као кандидат за председника обећавао прекид рата у Вијетнаму. Тајне организације користе различите симболе кроз своје деловање у пракси, остављају свој „траг“, и што их боље упознамо, ствари ће нам постати јасније. Један од тих „трагова“ је и на навчаници од 1$ што можете видети када кликнете на следећи приказ:

Novi svetski poredak

1967-ме Antony Hilder је разоткрио америчку мрежу тајних друштава. Заједна са Jordan-ом Maxwell-ом открио је америчко тајно друштво „Skull & Bones (Tomb)“ (Лобања и кост(Гробница) које користи исте симболе као и нацисти. Седиште им је у кампусу универзитета „Yale“. Аутори документарца указују да су многи из америчке владајуће елите и неки бивши председници чланови тог тајног друштва, наводе да је Џорџ Буш млађи члан од 1968-ме године. Стручњаци наводе да је фамилија Буш изградила своје богатство послујући са Хитлером. Џорџ Буш старији је 11.09.1991-ве најавио нови светски поредак следећим речима (…интересантно, тог истог датума, само 2001-ве догодио се „терористички напад арапа“ на С.Т.Центар у Њујорку)

„Што је улог већи у мањој држави… и велика идеја… НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК“

То ћете поред осталог моћи да погледате и чујете у дужем документарцу на крају текста, а и на овом кратком снимку са Yu Tube:

Џорџ Буш старији најављује нови светски поредак

За патолошку елиту која влада светом, рат је најуноснији бизнис, не штеде никог, ни своје, ни противнике. После инвазије на Ирак 1991-ве, утврђено је да су амерички војници страдали више од разних „вакцина“ које су им убризгали „њихови“ људи, него од Садамових војника. Након тог рата нафтне компаније Џорџа Буша зарадиле су огроман профит.

Илуминати су непосредно пре званичног оформљења 1776-те, 1774/75 донели документовани план шта да ураде са Америком и како то да спроведу. Они контролишу ко ће да буде председник Америке и већ унапред припремају свог будућег кандидата, користећи полуге моћи које су у њиховим рукама, да га и доведу на престо. Ово је битно из разлога да је Америка кључна земља за спровођење новог светског поретка.

Дејвид Ајк је објашњавао како сатанисти путем својих култова манипулишу са масама, путем метода контроле ума, јер поседују одређена знања. Исто тако је објашњавао како се путем сублимираних подсвесних порука преко ТВ екрана контролишу људи у смислу начина како ће „размишљати“ и које ће ставове заузимати. Из психологије је познато да је наш подсвесни ум заправо креатор наше личне стварности, ставова, мишљења и да као сунђер упија сваку информацију, вибрацију и импулс којег човеков свесни ум не опажа, јер он је само искушавач и проматрач наше реалности, стварности. Познат је експеримент, да секунд ипо, пре него што човек било шта уради, рецимо покрене руку, или проговори нешто, да се та радња секунд ипо пре тога, већ покреће да се остварује путем електричних импулса у мозгу, отуда и лежи моћ подсвесних сублимираних порука.

Пензионисани агент FBI, Тед Гундерсон који је 27 година био на високом положају, био је квалификовани специјалиста, судски вештак за сатанистичка и култна злостављања. Он износи податак да око 4 милиона људи у Америци практикује сатанизам, и да у тим ритуалима учествују и познате утицајне личности: политичари, адвокати, глумци, певачи итд. При крају документарца видећете тајни снимак церемоније иницијације тајног друштва „Лобања и кост“, којег је снимио новинар Ron Rosenbaum са врха једне зграде крај „Гробнице“, седишта тог тајног друштва.

Први део овог документарца завршава се темом: „Опијум – бизнис елите“.

Просто је невероватно коју количину зла чине људима владари из сенке путем својих тајних организација, сатанизма, ратова и сверазарајућег капитализма, и зато је моја препорука када се гледају овакви документарци, да се све то има на уму, да се препознају симболи и методе манипулације и контроле ума, да се људи одупру томе, да би се  што је пре могуће организовали и изборили за бољи и хуманији свет.

Нови светски порeдак – Илуминати, први део


(да би гледали филм преко целог екрана, кликните на бели квадратић у облику детелине, на доњој командној линији плејера, одмах лево од натписа „vimeo„)

Линк ка видео клипу на:http://www.vimeo.com/
Овај видео клип ћете скинути помоћу бесплатног програма за то: „Free Download Manager“(скини га). Упутство за то можете погледати овде. На тај начин видео клип можете скинути и са овог блога, и са линка где је постављен, на Вимео сервису. Клип има 464 мегабајта.

3 реаговања to “Нови светски поредак – Илуминати, преведен видео”

  1. BitterMoon Says:

    Kako da dodjem do kompletnog dokumentarca?

  2. orion07 Says:

    Ovo je prosto jezivo koliko su oni rasprostranjeni na svetu i koliko istorijskih cinjenica je samo povezano sa njima,stvoreno tzv.bratstvo radi suprotstavljanja crkvenim velikanima koji su bili protiv nauke i jeresima smatrali sve sto nije u vezi sa Bogom da bi to isto drustvo,Iluminati evouliralo u nesto mnogo mracnije,u ono sto je sada…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: