Атлантис: емисија о отказаној геј паради поноса


Као што већ знате, радио емисију:“Атлантис“ која се сваке недеље емитује на другом програму радио Београда у 17 часова, води и уређује госпођа Биљана Ђоровић. У прошлој емисији баш на дан геј параде поноса, било је речи о тој паради. Водитељка је на почетку емисије цитирала речи из књиге Дуње и Љубодрага Симоновића “Нови свет је могућ“ о суштини капитализма који од човека ствара потрошачку роботизовану животињу за његову репродикцију.

Послушајте емисију…


Преузми аудио клип (8 мб.)
(тон је нешто лошијег квалитета, јер имам слаб радио сигнал, но све се јасно чује. За неки дан стићи ће оригинал)

На самом почетку осврнуо би се на поједине речи Филипа Шварма новинара листа “Време“. Почео је да говори о хулиганима који су каже “деценијама проблем ове државе“ и о њиховом насиљу над грађанима где год стигну. Причао је причао и затим га је водитељка упитала да да мишљене о узроцима све већег пораста насиља и хулиганских група којe пребијају све редом.

Потом, господин Филип поче да прича како се згражава и да не може да схвати да неко може да узме металну штанглу и да пребија неког коме овај ништа није учинио, што је наравно неоспорно тачно, но то нису узроци настанка насиља и хулигана, већ последице, и када му је Биљана поново скренула пажњу да жели да од њега чује шта мисли о узроцима свему томе, тек је онда Филип почео да прича, али шта, углавном нејасну реторичку маглу…

… реч је о једној сложеној појави… ми живимо у транзиционом друштву, све је транзиционо, многе вредности које треба да важе или су пропале или нису постојале, или тек треба да се успоставе… ту сад постоји широк спектар лова у мутном… ми живимо у сиромашном необразованом друштву… итд.

и на крају Филип је закључио да је узрок свему томе што се не примењује закон. Да, то је тако тешко закључити…
Па јесте Филипе, у суштини јесте, али непоштовање закона може да буде и дискриминација грађана са хомосексуалним склоностима, саобраћајни прекршај, значи нисте се прецизно изјаснили, већ користите празну реторику иза које се крију прави узроци.

Све већи пораст насиља у Србији и броја хулигана је директна последица пљачкашке приватизације од старта петооктобарских промена коју петооктобарци, “са привесцима“ бившаг режима, још спроводе.

Родитељи многих младића који су данас хулигани, изгубили су посао, остали су без ичега, породица је тако разбијена и деца су се отргла контроли, и пошто их власт не запошљава, већ их само кљука бајкама о ЕУ, препуштена су улици, а и медијском тренду “анти хероја“ разних криминалаца, разним црним криминалним хроникама и емисијама, где нас разни “обавештени људи“ из “добро обавештених извора“… кљукају са наааајвећим “државним тајнама“, за које још ни властодршци не знају ништа.

Омладини је тако узор постао Аркан, Легија, Чуме…

Могло би још да се прича о томе, али ово је срж проблема и разлога за пораст хулиганских хорди и насиља, а не тако излизана и исцрпљена реч, еуфемизам: “транзиција“. Омладина сама по себи није крива за то, већ овај пљачкашки неолиберарни режим који генерише све то!

Но… пређимо на тему, на хомиће….

Господин Филип каже да је парада поноса искориштена да Србија покаже, цитирам:

“ да нама не треба Европа, да нама не треба знање страних језика (!?), да смо ми сви ксенофобични…“

и када је водитељка упитала како изводи те закључке које она нигде не види, Филип алудира да је Србија против Европе зато што организацијама попут “Српских Двери“, “Образ“ и осталих смета безазлени скуп од неколико стотина људи који ће захтевати своје уставно и законско право да нам покажу да су различити, и у једном моменру се упитао, цитирам:“ Шта… да нас неће можда хомосексуалци заразизти, па није то болест..!“

Идемо редом…

Прво… ми, хетеросексуалци и без њихових парада поноса знамо да су они различити, нисмо ваљда толиоко гупи да они то треба да нам парадно покажу, али смо против да јавно промовишу болест своју као „свој сексуални избор“, а и деца ће бити тако стално изложена утицају тог геј болесног тренда преко јавних паради и сличних циркуса. А што се тиче Еврпопе, колико знам господине Филипе, иако смо ми Срби тако ужасно беспомоћни што нисмо у Европи, ми ипак можемо учити стране језике, и учимо их, јер они се уче у нашим школама уз помоћ ума, а не “европе“, осим ако се у тако моћним “европским стандардима“ нешто није изменило…?

Друго… господине Филипе зашто неко не би био против параде поноса хомесексуалкаца и зашто је тај неко који има свој сопствени став који је различит, аутоматски против Европе?!
Зар “интеграције“ у ЕУ нису интеграције различитих народа, идеја?
Зар сви који су у Европи морају да „мисле“ исто? А ко „мисли“ другачије… – марпш напоље… то?

Запамтите ово што ће вам рећи господине Фиилипе… “Ми, Срби, јесмо у Европи, увек смо и били, али смо већина против уласка у ЕУ, што је потпуно нешто друго…!
Ето, Норвешка и Швајцарска су у Европи, али нису у ЕУ.
Да нису можда и они против Европе господине Филипе…?
Човек је мислеће биће, и само ако различито мисли, он тек тада мисли и размишља, тек тада је човек, мислеће и умно биће, тек тада постоји.
Но, наравно… ово је још један атак на пре свега умност, интелигенцију, на све што је Српско, суптилно испирање мозгова, утеривање комплекса ниже ведности, јер ако не размишљаш ко европа, “ти си против“, неки ретард, шта ли, ти не знаш ништа, необразован си, заостао… то је скривена порука која се стално убризгује овом напаћеном народу, користи се свака прилика.

Треће… нико није против саме безазлености поменуте параде, јер и парада људи за заштиту животиња би била безазлена, него је против онога што она јавно промовише, а геј парада јавно промовише болест хомосексуализма, и то са поносом.
Зашто нам стално медијски намећу ту своју хомосексуалност да размишамо и судимо о њима само коз призму њихове хомосексуалности, раде ли они нешто друго у животу?
Ми имамо право да будемо протиов јавне параде поноса хомосексуалаца, јер према њој се одређујемо независно од тога да ли смо у Европи или не, већ по свом ставу, мислећем ставу о хомосексуализму. То је само став мислећих људи и то никако не значи да смо ми за дискриминацију хомосексуалаца, против хомосексуалаца, већ против њихове јавне параде поноса, ваљда је то јасно! То не значи да ћемо правити нереде ако се та парада и одржи, ваљда је и то јасно, или је про-европски оријентисаним агитаторима потребно “’цртање“..?

И четврто… господин Филип каже: “Шта, да нас неће можда хомосексуалци заразити, па није то болест..!“

Јесте болест, јесте Филипе, али не како ви алудирате да је то неко вирусно обољење попут грипа, па ћемо у близини педера , или ако се рукујемо са њима, добити болест хомосексуализма, већ то је ментално-психолошка болест, опасна за друштво, за нашу децу, ако се легализује кроз легализацију хомосексуалних бракова. Но , наравно то не значи да се треба згражавати над тим љидима који оболе од те болести, обезвређивати их, дискриминисати их по тој основи, напротив, треба им помоћи.
То што је Светска Здравствена Организација (СЗО) 17.05.1990 скинула хомосексуалност са листе менталних болести, то не значи да хомосексуалност више није боест, већ прљава игра светских моћника, јер шта се заправо променилу у болести “хомосексуализам“ па сад је то “слободна сексуална оријентацуија“, а не више болест ?!

Не треба бити доктор па да се зна, ништа..!
Исто би било када би и алкохолизам рецимо скинули са листе болести, па сад то није болест, већ “слободна пићна орјентација“.
А кад нешто скинеш са листе болести, онда то не треба лечити, зар не..?
Зато имамо ово:

Пропагандна порука овог педера гласи: “Децо, будите педери“
peder

И зашто су из „“СЗО“ скинули хомосексуалност баш у периоду пада Берлинског зида и креирања нове светско-политичке сцене, односно новог светског поретка? Зашто је нису укинукли рецимо 1970-те…?

Па зато да створе што већи хаос ради спровођења својих антиљудских, нехуманих, несолидарних и неморалних одлука према многим људима, народима, у сврху својих незајежљивих капиталистичких профитних прохтева. Познато је да је “СЗО“ компанији “Baxter“ одобрила да прави вакциону против свињског грипа, иако је та компанија послала својевремено Чесима “вакцину“ против птичјег грипа са живим ћелијима вируса!! И да Чеси то нису испробали на животињама, било би милиона мртвих људи! То је познат инцидент, компанија Baxter је то званично признала, кажу “грешка.?!!“ Но “СЗО“ им је и поред свега одобрила да праве вирус против свињског грипа. Ко зна, можда су им рекли:

“… пробајте вакцину прво на себи, па ако је добра, онда пуштајте! Онолике животиње помреше због вас…!!“

Ето толико о бризи за здравље светске популације од стране „СЗО“, много су одговорни, нема шта. Која ли је болест на реду да буде укинута и да буде проглашена за „слободан сексуални избор“, има ту доста „кандидата“, зар не?

А сад би се осврнуо на оно што је рекао саговорник професорке Љиљане Богоеве Седлар.  Упоређивао је параду поноса хомосексуалаца са војиним парадама, са свадбама, третирајући свадбе и војне параде као параде поноса хетеросексуалаца, са јасном, уочљивом намером и алузијом да су свадбе “параде хетеросексуализма“ као и војне параде.

Међутим, то је смешан, тривијалан покушај да се заради “поен“ за хомиће.

Свадбе нису уопште параде у било каквом смислу те речи “парада“, а камо ли нешто попут паради хомосексуалаца за хомосексуализам, који у градовима парадирају у гаћама и офарбани ко индијанци славе своју хомосексуалност, своју болест! То је потпуно различито од смисла свадби хетеросексуиалаца.

Нити су свадбе саме по себи величање хетеросексуализма, ту нико ни не размишља о хетеросексуализму као  хетеросексуализму, нити га експлицитно слави, баш то;- хетеросексуалност, а неки ни незнају значење те речи, нити ту отац слави што му син није педер, реч је о традиционалном весељу венчавања, прослави, и ту отац не говори сину:“ Сине љуби те тата што си хетеросексуалац“, док педери искључиво славе то, директно своју хомосексуалност као такву, поносно…!

Друго… ни војне параде нису прославе хетеросексуалности као такве, нема говора. Осим тога господин превиђа да и у тим војним парадама може бити доста хомића.

Слушајући саговорника професорке Седлар када је причао о појединцу који препознајући своју хомосексуалност, сав дрхти и не сме да изађе у град од хулигана, ствара утисак по тону којем прича ко да је сваки 2-3-ћи младић хомосексуалац који седи тако сав дрхтећи. Дотични господин види шеснаестогодишњака који препознајући своју хомосексуалност сав дрхти и несме да изађе напољо од хулигана плашећи се да га не пребију, али ја би га питао следеће…

„Како господине не можете да замислите неког шеснаестогодишњака који се узнемири препознајући своју хомосексуалност у смислу да му је то непријатно, стидно и срамно, јер зна да је то болест, и осећа се тако? Затим он оде до родитеља повери им се, тражи од њих помоћ и подршку да почне да се лечи“.

Како то не замишљате госпогине?

У глави су вам само младићи који кад препознају своју хомосексуалност, истовремено одмах и експлицитно схватају да су вечити богомдани хомосексуалци, неће да се лече и промене, они дакле прихватају да су хомићи, плашећи се да изађу на улицу од хулигана. А зашто да се плаше господине? Па само они знају да су хомосексуалци од момента када је препознају, нико их не би препознао на улици да су они то, осим у вашој машти или ако урлају улицом поносно да су хомосексуалци.

Само могу да кажем да су овакви реторичари највештију на путу ка легализацији хомосексуализма, те болести, а дотични господин чак и храбри хомосексуалце, просто му дрхти глас кад прича о њима као да су “божји дар“… “време ради за њих“ говори… отворено их храбри и тако опет отписује оне који препознајући своју хомосексуалност желе да се излече, јер сматрају да су болесни.

Зашто не храбрите њих да се излече, зашто не причате о њима, без обзира што ви вероватно не сматрате хомосексуалност болешћу, можда неки који је препознају у себи то и схватају, да је то болест.

Има ли таквих у вашој машти дотични господине или су баш сви поносни хомосексуалци…?

И хетеросексуалци се справом сматрају угроженим поводом ових догађаја и медијске агресије хомосексуализма, јер гледам по интернет форумима, већ праве стратегију за заштиту своје деце… распитују се имају ли хомићи неке знаке препознавања, па да то пренесу деци да би их избегавала, јер плаше се да им хомесксуалци не врбују децу, да им деца не застране. Они имају права на то! Они имају права да сматрају да је хомосексуалност оно што и јесте, болест. Ево једног видео спота хетеросексуалаца…

Против Параде Поноса-Belgrade Pride 2009 Болест, Борба за права или Провокација?

Линк ка видео клипу на http://www.youtube.com/
Преузми видео клип (11.8 мб.)
Ко се не снађе око скидања видео клипа, детаљно упутство о томе може прочитати овде.

Због чега се легализује хомосексуализам уз подршку монструма који воде овај свет?

Треба разбити здраву социјалну средину, здраву породицу, на више начина, хаосом криминала, дроге, хомосексуализма, педофилије… и шта ако и друге “сексуалне оријентације“ сачекају свој час (?) када моралне вредности тотално ишчезну, па и они захтевају да по “закону“ поносно парадирају показујући другима да су различити, да се легализују у правне системе држава? Рецимо садо-мазо и педофил групације.

Ако могу педери, зашто не би и они, дочекаће они то ако се настави са овим лудилом…! Прочисте се пар генерација од тих “затуцаних моралних хетеросексуалаца“ и кад постану зомби, само ће хипнотички гледати како поред њих пролазе кезеће параде разних нашминканих и  болесних индијанаца са својом “ сексуалношћу“.

А сада да похвалим Владана Глишића из “Српских Двери“ који је на веома едукативан начин дао пример како држава треба да реши проблем дискриминације људи са хомосексуалном орјентацијом, путем отворених јавних и едукативних расправа, са предузетим мерама, и да се прати то, а не да се месецима само прича о хомићима и да се тако створи јака тензија у разним другим тешко дискриминисаним грађанским слојевима којих је далеко више, а ништа се не прича о њима! И бројнији су, угроженији,… немају посо, социјалну заштиту, опљачкани су, обесправљени, измучени и исцрпљени, одсецају делове тела да би држави скренули пажњу на себе, а држава преко медија само бруји о хомићима и њиховој паради…!

Зашто се преко медија месецима не бруји о тим обесправљеним људима, да се нађе решење за њих…!

Истакао бих објашњење господина Глишића на целу ту улогу хомосексуалног лобија којег користе моћнији лобији и центри моћи да би разбили здраве социјалне средине у неком народу. Ствар је у томе да они раде на дуже стазе, јер ако припадаш некој хомосексуалној групацији, тада имаш неке друштвене привилегије које немаш као хетеросексуалац. Тако да и они који су хетеросексуално опредељени, схватајући да не могу да се позиционирају у друштву ако нису хомосексуалци, они се лепо изпозиционирају, стварајући виртуелну хомосексуалност, добијају улазницу у високо друштво, а хомосексуални лоби све више јача.

Можда сам мало запоставио незаобилазну “атлантиђанку“ професорку Седлар, јер сам фокус текста посветио хомосексуалним агитацијама, али истакао бих њено запажање, да се насиље у медијима над појединцима и те како запажа, прича се о томе, тражи се лек, излаз , али кад та Европа у оквиру НАТО пакта свакодневно уништава масу недужнних људи, жена и деце у Авганистану, Пакистану, бомбардовање Југославије, или на било којој другој тачки Планете, тај се облик насиља не региструје у јавности и медијима, не расправља се данима о томе, јер је то такозвано “легално“ насиље моћних европских и светских држава које себи то приписују као законом брањено и остварено право, које се негује, озакоњује, финансира, рационализује… и о томе се не дискутује.

Највише би истако њене речи, да би се потпуно разоткрио тај лажни мит о евроској „демократији и вредностима“, а то је да заправо Европско правосуђе и законодавство никада није имало никакве везе са правдом, што је потпуно тачно! Али многи се “интелектуалци“ и разне “елите“ праве глуви над тим, о томе нико не прича. Тако да је веома цинично позивати се на закон, јер све што је Хитлер радио “било је по закону“… говори професорка Седлар. Затим наводи пример Енглеза и њихове некадашње колоније Индије, где су енглези гледали како 29 милиона Хиндуса умире од глади (!), док су они по њиховом закону извозили рекордну количину жита и пиринча, и убирали од тога профит!??

А да не причамо о овом незаконитом неодобреном од стране УН-а насиљу и агресији европских земаља кроз НАТО пакт, где су кршећи уставе својих земаља, устав НАТО пакта, извршиле злочин агресије и бомбардовали Југославију…!

Ето… то су те “европске вредности“, према другима.

Наравно, наравно… сви ми знамо да европски народи имају пребогату културну баштину вредну сваког дивљења, али светске и остале ратове које су започеле европске земље, и тиме чиниле злочине према другима, према својим колонијама на другим континентима, нису чинили њихови песници, филозофи, научници, књижевници, већ њихови империјални политичари…!

Није славни Гете изазвао други светски рат, већ Хитлер! Није славни Британац нобеловац недавно преминули Харолд Пинтер био сагласан са одлуком да се боимбардује Југославија, већ Тони Блер! Такође ни славни Шекспир није учествовао у томе.

И шта сад… ми треба да савијамо кичму пред насиљем Европских земаља зато што имају Шекспира, Гетеа, Џ. Бајрона, браћу Грим, Микеланђела… да хрлимо у ЕУ ( не у Европи, јер већ смо у њој) због тога, а што су нас њихови империјалисти убијали, бомбардовали и “частили“ осиромашеним уранијом, нема везе!!

Па имамо мајкуму и ми своје Српске вредности и богату културну баштину, и поносите се са њоме, поносите се!!

Врло се добро зна, то је познато људима од културе… да је француски песник Šarl Nodi био пун ватреног дивљења за обичаје и поезију Јужних Словена. Његово убеђење делили су La Martin V. Skot, Dž. Bajron, A. Mickijevič A. Puškin, браћа Grim, Gete, Herder, Karduč. Сви они су се слагали са закључком да српској народној поезији нема равне у свету…!

Неизмеран допринос су дали и научници попут Пупина, Миланковића и несвакидашњег генија Николе Тесле!

Погледајте, ово је право богатство наше Српске културне баштине..!

Чувени Срби

А хомићима би на крају поручио…

Знамо ми хетеросексуалци да сте ви различити од нас и без ваших парада пооноса, поносите ли се ви са нечим другим осим са вашим гузицама и рибицама…?

Једно реаговање to “Атлантис: емисија о отказаној геј паради поноса”

  1. HADži dalibor Says:

    Hahahaha-ovo je bilo žestoko!!! Koliko znam,u Rusiji takve parade nisu moguće ni u teoriji,a za praksu da ne pričam!!! Kako bolan da ne prebiješ onog baju što nosi majicu sa natpisom „children,be gay“!? Kako da ga ne nabiješ na kolac, ‘rapav,ne omašćen pa da ga prođe sva volja za homo orjentacijom!? Joj živote,pa šta smo dočekali-pa zar da nas pederi uče kako da se ponašamo i kako da živimo!?
    Pozdrav za autora teksta i neka te Bog čuva


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: