Геј парада хомосексуалаца у Београду


Не знам да ли ће се данас одржати најављена геј парада поноса или ће бити отказана, али имам потребу да кажем нешто око хомосексуализма.

Хомосексуализам је болест која се лечи, тим људима треба помоћи, а не дискриминисати их.

Ја немам лично ништа против хомосексуалаца, ни оних који хомосексуалност сматрају оно што и јесте, болест, па покушавају да се излече ( дапаче, јер они бар покушавају да се излече, траже помоћ), нити против оних који су свесни да је то поремећај, али су то свесно прихатили као“свој избор“, јер не могу да се одупру узбурканим хормонима. Да је хомосексуалност поремећај ( који наравно може да се излечи) говори елементарна природа ствари,…. све што у природи постоји као врста: биљке, животиње, људи… настало је и постоји због хетеросексуалности природе живота, настанка и постојања разних биолошких врста. Само таква природна врста може да се одржи у животу, да се размножава, да опстане.

Да иронија наших „поносних хомосексуалчића“ буде већа, оних латентних који су сада као одрасли поносни на то што јесу, они су на овај свет дошли искључиво због хетеросексуалног полног односа њихових родитеља, а не хомосексуалног.

Дакле… елементарна природа ствари говори да је хомосексуалност болест, јер теоретски гледано, у биолошком смислу, са хомосексуалношћу свет изумире, а са хетеросексуалношћу се ствара.

Мало ми је необично да овако детаљно пишем око хомосексуализму, да објашњавам оно што се за нормалног човека само по себи зна и разуме, али данашњи човек опасно креће стазама менталних изопачења, болести и лудила, а доказ томе је да је свет дошао на рубу пропасти од непрекидног и немилосрдног загађивања природе путем индустријске и нуклеарне производње, и ратова, јер постоји опасност, да ако се то лудило не заустави, процес свеопштег загађења природе постаће иреверзибилан, неповратан, неће се моћи спречити чак и да свет предузме мера за то!

Да се вратимо на хомиће…

Неки хомосексуалци у расправама истичу да је хомосексуалност од стране Светске Здравствене Организације (СЗО), скинута са листе менталних болестии..!??

Тачно је, „СЗО“ је 17- ог Маја 1990- те скинула хомосексуалност са листе менталних болести, а и наше Српско лекарско друштво званично се 14.05.2008-ме усагласило са ставом Светске Здравствене Организације, да хомосексуалност није болест….!?

То сам нашао на овој веб адреси, http://lnk.nu/gsa.rs/10gs.php … и издвајам кратак цитат Српског геј удружења:

„Српско лекарско друштво је званично коначно потврдило став слагања са Светском здравственом организацијом да хомосексуалност није болест. То је добра вест. Ми је наравно поздрављамо и подржавамо и наглашавамо да је то почетак отварања институција у Србији“, навела је Вучковићева.

Но хајде да питамо све лекаре..

„Лекари… шта се то променило код хомића, па сада хомосексуалност више није болест као некада што се сматрало, него, сад је то њихова ‘сексуална оријентација’…“?

Баш ништа…!

У болести ништа, али у главама “елитних“ политичара, оних који воде политику здравства, штошта.

Све је остало као што је и било када се хомосексуалност третирала ко болест, и у ментално-психолошком и свакаквом смислу, а и хомићи се и даље грле, воле, љубе и туцају ко и раније, али сад „то није болест“ !??

Хммм…

Хомосексуалци већ уживају сва људска права у нашем правном систему, као људи, грађани, а не као „хомосексуалци“, као посебна мањинска сексуална група у виду неке „родне групе“ која је и правно заведена и легализована…

По нашем закону, грађанин као легални првни субјект, а не хомосексуалац, не може бити дискриминисан ни по којем праву и основу, па ни по основи свог сексуалног опредељења, у супротном, то је законски прекршај.

Дакле… хомићи су већ заштићен законом…!

И чему сад та сва бука…?

И сад долазимо до проблема да ти хомосексуалци који кажу да је „то њихов избор“, желе посебна права у правном систему државе, да се они под називом: „родне групе“ или шта већ, посебно, као таква групација, уврсте у групи људских права, као посебна, заштићена врста.

Ако се тако и заведу, онда се постављају више питања:

Да ли су они сада и грађани, и хомосексуалци, и да по томе имају двострука права?

Или су само хомосексуалци, па да имају сва права као и ми, нормални грађани, хетеросексуално опредељени?

Они желе да као „хомосексуална група“, или „родна група“, или „трећи пол“ , како се већ ословљавају, да буду нека врста законом „заштићене мањине“, да се венчавају, усвајају децу итд,… што је веома опасно за друштво, за елементарну и психолошку нормалност људске врсте као неке друштвене заједнице, јер тако се на мала врата кроз правни систем хомосексуалност третира као „нормална ствар“, уздиже са на пиједестал неких посебних законских права „мањине“, и тако се у суштини хомосексуалност у друштву ЗАКОНСКИ и не третира као болест, јер то је сад „слободан избор“ доведен до неких „посебних права“ у правном систему неке земље, и као такав заштићен…

Први корак ка том лудилу урадила, је „СЗО“, сада су на реду наши врсни „интелектуалци“ из НВО, разни „експерти“ за људска права, слични политичари и правници, тада би се у друштвима увела два правна субјекта и грађанин и хомосексуалац.

Човек, свако људско биће у свом развоју има потребу за мушким и женским полним идентитетом и ако се легализује у правни систем државе да хомосексуалци имају права да усвајају децу, ако је то дете стално окружено својим једнополним родитељима, ето пута до ментално болесног друштва са несагледивим последицама, јер то дете ће расти и развијати се у неприродној психолошки болесној заједници, са својим једнополним хомосексуалним родитељима, и врло је веровати да ће и то дете можда због снажног утицаја хомосексуалности својих родитеља ( сигурно ће да види како се мушка „мама“ и „тата“ грле и љубе), јер неће имати хетеросексуални пример, и постати педер или лезбејка, јер није имао прилика, нити права на избор (!), да му се да могућност одабира, да живи са хетеросексуалним родитељима, да живи у здравој брачној заједници.

Сва та деца једном ће постати одрасли људи, највероватније ће и она бити хомосексуалне оријентације, ако пре тога не одлепе, имаће и она своју усвојену децу, а какво ће тек онда то будуће друштво да буде, боље је да и не замишљамо, јер нема те маште која то може да измашта то лудило, чак ни Орвеловска…

А где су права деце, те невине дечице коју хомосексуалци буду усвајали, која и ништа не схватају шта им се догађа…!

Где су интелектуалци на јавној сцени Србије, да бране права напуштене деце, деце без родитеља, дечице која нису ни свесна шта им се догађа када их усвајају педери и лезбејке!

Имају ли и она право да знају право стање ствари око овога, па да се и она определе…!

Од свега тога њихови животи зависе…!

Сви се бусају у права детета, али ко их штити на делима…!

Та мала чаробна створења неће ништа ни схватити, али зато смо ми старији ту да их заштитимо, али како да их заштитимо кад овај свет и цивилизацију воде идиоти и лудаци (!!)… како… како…????

 

Питам и те хомиће, и њихову савест, јер и они су људи…

 1. Имају ли та деца право да бирају када их будете усвајали ?
 2. Имају ли та деца право на свој избор, да их можда прихвати хетеросексуална породица..?
 3. Имају ли та дечица права да знају целу и комплетну истину..?
 4. Или… шта им се заломи…?
 5. Наравно, хомићи, та дечица мала неће ништа схватити чак и да им објасните и хомосексуалну, и хетеросексуалну опцију, она су немоћна, незрела, тек одрастају, стасавају, развијају се, једноставно немају куд, напуштена су, и где је сад ваша људска савест и поштовање других, јер деца иако су мала, и она су људска бића, баш као и ви, зар не… ????
 6. Зашто себи дајете право на „слободу избора и права“, а деци одузимате ту слободу, слободу да знају, слободу избора…?
 7. Где вам је савест и морал према тој деци која можда хормонално и ментално нису предодређена као ви, где…!!!
 8. Ма деца су деца, ко их пита, јел то…!!!

Ово што причам има правни и суштински значај за целу људску заједницу на дужи рок, јер, ако све то крене…

А већ је кремуло, баш у тој „рајској“ ЕУ…

Даћу само пример Велике Британије и Португала. У тим земљама, у неким стварима хомосексуални парови су привилегованији, него сексуално здрави, хетеросексуални.

Према Британском закону свако ко докаже да је 4 године провео у хомосексуалној вези са британцем или британком, стиче право на држављанство, али то исто не важи за хетеросексуалне парове !??

Што се тиче Португала, ако неко докаже да је са португалцем или португалком био у хомосексуалној вези две године, стиче стално право боравка у тој земљи.

У доста земаља Европске Уније, већ су озакоњени хомосексуални бракови, као и то да могу усвајати децу. Погледајте кратак историјат тога на крају текста, и хронологију тога са хронилогијом почетка избијања светске кризе, све је пратило једно друго, а економско-финансијска криза је кулмилирала тек недавно.

Цела ова прљава игра око хомосексуалаца, је намерно смишљена од стране светских моћника, да одврати људе од горућих егзистенцијалних проблема, који су све већи свуда у свету, које нам управо они непрекодно генеришу, са својим капиталистичким вредностима, где је профит и тржиште, једини смисао живота, а све што је лепо, племенито, морално и хумано, губи свој есенцијални смисао, јер и то се гледа кроз лупу јединих „тржишних вредности“, и то све може да се прода и купи, све има своју цену.

Уместо да се воде озбиљне јавне дебате, не фингиране, о горућим егзистенцијланим проблемима људи, сада ће људи да се још више поделе и посвађају око хомосексуаклаца, а ионако се већ гуше од животних проблема, које су им створили управо те политичке „елите“ која намећу питање хомосексуалности.

На крају крајева, зашто хомосексуалцима треба јавна парада поноса, ако је по њима хомосексуалност, нормална ствар?

Зар им није довољна хомосексуалност без парадирања?

Зар су хетеросексуалци икада држали јавну параду поноса зато што су хетеросексуалнии…?

Хомићи врло добро знају да ће њихове параде да изазову протесте хетеросексуалаца, али стално парадирајују.

Па сви би се смејали када би хетеросексуалци одржавали своје јавне параде, то би у ствари било болесно, јер то је тако природно и подразумљиво да си хетеросексуалан, природа је већ то зацртала, а не хетеросексуалци, они само следе своју природност.

Владари планете врло добро знају шта раде, што више у свету буду од људи правили роботизовану идиотизовану масу, лакше ће да спроводе свој тереор над човеком, и његовим животом.

Да се тај роботизовани човек не пробуди, непрекидно је „боимбардован“ разним морбодним филмовима преко ТВ екрана, разним програмима попут Великог брата, где човек затрворен у некој кућетини-кавезу деградира сеебе, глумећи у неку руку мајмуна, да би дошао до неких пара.

Да поновим оно што сам рекао на почетку…  хомосексуализам је болест која се лечи, тим људима теба помоћи, ако желе да се лече, а не дискриминисати их, нити вршити насиље над њима, ни кад јавно парадирају улицама, нити када не парадирају, онако појединачно да их неко напада! Али не треба им дозволити да се убаце као „родна група“ у правни систем државе, јер кад се једном отвори пандорина кутија, досетиће се кад тад и остале болесне групације, па и они ће затражи „своја права“, неки садо-мазо типови, и тада ће, када гледамо на дужи период, да буде све проблематичо за нормалне, за хетеросексуалце, у поплави разних дегенерисаности, можда они постану мањинска групација..?

Треба гледати даље, дубље… сувише се много користи та реч „слобода“ и све је изгубило смисао, јер ако је слобода изабрати једно болесно стање ума и поремећај као заиста СЛОБОДДА, увести то у правни систем државе и заштитити, дати му епитет нормалног, а не болесног, онда куку-леле суштинском смислу живота и правој слободи…!

……….

Преглед LGBT историје. ЛГБТ је скраћеница која се односи на Лезбејке, Геј, Бисексуалне и Трансродне особе.

преузето са:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Pregled_LGBT_istorije

2001

Холандија – усвојен закон о истопоним браковима. Холандија тиме постаје прва земља у свету која истополним паровима гарантује једнака брачна праva, која имају хетеросексуални парови.

Немачка – ступа на снагу закон о регистрованом партнерству истополних парова.

2002

Шведска – признаје право на усвајање деце од стране регистрованих истополних парова, постижући тако готово пуно изједначење у правима венчаних хетеросексуалних и регистрованих истополних парова (са једином разликом да се истополни парови не могу венчати у цркви).

2003

Белгија – усваја се закон о истополном браку. Белгија постаје друга држава у Европи, која изједначава права венчаних хетеросексуалих и истополних парова, са изузетком усвајања деце, што ће бити омогућено тек 2006. Због процедуре коју закон предвиђа, прво истополно венчање у Белгији одржано је тек 6. исте године.

Сједињене Америчке Државе – званични подаци с пописа становништва говоре да 34,3% лезбејских домаћинстава, односно 22,3% геј домаћинстава одгајају бар једно дете. Извештај такође говори да геј и лезбејски парови живе у 99,3% општина у САД.

Сједињене Америчке Државе – студија коју је радила организација Human Rights Campaign пoказује да 60% агенција за усвајање деце у Америци прихватају захтеве гејева и лезбејки, а 40% тврди да je дало дете (децу) истополној породици.

Канада – министар Ted Nebbeling се венчао са својим партнером, са којим је до тада био 32 године у вези. То је први истополни брак некога ко је на министарској позицији.

2004

Сједињене Америчке Државе, Kалифорниjа, Сан Францисцо – градски званичници почињу да издају венчане листове истополним паровима, чиме крше државни закон, што именују друштвеном непослушношћу. Први венчани пар су лезбејске актвисткиње Del Matin и Phyllis Lyon.

Сједињене Америчке Државе, Масачусетс – легализују се истополни бракови. Масалусетс постаје прва америчка држава која легализује геј и лезбејске бракове.

2005

Немачка – ступају на снагу уредбе о усвајању деце партнера/ки у регистрованим истополним паровима.

Шпанија– закон о истополним браковима ступа на снагу.

Шведска – Шведска црква (Svenska kyrkan), која је до 2000. године била државна црква, одлучује да даје благослов истополним паровима са посебном церемонијом. Због овакве одлуке Руска православна црква прекида односе са Шведском црквом.

2006

Немачка, Берлин – геј политичар Klaus Wowereit је понов изабран за градоначелинка Берлина.

Словенија – закон о регистрованом партерству истополних парова ступа на снагу.

Канада, Монтреал – отворене су прве светске Оутгамес, ЛГБТ спортско такмичење.

2007

UK – Jenny Baile изабрана је за градоначелницу Cambridgea чиме постаје прва трансексуална градоначелница у Великој Британији.

15 реаговања to “Геј парада хомосексуалаца у Београду”

 1. als011 Says:

  Tesko pitanje. Mislim da je ovde stvar u politici. Kako? I sam si naveo mnogo razloga koji uzburkavaju dusu normalnog coveka pri pominjanju gej parade. Jos su joj dali naziv Parada Ponosa. Nije li to direktan prst u oko normalnog coveka.
  Ovo je direktno isprovocirana i placena akcija od strane Evropske Unije. Ne zato sto oni vole pedere, vec zato sto je to test za jednu Drzavu na toleranciju, koja tezi da udje u tu Uniju. I to najtezi test, jer i sami vidimo koliko nam to smeta kad se pise i govori javno.
  To je moje misljenje.
  ps imas moj odgovor na temu Biblije na adresi http://wp.me/pytB6-4G
  pozdrav

  • Nebojša Says:

   Одговорићу ти сутра, јер управо обрађујем снимак данашње радио емисија на другом програму радио Београда:“Атлантис“, која је обрађивала ову геј параду поноса која је отказана, а док сам писао текст то нисам ни знао, но то није поента.
   Испровоциран сам делом коментара двојице гостију, и мораћу да одговорим, док поздрављам коментар човека из Српских Двери, и говор професорке Седлар, али о томе ћу сутра, а поставићу и аудио клип из те емисије.
   Иначе, сада ћу да гледам и наше кошаркаше, у 21:15 који су у ушли у финалу, одавно нисам гледао ТВ, па ред је да погледам нешто, барем наше у финалу.

   Видео сам и твој текст на теми о Библији, али то ће морати мало да сачека, па ћу ти одговорити. Ето, данас сам мислио да одмарам, али стално нам медији намећу ових дана хомосексуалце, а и иначе то има политичко-медијски континуитет, а људи немају шта да једу, немају посо, у проблемима су до гуше, незапосленост је велика, но медији ко шта, само о геј паради, црним хроникама, масакрима убица и убица-самоубица..!

   Нису хомосексуалци од јуче… било је педера и лезбејки и у бившој СФРЈ, али нико није знао ко су, нису парадирали, нису имали организације, нису се јавно поносили тиме, нико их није ни малтретирао, нити понижавао и никога није било брига шта они раде, а они си имали свој миран геј живот.
   А сада НАТО избомбардованом, ојађеном и опљачканом народу, намећу тему о хомосексуалцуима, уместо да се причао о горућим животним проблемима, срамота…!

   Тада је и било едукативних емисија о хомосексуализму, а данас нам на медијима само износе црне криминалне хронике, ко је ког и где га је убио, ко је извршио и где масаакре и тако на индиректан начин “популаришу“ насиље и дају му на значај стално га експонирајући на тв екранима, а то посебно утиче на младе и њихову набујалу енергију која тежи да се испољи.
   И тога је било у СФРЈ, али то није било популарисано и давало му се значај….
   Млади немају посо, и уместо да им се даје посо, они се константно “пале“ разним тв причама и серијалима о криминалцима, како нам поједини “веома обавештени људи“, износе “највеће државне тајне“ које ни сами политичари који воде земљу још не знају…“ТВ инсајдер“… ово, оно,… новинари хушкају навијаче једне на друге, и после кажу хулигани су проблем, а непрекидно их генерише овај насилно-пљачкашко-мафијашки систем владавине, не дајући им и омогућујући им да раде, да стварају, већ њихову енергију, набујалу енергију препуштају улици и њиховом непрегледном беспосленом времену, и утицају анти-хероја, разних криминалаца и крининалних кланова, јер држава се и не бори против њих…!
   Распричах се, идем ја…
   Поздрав.

  • als011 Says:

   Sve se ja slažem sa tim što si ispričao. I sve ja to vidim i sam, i ne dopada mi se. Bojim se da tu ne možemo nogo da uradimo ni ti ni ja, već samo da pišemo i nadamao se da će neko to da pročita. Ali, uvek čitaju oni slični nama a ne oni koji mogu nešto da promene. Upalo mi je u oko da i mnogi ljudi koji su na položaju se vajkaju da ne mogu da ništa promene. Ili se prave ludi, ili zaista su samo marionete u rukama zakulisnih moćnika. Lično, mislim, da je ovo drugo u pitanju.
   Ja bih voleo da na tvom blogu,umesto kilometarskih komentara, daš svoje viđenje kako da rešimo sve ove probleme koje si naveo. Kako mi mali ljudi možemo da doprinesemo boljitku Srbije. Ako ne možemo, da barem znamo da se samoorganizujemo u nekakve zaštitne odrede i patroliramo našim ulicama štiteći našu decu.
   Da. tako je to.

  • Nebojša Says:

   Odgovoriću ti direktno na odgovor, večeras, imam neke obaveze, a posle treba da objavim tekst i audio zapis iz Atlantisa koji sam obećao.
   No, za tebe i sve ostale koji prate ovaj blog, dajem članak podrške fejsbook grupe “Strejt podrška za povorku ponosa” paradi ponosa homoseksualaca.
   A planirali su da pre samog početka te parade u ime protesta spale zastavu Republike Srbije! To bi bila direktna provokacija za nasilje nesagledivih razmera! To se može videti na njihovoj stranici na fejsbooku, u tekstu je i link.
   Moždo je zbog ovoga otkazan skup.
   Ovo niko ne spominje od tih zagovornika ljudskih prava, svi spominju samo huligane, koji su samo posledica haosa kojeg generiše ova pljačkška država i mediji….!
   ……..
   Protestno paljenje zastave Srbije pre početka Povorke Ponosa

   Ovom prilikom želimo da obavestimo javnost da će u nedelju 20. septembra u 11.00 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta pre samog početka povorke ponosa biti izvedeno ceremonijalno paljenje državne zastave Republike Srbije u znak protesta protiv uporne institucionalne diskriminacije nad LGBT populacijom u Srbiji. Ceremonijalno paljenje državne zastave biće izvedeno u organizaciji fejsbuk grupe “Strejt podrška za povorku ponosa” (http://www.facebook.com/group.php?gid=125928476052) i bloga “Beograd prajd” (http://belgradepride.blog.rs/). Ovaj protestni gest, koji je potpuno legitiman oblik iskazivanja nezadovoljstva u jednom demokratskom društvu, ima za cilj da privuče pažnju srpske i svetske javnosti na upornu diskriminaciju institucija Republike Srbije nad LGBT populacijom u ovoj zemlji.

   Organizatori ovog poduhvata kao slobodni građani Republike Srbije očekuju zaštitu nadležnih bezbednosnih službi pri ostvarivanju svog demokratskog prava na protest. Krajnje je vreme da se građani ove zemlje probude iz apatije i da se odlučno suprotstave nepravdi i diskriminaciji sa kojom se gej-lezbejska populacija u Srbiji suočava svakog dana. Verujemo da će protestno paljenje zastave države koja dozvoljava institucionalnu diskriminaciju LGBT populacije doprineti tom buđenju.

   U potpisu,

   Robert Vasić, Jadranka Sudar i Savo Karalić ispred fejsbuk grupe “Strejt podrška za povorku ponosa” i bloga “Beograd prajd”.

   Contact Info
   Email:
   Office: Novi Sad, Srbija

   Recent News
   Organizacioni odbor Povorke ponosa saopštava da će skup za promociju prava lezbejki, gej, biseksualnih i transrodnih osoba u Srbiji početi 20. septembra 2009. godine u 11 časova, na Platou ispred Filozofskog fakulteta. To je mesto sa kojeg su proteklih decenija kretale najhrabrije pobune, a 2009. godine baklju borbe za slobodu i građansku ravnopravnost je preuzela LGBT zajednica.

   Skup će se sastojati iz tri dela. Političkog, u kom će govornici predstaviti okupljenima i javnosti vrednosnu platformu borbe za zaštitu LGBT prava u Republici Srbiji. Obratiće se LGBT aktivisti iz Srbije i regiona, predstavnici institucija, kao i javne ličnosti.

   Drugi deo skupa će biti u pokretu. Tačna maršruta Povorke će biti naknadno saopštena, a svi aspekti bezbednosti se planiraju u bliskoj saradnji sa vrhom republičkog i gradskog MUP-a. Beograd je grad svih njegovih građana, Beograd je Svet! Koračanjem našim gradom, ponovo će se poslati poruka da je ovaj grad uvek bio Svetionik.

   Treći deo skupa, koji će biti takođe održan na Platou, će biti kulturno-umetničkog karaktera, sa kojeg će biti poslata poruka solidarnosti i radosti. Pravo na ljubav je neotuđivo!

   Vreme je za ravopravnost! Vidimo se na Platou!

  • zelenavrata Says:

   Koliko ja znam zabranjeni su svi javni skupovi u centru grada od sad pa nadalje i ubuduce. Jer neko nije sposoban da zastiti svoj narod, ma sta on bio, a mi smo srecni sto su huligani ‘pobedili’ u ovoj prici zato sto su hetero.
   Super!

  • Nebojša Says:

   Та прича се намеће ионако подељеном, уморном, осиромашеном, ојађеном и опљачканом народу. Отвара се нова подела, сексуална, тако се разбија здрава социјална средина, породица, дефинитивно, до краја…!

   Све је ово било загревање…

   Следи поново терор медија са бомбастичним и нервирајућим изјавама за народ, око ово теме, јер најављује се ново заказивање параде, и опет неће бити јавних едукативних дебата, да се ова тема отвори и на миран начин разреши, што предлаже човек из “Српских Двери“ кога ћете чути када будем објавио емисију из Атлантиса.

   Људи се касапе, убијају, јер немају посо, немају социјалну заштиту, немају ништа, све су им узели, и сада им хомосексуалце каче на врат. Баш супер.. они само о томе размишљају.

   Зашто се о тим обесправљеним људима који су изгубили и сваку наду да ће држава да их заштити, а не да их разним “приватизацијама“ пљачка, не говори по медијима 3-4 месеца, ко о хомићима?

   Зашто…?

   Тих обесправљених људи има далеко више него хомића, они су већи проблем овој држави, а хомићи су маргинални, али се по диктату из Брисела свему даје главна медијска пажња, а моћници нас ко ретарде гледају и надгледају, “да ли се све добро ради“, ова власт.

   Третирају нас ко да смо мајмуни у кавезу кога они треба да отворе, да би ми ушли у ЕУ у којој ће да нам тутну банану и шутну у ду*е, па како се снађемо, јер иовако нас шутирају цело време, а у својој смо земљи, ваљда…

   Политичка и недодирљива надкласа ЕУ, и саме Европске народе подчињава на “губилишту“ тржишне економије, где ће и они изгубити свој идентитет, социјални статус, своју људскост. Ево шта аутентични представници самих тих народа говоре о ЕУ, да не буде да ја све причам:

   Истина о Европској Унији…!

   Гејови ће да наставе притсак, а крајњи стратешки циљ је, да им се законом легализују бракови, после следи легализација усвајања деце, баш као у тој врлој Европи, све је тако ишло. А ако им прође и то, тек онда долази још већи хаос у нашем болесном и дубоко подељеном друштву.

   Нису “победили“ Хетеросексуалци, јер има и хетеросексуалаца који нису хулигани, далеко више.
   Они желе да се све то мирно реши, а има и нападних педера који врбују децу хетеросексуалаца, или су то неки тотални чистунци…?

   Све зависи из ког се угла гледа, али најбоље је гледати целовито, јер ти други хетеросексуалци који нису хулигани, гледам по форумима, већ припремају стратегију одбране своје деце од хомосексуалаца, траже сазнања у неким знацима како да их препознају, да пренесу то својој деци како би их ова избегавала.

   Они имају права на то…!

   Цео проблем треба гледати у својим могућим футуристичким нијансама догађања, ако се хомосексуалци увуку у правни систем као правни субјект, рецимо:“хомосексуалаци“ или у оквиру “родне групе“, ако законом постану као “заштићена врста“, а не да им се да пуна заштита од дискриминације у оквиру закона о заштити грађанских права људи са хомосексуалним одликама, што је сасвим довољно, десиће се ситуација, рецимо… рецимо да отац хетеросексуалног детата, то је врло могуће, ухвати педера у покушају врбовања његовог детете ради задовољавања његових потреба, и овај пребије педера…!

   Ја вам гарантујем, јер нема луђе земље од Србије, да ће тај отац заглавити у затвор, док ће педер бити кажњен можда новчано, ако уопше буде кажњен.
   Или ће да га казне, па ко што се ради за дилере дроге када их милиција приведе. Затворе га пар дана, зазвони телефон код “неког“ и дилер је слободан, да поново дилује, па ће тако да се ради и са педерима…

  • Nebojša Says:

   (Da ne zaboravimo doprinos svetu umetnosti)
   Ovu sms poruku sam poslao na B-92 aktivistkinjama za ponos(Karanovićevoj i Vučkovićevoj) u emisiji -utisak nedelje- kao najbolje rešenje odbrane života umesto njihove odbrane nadmoći duhovne sebičnosti nad proizvodnjom fizičkog nasilja,nepotrebnog i Srbiji i svetu sa razumom čovečanstva.:

   …ti misliš da se zaljubiš da tebi i njemu bude lepo…e moja buduća mama,LJUBAV JE DUH NAŠ,TVOJE NEROĐENE BUDUĆE DECE…(na ovom mestu sam postavio dve divne sličice devojčica generisane iz samsungovog mob.telefona)… RODI NAS I DOŽIVI SVOJU NAJLEPŠU NESEBIČNU NAJVEĆU RODITELJSKU JUBAV.

   (neznam da li su im pokazali taj sms ali mislim da bi im svima pomogao da shvate i život oko sebe koga treba negovati i izgrađivati a ne sebičnošću uskraćivati ga i narušavati)

   … samo će Dejl jednom shvatiti da postojim ja…

   Gordon Flash STAR

  • Nebojša Says:

   U svom komentaru gore, gde sam preneo informaciju da je izvesna organizacija na fejsbooku „Strejt podrška za povorku ponosa“( koja postoji samo na internetu) pretila da će pre samog početka povorke ponosa, ceremonijalno spaliti zastavu Republike Srbije u znak protesta protiv diskriminacije homoseksualaca, sada je obrisala taj tekst, i namestila drugi, da se prethodni ne vidi, tako da sam i ja precrtao taj deo u svom komentaru.

   Ovaj tekst je stojao sve do samog otkazivanja parade i to je bila pretnja direktnom izazivanju nasilja, no pederi su pederi, u svakom pogleda, prse se na početku, pa posle okrenu du*e.

   Vlast to informativno nije registrovala niti javno pominjala uopšte, a tekst je bio prisutan.
   Ali su zato sinoć, gledam na TV, bile optuživane organizacije sa Srpskim predznakom za potstrekivanje nasilja, dat je sajt jedne koja takođe samo postoji na internetu, i biće pokrenut postupak za njihovo gašenje iz registra.

   Eto… ovo je školski primer kako se kreiraju “krivci“ i incidenti po želji, a krivi su naravno uvek Srbi sa svojim organizaciama i tako se u stvari dobije ono što se stvarno hoće…

  • Nebojša Says:

   ODGOVORNOST
   Kontraproduktivnosti Međunarodnih organizacija
   za
   zaštitu ljudskih prava je
   u nerazumevanju kompleksnosti zaštite
   *ETIKE*
   *humanosti* i *morala*
   (pomoć ugroženima) i (neugrožavanja slabijih)
   ,samo u humanoj zaštiti „diskriminisanih“ ugroženih grupa od fizičke agresije i destrukcije njihovih života uz DISKRIMINACIJU moralne zaštite ugroženih grupa,od intelektualno-psihološkog zagađenja, prostituisanja svesti protivprirodnom indoktrinacijom, kao što su deca, potencijalno-buduće belo muško i žensko roblje bez prirodne anomalije hromozomske strukture.(Čak se mogu pronaći u svetu i retki muškarci koji imaju i ženske hromozome,koji neprihvataju gej ideologiju kao svoje pravo!)

   Sve ove organizacije koje ovako „štite“ ljudska prava, samo doprinose stvaranju makroizacije eksploatacije ljudske populacije! Zato ne treba da čudi potreba iskorenjavanja nastajanja trgovine belim, muškim i ženskim, robljem u celom svetu !

  • Nebojša Says:

   (da ne zaboravimo umetnost)
   Ministar Vukčević je primetio pojave ksenofobije i homofobije ali nije objasnio i njihove uzročnike, KSENOKRATIČNOSTI I HOMOFILIJE !
   Poreskim obveznicima su potrebne INSTITUCIJE KOJE SPREČAVAJU ELIMINATORNE POSLEDICE OTKLANJANJEM UZROKA, jer se nasilje ne ukida ukidanjem demokratske participacije,već je nastalo favorizacijom „humanosti“, diskriminacijom*moralnosti*.

   Na ovom principu (institucione polovičnosti u uvažavanju kauzaliteta integrativizma pojava), nastali su već mnogi problemi u svetu pa i u državi Srbiji i narodu Srpstva.
   pozdrav svima

   …ovde odozgo,lakše se vidi planetarna celina Zemlje..

   Gordon Flash STAR

  • Гордана Says:

   Ма какви бре педери и лезбејке, каква права какве разлике.Зна се шта је нормално а шта ненормално.

 2. Ivan Says:

  Na nasem milom nam zapadu, farmakomafija izmislja „lekove“ za lečenje hiperaktivnosti dece, grickanja noktiju, poboljšanje pažnje kod deteta i svakavih drugih „teških bolesti“.. Za sve postoji „lekić“. Nije dobro da mama gubi vreme na decu, odradice to šarena tabletica blagim „balansiranjem“ hormona.

  Dok ljude sa ogromnim mentalno hormonskim poremecajem kakav imaju ovi LGBT-ovci smatraju zdravima! To je van svake pameti.

  • Nebojša Says:

   Да, слажем се с тобом Иване, свет као да је полудео…! Просто да не верујеш да се ово уопште догађа, да се до јуче болест сада промовише „слободном сексуалном оријентацијм“ , јер ју је „СЗО“ скинула са листе менталних болести?!

   Међутим, виде се и многе друге ствари које испливавају на површини око ове приче о хомосексуалцима…

   А то је да се човек изненади кад види да неке јавне и популарне личности, интелектуалци, глумци… агитују за хомосексуалце да је то „њихов слободни избор“ и у ствари тако агитују за легализацију хомосексуалних бракова.
   Јесте, можда је то њихов извбор, наравно не за све јер има и оних који хоће да се лече, али ако правиш спотове и јавно све то промовишеш као неки вид „слободе“, да то није болест, то је чиста прљава агитација за хомосексуалце, јер ако то није болест, не треба то ни да се лечи.

   И ту је онда крај, мрак… јер кад крену и остали сексуални „слободњаци“ да траже
   „своја права“, биће лакше наћи иглу у пласту сена, него нормалног човека. Није га ни данас баш лако наћи…

   Изгледа да се данас највише зарађује на проституцији, нема више моралних граница, мерила, све је на продају, поготову кад једним спотом можеш да зарадиш велике паре.

   Наравно, нико није да се хомосексуалци дискриминишу, то се не доводи у питање, они могу да се заштите од дискриминације кроз законе о грађанима са хомосексуалним склоностима, нека живе заједно, нека се воле, али никако не треба дозволити да им се хоимосексуални бракови легализују, јере онда следи заком о усвајању деце, и тек онда је ту мрак у тунелу, а људи воле да се бусају:

   „на младима свет остаје“!

   Не знам какав ће им свет остати ако се хомићи легализују…

 3. Ivan Says:

  A što se tiče mišljenja javnih ličnosti, njihove reči u 99% slučajeva nemaju nikakvu težinu. Ne mogu bivši (i sadašnji) tezgaroši da odlučuju sta je dobro za nas a šta ne. Često ni svoju struku ne poznaju dovoljno. Krivi su mediji, prvo zamisle odgovor kakav im treba pa onda traže javnu ličnost za koju znaju da ce tako odgovoriti. Onda sve to prezentuju kao odgovor „kompetentne“ javne ličnosti i naša logika treba da padne u vodu..
  A prave stručnjake niko ne pita ništa, da neko pita mi bi imali prave odgovore a ne ovu smejuriju koju nam prezentuju.

 4. boban Says:

  Evo ja imam predlog.
  Buduci da su homoseksualci pokazali visok nivo svesti o njima samima i kao takvi se uspesno bore za svoja prava, potrebno je i druge grupe gradjana osvestiti i podrzati u borbi za njihova prava. Evo, recimo – pedofili. Oni, recimo nemaju pojma da u stvari nisu bolesni. Potrebno je da im pomognemo da se izbore za status kakav traze homoseksualci, pa da se sex sa decicom potpuno oslobodi stega nazadnih zakona. Mozemo da im pomognemo da sastave i zakonski predlog, pa da se uvedu nove kategorije, od 3 do 7 god nema oralnog seksa, posle 10 moze analno, ihahaj, imalo bi da se pise…ZIVELA DECJA PORNOGRAFIJA. Ili, recimo, nekrofili. Pa i oni su ljudi u zabludi. Treba da organizuju ‘Paradu odnosa’ pa neka donesu i partnere, jbg, i to je njihov izbor. Pa onda oni sto vole kucice i koze, pa na osnovu kog zakona ih osuditi da do kraja zivota dele postelju sa drugim ljudskim bicem? To je nehumano. Svi treba da se oslobode stega i da zive kako im se cefne. Sizofrenici, psihopate, narkomani, serijske ubice, svima se mora dozvoliti da praktikuju svoj zivotni izbor. A nas zadatak je da im u tome pomognemo. ZIVELA SLOBODA. Ocistimo knjigu sa spiskom mentalnih bolesti do kraja, u ludnice zatvorimo lekare koji ih kobajagi lece.Oni su nas lagali sve ovo vreme da su ovi poremeceni. Otvorimo oci konacno. Egzibicionisti neka idu kroz grad goli golcijati, neka silje patku na sred Kneza, oni na to imaju pravo. A kome se ne gleda, neka okrene glavu, ima i on pravo da ne ucestvuje. Toliko je jednostavno.

  Evo, sada u eri interneta, ljudi zakazu online samoubistvo pred web kamerom i odrade sve kako treba. A budalasti policajci sprovode istragu, hapse, privode, ispituju, kao da se radi o nekakvom kriminalu, ili, nedajboze o poremecenim umovima. Dajte lepo ljudima termin na RTS, posle dnevnika, neka se roknu, poslacemo im ekipu novinara, profi kamere, advokata, neka sve bude legalno i transparentno, u duhu naseg stremljenja ka Evropi.

  Evo ja placam pretplatu, glasam da se ovo omoguci,Dajte formular, potpisujem. A sta je sa onima sto se dogovore da se pojedu medjusobno, moraju da se kriju preko chat-servisa. Pustimo ljude da organizuju klubove, sastajalista, neka podloze kazan, neka skuvaju dobrovoljca, platicemo i konobare, pice ide na racun gradske skupstine. Neka junosa udje u kazan, to je njegovo demokratsko pravo, njegov izbor. A i ovi sto ce da ga pokrkaju, sigurno de nisu poremeceni ili nesto takvo. Oni su ljudi potpuno normalni, samo mi ih ne kapiramo, pa ocemo da ih lecimo i zatvaramo. UA MEDICINSKE USTANOVE.

  Dragi moji, sve ovo sto sam zapisao nas ceka, pa i mnogo gore od ovoga. Ali ovako pocinje, sa skromnom Paradom ponosa. Jer, kad svinjce oces da zakoljes, ne sutiras ga i ne bodes vilama, niti vices na njega, nego polako, jedno po jedno. A kad mu konacno tutnes noz pod gusu, stvar je gotova. A homoseksualci su mozda bolesni, mozda i nisu, ali sasvim je sigurno da nisu nimalo glupi. Mustraju nas u malecnim koracima i dok mi dizemo larmu i galamu oko parade, oni vec proturaju tezu o brakovima. Kad proguraju brakove, onda ide usvajanje dece, pa poseban nastavni program, pa posebne gej-skole, pa set zakona o radnim odnosima (hocete li se rukovati sa deklarisanim homoseksualcem, ako znate da moze da vas tuzi za seksualno uznemiravanje?), pa novi ustav… a onda na red dolazi i crkva…..i crkvena vencanja…..i muski manаstiri…… i zenski manastiri…… pa vojska…. nema kraja… A sve zato sto smo igrali onako kako su pederi svirali. I mozda je vreme da se probudimo i inteligentnije reagujemo.

  Mozda je vreme da malko i mi zasviramo, pa da vidimo kako ce oni da igraju. Nije slucajno sto se homoseksualci nisu organizovali u partije,jer bi kao partija morali da imaju program, statut, platformu u pisanom obliku gde bi sve svoje stavove morali da iznesu crno na belo. Neko ih je lepo naucio. Galame po ulicama i trotoarima, izbacuju parole“bolje grob itd.“ ali ozbiljne borbe, studiozne i zestoke zapravo nema. cak stavise, oni se i ne trude nesto posebno, jer je scenario vec razradjen, njihovo je da samo prave larmu i da cekaju da se stvari dovoljno zakuvaju i da mi sami sebi navucemo omcu na vrat. Tako je bilo u Svedskoj, Holandiji, Britaniji, tako je proslo glat u USA i ako se ne osvestimo, proci ce i kod nas. Ne smemo dozvoliti da sa ulice udju u Skupstinu. Moraju niti prozivani i provocirani da se organizuju u stranku, ili stranke. Ove raznorazne nevladine organizacije moraju da osete pritisak, pa da one pritiskaju dalje, treba i parlamentarce prozvati, pa cak i pokojnu SANU, Maticu, Vukovu zaduzbinu, SPC, po forumima, svugde ih se mora prozivati da se moraju jedinim legalnim putem boriti za svoj status u drzavi i drustvu. SVUGDE. I to bi im bio kraj. Jer, gledajte, ako primoramo gej populaciju da se organizuju onako kako zakoni i ustav propisuju, da bi se borili za izmenu tih istih propisa, morali bi javno da odgovaraju na prilicno neprijatna pitanja, od kojih sam neka ovde otvorio. U momentu kada njihovo“biracko telo“ shvati koje su implikacije u konacnom, a rekao sam da ti ljudi nisu nimalo glupi, uvidece sami da ih drugi koriste kao topovsko meso i da ova prica o gej paradi i oslobadjanju nema nikakve veze sa njima, vec se smisljeno gura prst u oko vecinskoj populaciji, planira obesmisljavanje postojecih propisa, obezvredjivanje postojecih vrednosti i konacna degradacija naseg drustva, kakvo je da je. A homoseksualno orjentisani nisu idioti, ako ih se takvima predstavlja. Ni oni ne zele da budu ti koji ce otvoriti Pandorinu kutiju, jer ih moze, u blizoj buducnosti snaci situacija koju se sami sebi omogucili: da im na vrata zakuca predstavnik Saveznog Udruzenja Psihopata, naoruzan motornom testerom, a policija nece da izadje na teren, je su po najnovijem Ustavu, Gej i pitanja Psihopata unutrasnja pitanja pomenutih Organizacija i oni se u to ne mesaju.

  Svi imajmo na umu, ako se budemo „bunili“ onako kako su to radili drugi, Amerikanci bez mozga, Britanci i drugi, proci cemo po istom scenariju. Moramo biti mnoooogo pametniji.Ovo je Srbija, ovde svaki siguran scenario propada. Pitajte Ferdinanda.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: