Религије и планетарна визија


Аутор: Иван Мирковић

Када је ова тема у питању, неопходно је да направите разлику између „бога/богова“ и „примарне креације“ односно „матрице“ не постоји могућност поређења.

Одређени богови су у могућности буквално црпити вашу етеричку енергију коју користе као извор властите енергије.

Вјерујем да смо сви упознати и знамо разлику измедју двије примарне енергије које се манифестују у тренутној димензији.

То су физичка и етеричка „животна“ енергија које посједује и другачије називе у зависности одређених култура односно цивилизација на планети.

Физичка енергија нам преноси физичку снагу коју користимо за покретање наших физичких „возила“ у реалитету (димензији) у којој тренутно постојимо. Ту енергију црпимо из хране. Напоменуо бих такође да у зависности типа хране коју користимо тако наше тијело поприма особине сличне храни коју користимо, што се касније може одразити и на нервни систем и ум, свијесно или несвијесно…

На другу страну етеричка енергија нам доноси свијест, вољу, мисао, емоције, комплетну животну енергију коју посједујемо као 3Д ентитети. Односно та енергија посједује нас. Управо та енергија интересује наше блиске ентитете „богове“ из других релитета, односно тј. њихове фреквенције постојања које су невидљиве за наш електромагнетни спектар од само 0.005.

Одређени људи на планети не посједују довољну информисаност о правој, објективној перцепцији стварности реалитета у којем постојимо.

Тада су пуно више подложни психичкој манипулацији која временом може попримити облике конфузије, немогућности схватања одређених појава и стицања наметнутог вјеровања.

Природно је следити правац свога разума који је у стању сагледати информације из више димензија, то понекада укључује и логику, нарочито у религијским системима.

Није ми намјера да некоме мјењам његову визију и систем вјеровања, него да се информације које постоје око нас свијесно сагледају из више димензија и препусте разуму људског бића да донесе одлуку.

Када смо код информација у вези религије, понекад смо склони брзоплетим одлукама и закључцима а посебно ако нам је од рођења наметнутно неко вјеровање и тада, се не трудимо пуно да потпуно сагледамо постојеће доказе, него да истрајемо у својим убјеђењима и вјеровању, што је наравно, лоше, јер као такво није природно, као стварна особина људских бића којем је неопходно да се константно мијења и прати свој разум, а не систем вјеровања која од нас праве индивидуе у души са одређеним групним менталитетом и вјеровањем.

Проширивањем свијести и разума човијек константно еволуира, постаје интелигентнији и мање приступа материјализму јер полако увиђа илузије реалитета које су нам наметнуте ..

Код информација о Исусу Христу постојало је још пуно „ентитета“ који су имали сличну прошлост и наравно постоје еквивалентни докази које би ваљало истражити.

Рецимо, у центру Лондона [Piccadilly] постоји библиотека гдје се могу пронаћи електронски скениране копије древних списа и књига као и копије. Тако рецимо, 1280.год.прије христа у египатској књизи мртвих се описује син божији Хорус, син Озириса, рођен од мајке дјевице, који је лијечио, враћао вид слијепима, ходао по води, имао 12 ученика, касније разапет, био мртав 3 дана, касније ускрсао итд…иста ствар се описује у Tibetian Book of the Dead, и многим другим древним списима које нећу сада наводити јер ми то није поента приче, никакво доказивање, кога интересује има изворе информација.

Постоји још пуно „ентитета“ са сличним описима, и свако може урадити своје истраживање по том питању, ако га интересује, јер то је најважније природно полазиште и смисао тј. слобода истраживања. Када стекнете велики број информација које вас интересују ваша енергија која је повезана са нервним системом ће процесирати сакупљене информације и уз помоћ разума приступити оним које сматра као најпоузданије.

Моја лична визија стварности је да схватимо постојање и других реалитета у универзуму као и паралелних свијетова, да се не ослањамо на групне системе вјеровања и да не одбацујемо одређене појаве само ако их наша чула не могу увијек регистровати.

Рецимо код религије је ситуација да имамо веома пуно различитих религија које се међусобно сукобљавају а паралелно и дијеле људе. Јер то је и циљ владајуће елите, односно хибрида „iluuminata“ који су прије више хиљада година поставили своје генетске везе на планети Земљи а које данас представљају аристократију која посједује њихово божанско право на власт, њихову посебност. Наравно постоје и други ентитети који истима манипулишу из сијенке без претјераног експонирања и публицитета, јер, највећу помоћ добијају баш из тог извора људске игноранције и смањења људске свијести. Раумије се, не поричем не постојање и исправност Библије као скупа древних списа, али наша реалност је да је иста преправљана како одговара владарима из сијенке и тада процесирана у јавност. Такође постоји пуно елемената који су погрешно преведени или имају могућност више значења што понекад води у бесмисао.

Њихове тадашње технике манипулирања су се базирале на подјели, истицању индивидуализма и обожавању одређених ентитета као својих „богова“. На појединим дјеловима планете усвојене су одређене религије и системи вјеровања којима се манипулирало по принципу страха, односно страхопоштовања, осјећаја кривице и прочишћења душе од одређених „гријехова“. У то вријеме свијест људи који воде Лиријанско порекло није била развијена као сада.

Тако да се лако створио групни менталитет базиран на поменутим техникама. Тренутно, владари схватају да се свијест и разум људи пуно повећала и да људи схватају и све више бивају свијесни манипулације, односно система вјеровања који им је вјешто продат.

Зато се окрећу већ дуго примјереном плану у том погледу, тј. глобализацији као виду лакше и једноставније контроле, тј. стварање једне нове глобалне Нењ Аге религије заједно са глобалном државом, валутом, полицијом као и микрочипираном популацијом.

Фреквенција планете се све више убрзава, тако да поменути хибриди немају пуно времена и не могу више тако добро да задржавају свој физичко обличије. Они су свијесни тога веома дуг временски период, и користе технику „корак по корак“ при стварању „Новог Свијетског Поретка“ и комплетне глобализације као вид лакше контроле.

То раде на потајни начин, да се људи полако навикавају на промјене, јер када би то нагло урадили и изнијели своје ставове и планове, људска бића би се побунила и промјене би биле лако уочљиве а читав систем би се срушио као кула од карата.

Зато преко одређених индивидуа креирају илузије да живимо у слободном свијету и да се све догађа „тако случајно и изненада“ као да ништа није повезано, јер роб који није свијестан свога ропства неће се никада побунити.

То представља пирамидалну структуру манипулације и онај ко се налази ближе подножју бива изложен већој манипулацији и илузијама.

Тако је злоупотребљен тренутан реалитет и ток догађаја у тренутном реалитету.

На примјер, неки људи су „свијесни“ и сигурни у то да ми имамо потпуну контролу на нашој планети као најнапреднија и најинтелигентнија бића. Црпимо енергију из нижих дензитета и нивоа свјесности, из биљака и животиња. Такође управљамо њиховом генетиком и прилагођавамо их нашим потребама. Буквално вршимо манипулацију које они нису свијесни у потпуности. зар није логично да неко нама припрема исто, неко ко је на вишем нивоу свијесности и оперира на фреквенцији постојања која је веома близу нашој, тако да понекад долази до њихове итерференције, односно, постоји могућност приступања на обе с времена на вријеме и вршења манипулације, генетске као и менталне, менталног програмирања и притом стварања илузија у нашој свијести и перцепцији стварности.

Над нама се такође врши манипулација из виших фреквенција и нивоа постојања.

Неки људи још увијек мисле да смо једина интелигентна врста у свемиру то је чисти доказ несвјесности и недостатка информација.

Ми као људска бића смо подложни манипулацији као и сва друга бића која чине пирамидални систем манипулисања у тренутном реалитету. Неки од нас су свијесни тога, неки не као животиње и биљке.

Тако да сада имамо Zeitgeist покрет који промовише свој „Venus Project“ о коме се веома мало говори, али то никога пуно не интересује јер су заокупљени њиховим затупљеним вјеровањима, наметањем властитог мишљења и истрајавању у својој вјери.

Да се вратимо на ентитете који користе негативне емоције људских бића као вид својих енергетских залиха. Зато на планети постоји толико сукоба и ратова, све више очаја и туге, страха, безднађа и бола, јер тада се стварају огромне колицине нискофреквентних вибрација страха које одговарају ентитетима изнад нас јер, наравно, морају и они од нечега да живе. Сва та дешавања су неопходна да би се обезбједило довољно енергије за наше „богове“ који преко својих генетских хибрида управљају економијом, политиком, ратовима и јавним информисањем.

Људским бићима није у природи да буду агресивни, јер агресивност се појављује из неповерења и страха који нам је наметнут и једним дијелом уграђен у нашу ДНК преко генетске манипулације прије много еона.

Некада је сматрано да „богови“ имају једину моћ да униште планету, сада, развојем нуклеарног оружија је то могуће од стране људи. Када би се сав новац из војног буџета преусмјерио на здравље, едукацију, екологију и науку, више не би постојао никакав проблем на планети, планета би попримила склад примарне креације, али очигледно је да неком то не иде у корист, а сада смо упознати и зашто је све то тако, тј. сагледали смо једну нову димензију стварности до које смо дошли само на основама нашег разума и логике као и многоброних извора информација и догадаја који нас окупирају из године у годину.

Све ово сто сам рекако је тако површно, тако да могуће су појаве конфузије и збуњености код читаоца. О овим стварима би имало веома пуно да се прича, међутим биће о томе пуно више ријечи у мојој књизи „Планетарна Визија“

3 реаговања to “Религије и планетарна визија”

 1. katarina Says:

  Imam jedno pitanje za Ivana…kako ti se zove tata…jako je vazno

 2. Марко Says:

  Ако у човеку већ постоји нека потреба, због његове интелектуалне ограничености, да верује у некакав концепт „Бога“ онда би он требао да се окрене вечним Законима Природе. Од хришћана се тражи у хришћанству да напусте свој здрав разум (код оних који су га имали) и да се препусте веровању како је девица остала трудна и родила невина?! Истина је, луди људи никако не могу да схвате да је ово у природи и по самој природи немогуће! Међутим, невероватно је како пастири могу уопште да убеде своје овце да верују у такве абсурдности. Ко год поверује у овакву глупост, његов мозак више не може да функционише нормално, а капија ума надаље може да пропушта огромне количине и лавине глупости, јер веза са разумом више не постоји. Као леминзи, ми сами корачамо у свој нестанак! Када људи могу да прогутају овакве идиотизме онда је гутање религиозних ратова, инквизиције, расног мешања и расног самоубиства просто као пасуљ.

 3. galacmladen Says:

  А,јелте господо „наравни“,јел се иједан мајмун претворио, ѕа ових 7000 година колико постоји писменост,у човека.Знам одговор да су се променили услови.А има ли фосила пре тога.
  Како то да цео један огроман фосилни сло нема ни трага од живота и то баш у Библијско време потопа,јес десило се.
  А јелте,сад су се овде одједном накрцали ванземаљци. А оно што у Библији пише шта се деси кад пали анђели напаствоваше човечије кћери и оне рађаше дивове и умираше на порођају итд.
  Шта ћемо за то
  А,иначе најлакше је да нема Бога,онда нема ни греха.
  Можда неком одговара ПРИРОДНА поставка ЗАКОНА а то је веровали или не ЗАКОН ЈАЧЕГ.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: