Микрочиповање људских бића – Ментална, емоционална као и физичко-биолошка контрола


Аутор:Иван Мирковић

implantable

Последњих неколико година води се веома активан процес спровођења глобалне контроле на планети. Како све више путујемо ка будућности суочавамо се са све већим бројем правила, закона и регулатива, а за узврат добијамо више контроле и надзора, као и оркестрираног хаоса који ће психолошким путем креирати једну врсту другачије реалности а која ће захтјевати промјену те тренутне конфузне ситуације. Оркестрирани догађајима постиже се конфузија, страх и забринутост у очима људских бића који ће путем психолошке манипулације и изманипулисаног јавног информисања бити у стању да прихвате све потенцијалне солуције као решење новонасталог проблема. Потенцијална солуција у скоријем периоду може укључити и неопходно микрочипирање људских бића.

За већину људи који не посједују довољно информација о томе, микрочиповање може изгледати као потпуна бесмислица и апсурд. Али обруч се полако стеже око планете, и психолошка манипулација се процесира техником „корак по корак“ тако да “нормалном човијеку” на први поглед изгледа као потпуно неповезана, односно независна…

rfidcontrol

У скоријем периоду можемо очекивати следећи “изненадни догађај” који ће са собом донијети велику конфузију и очај. И тада као на тацни, бићемо у могућности да прихватимо њихове потенцијална решења новонасталог проблема а то управо може представљати микрочиповање одређене популације становника на одређеној територији, дје се и десио “изненадни догађај”. Ако се то тада деси, настоји теденција ка другим територијама на планети да доживе исто, јер то представља давно осмишљен план глобалне манипулације и злоупотребе технологије микрочиповања

Последњих неколико година води се веома активан процес спровођења глобалне контроле на планети. Како све више путујемо ка будућности суочавамо се са све већим бројем правила, закона и регулатива, а за узврат добијамо више контроле и надзора, као и оркестрираног хаоса који ће психолошким путем креирати једну врсту другачије реалности а која ће захтјевати промјену те тренутне конфузне ситуације. Оркестрирани догађајима постиже се конфузија, страх и забринутост у очима људских бића који ће путем психолошке манипулације и изманипулисаног јавног информисања бити у стању да прихвате све потенцијалне солуције као решење новонасталог проблема.

Потенцијална солуција у скоријем периоду може укључити и неопходно микрочипирање људских бића.

Када разговарамо о техници “корак по корак” већ сада Микрочиповање се представља као безбједносни систем приликом киднаповања, приликом новорођења дјеце како се не би помјешала у породилишту, НАТО трупе у Ираку а већ сада и Авганистану пролазе кроз процедуру строгог микрочипирања и идентификације.

mikrocipovanje

Одређене пословне фирме захтјевају од својих радника уградњу микрочипа као предуслов запослења, одређени елитни ноћни клубови захтјевају идентификацију путем микрочипова…а сјетимо се како је све кренуло, микрочипирање кућних љубимаца (како се не би изгубили) наравно све ради нечије (ничије) безбједности…прави изговор за вријеме “модерног доба” у коме се дешавају неочекивани догађаји, попут тероризма, уличних психопата, повременог масакра по школским установама, на улици као и општем хаосу који се догађа… техником “корак по корак” се планира све већа али на први поглед “неповезана” интеграција RFID микрочипиова у свакодневни живот људских бића.

Помоћу поменуте технике НЕОПХОДНОСТ микрочиповања може досегнути глобалне нивое људских активности које представљају свакодневницу грађана.

Рецимо поред тренутних активности које сам рекао, постоје и друге које се веома лако могу интегрисати у свакодневни људски живот и које ће захтјевати обавезну употребу микрочипова како би грађаи приступили одређеним сегментима и задовољствима које користе у тренутном реалитету.

То може бити приликом концерата познатих музичара, уписа у школу, првог издавања личне идентификације – тада ће постојати као алтернативе брже и лакше процедуре приликом административних послова и путовања које млад и амбициозан човијек посједује у том тренутку што може имати утицај на његово тадашње опредељење.

Потом спортских утакмица (посебно фудбалских – замислите само ако се прода убјеђење да уградњом RFID више неће постојати потенцијалне гужве као и заморно чекање пред стадионом) тј. активностима које посједују велики публицитет а преко којих ће полако интегрисат микрочипове у свакодневну рутину у 3Д физичком реалитету.

microchips1

Када постигну жељени ниво тј. потенцијалну већину становника на планети која се одлучи за “лакши интегритет и брзину савременог друштва” чипови могу постати неопходни по закону одређене државе, прво у развијенијим (САД, Велика Британије, Нјемачка, Француска, Белгија итд.) а касније и мањих “независних” које желе бити саставни дио ЕУ (Европске уније) АУ (Афричке Уније) (Америчке Уније) или Пацифичке Уније.

Наравно при томе ће им помоћи и изманипулисана државна влада потенцијалних земаља које желе интеграцију.

Ако се постигне то стање, стање већине, све активности могу се даље развијати путем микрочипова. Уколико нека индивидуал тада покуша одбити сарадњу са таквим системом, јендоставно му могу искључити чип и он у том тренутку нема могућности нормалних активности у друштву.

Aaron Russo филмски продуцент и бивши политичар, прије његове смрти био је контакту са једним од Роцкефеллера познатим бизнисменом и сувласником банкарских картела. Времеом постали су веома блиски приљатељи и необазриви Роцкефеллер му је кренуо одавати информаије које планирају спровести у одређеним сегментима њихове манипулације као и њеног даљег тока. Разговор је укључивао и микрочипирање грађана у Америци.

Aarron Russo (лијево) i Rockefella (десно)

Aaron Russo у току телефонског интервjуа износи свој разговор са Rockefellerom:Aaroon Russo:

“…Говорио је о томе како се тај рат против тероризма никада не може добити јер је то вјечни рат, у току којег можеш стално газити људске слободе.
Питао сам га: „Како ћете увјерити народ да је рат стваран?“
Одговорио је: „Уз помоћ медија. Медији могу увјерити народ да је рат стваран. Битно је само да се стално говори о томе, стално понавља и понавља и понавља и људи на крају поèну вјеровати.“ Створили су Федералне Резерве 1913. путем лажи, створили су 11. септембра опет путем лажи,
због 11. рујна настао је „рат против тероризма“, а послије тога напад на Ирак што је све опет лаж. А онда ће на ред доћи Иран. И увијек једна ствар води до друге, па ова до неке друге, па опет до неке друге. Питао сам га, „Због чега радите све то? Која је сврха свега тога? Имате сав тај новац, више него што би могли пожелити, имате сву моћ свијета.“ Рекао сам, „Наносите људима бол, то није добра ствар.“ Рекао је, „Што те брига за људе? Брини се о себи и о својој породици.“
Упитао сам га, „Који је коначан циљ свега тога?“
Одговорио је, „Коначан циљ је да у све људе свијета уградимо чипове.
И да ти чипови садржавају информације о свом њиховом новцу и о свему осталом. И онда ако неко буде хтјео протестовати против онога што радимо, или нам се супротстави, само му искључимо чип.“

Након тих ужасних информација, Aaron Russo је одлучио прекинути односе са Rockefellerom згађен оним сто је научио о Rockefellerima и њиховим амбицијама и објавио неколико интервиуа за интернационалне цасописе и ТВ.

Тенутно, у константном прогресу се развија централизирана свјетска економија гдје су сва кретања и активности под пажљивом присмотром, а сва права уклоњена.

Sistem

Техником “подјели па владај” створила створила се и контролисана популација на коју се лако утиче.

Тако да на Микрочипирање људи можемо гледати и као надолазећи тренд који ће људским бићима бити вјешто наметнут тако да се појави сама потражња за његовом уградњом, ако се до тада људи не пробуде из сна и сагледају ствари из више димензија.

Тренутно су се појавили нови пасоши и личне карте са микрочип технологијом која омогућавају даљинску идентификацију и лоцирање особа на аеродромским терминалима.

На микрочипу ће постојати све здравствене и банковне информације грађана.. Говоре нам како нам нитко неће моћи украсти новац ако све информације буду на чипу. Међутитим то и није увијек тако. Напротив, одређени програмери предвиђају да микрочип може веома лако бити декодиран а информације злоупотребљене.

Први јавни експеримент употребе микрочипа се десио 1998. када је британски научник Kevin Warwick презентовао његову функционалност у погледу аутоматског отварања врата, даљинског управљања многим уређајима. Примјери тог експеримента могу се данас пронаћи у Лондонском музеју.

Први микрочип, који је примио допуштење за уградњу у људе је VeriChip. VeriChip је (RFID), Radio Frequency Identification Device, микрочип који процесира радио таласе и посједује могућност повезивања са Глобалним Сателитским системом позиционирања (ГПС) Такође посједује могућност уграђивања у људско тијело. Производи га америчко фирма „VeriChip Corporation“, која је заправо огранак “Applied Digital” корпорације.

Такође преко Digital Angel компаније у Сјеверној Америци VeriChip је стекао велику медијску пажњу након 11.септембра 2001, односно 9 11 догађаја када догодио изненадни “терористички напад” на New York и Washington.

Posledica "teroristickog akta" 11 Septembra 2001

Након тог догађаја 2002. уз помоћ, односно одобрење FDA (Federal Drug Agency) америчке организације за храну и лијекове дозволила је уградњу радиоидентификацијских микрочипова у људска тијела хиљаде ментално изманипулисаних американаца путем страха о (измишљеном, непостојећем) тероризму, који су добровољно прихватили микрочиповање свог тијела како би се безбједније осјећали као и заштитили своју породицу у овом потпуно исквареном реалитету.

Тако да путем поменуте агенције 2004.год.омогућена је употреба микрочипова у медицинске сврхе у 80 америчких болница.
Нешто касније 2005. године Амерички Конгрес је, под изговором контролисања имиграције и такозваног „рата против тероризма“, донио Закон о идентификацији, по којем је предвиђено да ће до маја 2008. свако морати имати федералну идентификацијску картицу на којој ће се налазити бар-код са свим личним информацијама, што се и догодило.
Али електронска документа представљају само прелазно рјешење до следећег “изненадног догађаја” када ће као решење (проблем-реакција-солуција прим. Прев.) понудити уградњу RFID микрочипова у људска бића, прво добровољно, као сада, а касније и путем силе односно обмане, разбијањем свијести и стварањем потпуно искривљене слике стварности реалитета и тренутне ситуације у очима индивидуалног бића. Помоћу RFID микрочипа је могуће пратити сваки ваш корак на планети као и да буквално ментално прогамира вашу свијест и перцепцију стварности.

Преко злоупотребљених медијских станица ускоро ће промовисати микрочипове који ће према њима посједовати невјероватне предности и лакши живот, рецимо: Нови напредак који елиминира потребу за коришћењем новца или електронских картица или на примјер приступите предностима нове технологије против спречавања преваре и краде индентитета…

VeriChip Corporation
Applied Digital
Digital angel

То представља саставни дио “корак по корак“ технике која се спроводи потајно, у људској подсвијести тако да ти кораци у свијести човијека изгледају потпуно неповезани, али када из несвијесног испливају у свијесно, ситуација се мијења из коријена, и читав замисљеи план се руши као кула од карата.

Технологија VeriChip

verichipcover

Радио идентификацијски микрочип – детаљи:

Произвођачи: MOTOROLA је твртка која производи микроцип за MONDEX SMARTCARD.

Величина: Био-чип“ је 7mm дуг и 0.075mm сирок облика као зрно риже (примарна верзија 1997.год), мада од 2002.развојем Нанотехнологије урађене су модификације тако да сада може бити урађен у пуно облика и величина. Најмодернији микрочипови се састоје од неких 250 000 дијелова (нанотехнологија) Бивши CIA агенати потврдили су, да су чипови, израђени нанотехнологијом, убризгавани и у крвоток. Они су посебним процедуром закачени о неуронске завршетке, одакле су емитовали унапред програмиране кодове.

Већ предложена уградња микрочипова у људско тело свакако би повећала ефикасност ментале тако и биолошке контроле код људског бића. Нервни систем човјека укљученог у мрежу и да се, на пример, успорава или убрзава рад његовог срца, усмјеравају и контролишу његове мисли, физичке реакције итд.

Концепт рада: У њему се налази транспондер и пуњива Литијумска батерија. Батерију пуни струјни круг од термоелемената који производи електрицну струју како се температура тијела мјења. ТРАНСПОНДЕР ЈЕ СИСТЕМ ПОХРАЊИВАЊА ЗА ЧИТАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА У МИКРОЧИПОВИМА. ЧИТАЊЕ СЕ ИЗВРШАВА У ВАЛОВИМА КАО ДАЉИНСКО УПРАВЉАЊЕ. Када би се хируршки уклонио, мала капсула би пукнула и особа би била контаминирана литијумом и хемикалијом у микробактерији, Глобално Позициони Систем (ГПС) би детектовао уклањање, и обавијестио би полицију.

Процедура уградње: RFID се може уградити у било којој болници, под анестезијом. Након уградње не остају ожиљци и практично постаје “невидљив” само уз помоћ одговарајућег scannera детектовање је могуће.

Прихватљиви дијелови тијела за уградњу микрочипа: Само на истраживање најприхватљивијег дијела људског тијела процењује се да је потрошено преко 1 000 000 000 (једна милијарда) долара. Тако да за сада имамо три потенцијална мјеста уградње а то су надлактица, шака као и глава.

Ознака: Посједује број са 16 јединица који се може учитати помоћу одговарајуће scanner технологије

Вијек трајања: Микрочип у људском тијелу посједује наводно неограничен вијек трајања. Ако би микрочип био интегрисан у картици, постојала би могућност његовог вађења као и модификација информација и злоупотреба. Вриједност би се могла манипулират, украсти или изгубити. Када добијете картицу, истећи ће у једној до двије године.

rfidneed

Иако већина људи “свијесна” и мисли да микрочипирање има улогу електронског праћења постоје јаки докази да то није све. Микрочипови се веома лако могу користити приликом менталног, емоционалног, па и физичког програмирања људских бића. Такодје помоћу даљинске контроле постоји могућност да се зауставе одређени физиолошки процеси у телу, што може имати погубне последице по здравље

Потенцијална манипулација путем микрочипова у људским тијелима:

* Праћење кретања
* Снимање вербалних разговора
* Регистровање тјелесних активности
* Контрола физиолошких процеса тијела укључујући и креирање негативних тијелесно хемијских реакција које могу узроковати бол у раменима, лицу, подлактицама и другим дијеловима тијела. Такодје појачавањем фреквенција могу узроковати мигренозну главобољу, сексуалну стимулацију, кожни осип, мучнину као и дуги низ електрошокова кроз тијело.

* Производјење звукова у унутрањем уху стварајући осјећај конфузије, нервозе, несигурности
* Читање мисли.

Dr Carl Sanders, један од научника који је радио на развоју микрочипова, почео је да диже узбуну. Он каже да је ствар кренула тако да се у почетку мислило да ће ти чипови бити кориштени само у медицинске сврхе, међутим временом се успоставило да они могу да похране у себи хиљаде информација, као и да модификују понашање човека појачавањем одређених фреквенција што би значило не само да би могли служити за идентификацију, лоцирање и новчане трансакције, него и контролу расположења – и понашања човека.

Када је увидио чему ствар води – променио је страну, и тренутно држи предавања на ту тему и упозорава на могућност злоупотребе микрочипова према људским бићима. Према Dr Carl Sanders-у – рука или чело су најидеалнија места гдје се температурном промјеном те батерије могу напајати. Чипови су наводно већ одавно на “stand by” режим и сада се чека само повољан моменат. Једна од њихових „предности“ је наводно и та, што ће даљинском контролом (remote control) постојати могућност отпуштања литијума из капсуле микрочипа, што ће довести до тровања, те ће се тако елиминисати нежељена популација, или непожељни побуњеници.

То је све могуће процесирати помоћу савремених “суперкомјутера” који посједују процесоре који могу обрадити информације четири милиона пута брже од људских мозгова тако омогућавајући константан будући надзор сваког људског бића на планети

carlsanders

Dr Carl Sanders, електроинжењер, проналазач и саветник различитих владиних организација, као и саветник у IBM, General Electric, добитник председничке и владине награде за изузетне проналаске у једном интервjуу каже следеће о менталној контроли помоћу микрочип технологије:

70-тих година учествовао сам на састанцима „Један Свет“ на којима је дискутовано о микрочипу и то у Бриселу и Луксембургу где се чип појавио као тема о светским финансијама. Један од тајних планова, који светска влада има да би се остварио нови светски поредак, јесте да свако добије свој микрочип. Сваки убачени микрочип би садржао све детаље личности укључујући и лични број. Особа која је микрочипована може бити веома лако лоцирана и праћена, помоћу компјутера у служби контроле свести, којима се руководи из рачунарских центара већ распоређених свуда око земаљске кугле.
Технички се ово постиже преко мреже мобилне телефоније и преко антена мобилних телефона, које сада покривају и најудаљеније и најзапуштеније делове света, а процес покривања је сваким даном све гушћи и већи, што је достигло алармантне размере. Оно што је најважније у овој причи јесте да особа која је микрочипована може бити са великом лакоћом манипулисана и контролисана и то помоћу одашиљања специфичних таласа на ниским фреквенцијама (ELF).

Ови таласи имају дејство на мозак преко микрочипа који може у потпуности изменити уобичајене мисли и емоционалне шаблоне и на тај начин навести човека да се понаша у складу са замислима неког другог – оног који руководи овим пројектом.“

David Icke је сад већ давне 1997 године, разговарао са бившим научником који је радио за CIA (Central Information Agency) агенцију који му је детаљно образложио шта је све могуће урадити и у којој мјери злоупотребити микрочипове које је он касније објавио у својим књигама и приликом једног интервјуа за NEXUS магазин.

david-icke

David Icke: “…Рекао ми је како изван јавне домене постоје микрочипови који су толико мали да се могу убризгати с ињекцијама током вакцинације….”

“…План микрочипова није само праћење. План је усмјерен на контролу тијела на физичком, емотивном и менталном плану. Тај научник CIA-е рекао ми је како „они“ могу даљински приступити људима с усађеним микрочипом. Могу их индивидуално изоловати. Могу манипулирати ментално и њиховим емоцијама. То могу радити с људима и на масовној разини. Могу стварати хистерију и депресију. Могу људе учинити подређенима. Мисли и емоције у тијелу изражавају се на електричној и кемијској разини. Кемијске промјене догађају се када пријеђемо у било која емотивна стања. Када имате микрочип унутар себе „они“ тада имају приступ тим процесима. Рекао ми је то још прије више од 10 година. У то вријеме имао сам сателитски ТВ канал SKY на којем сам гледао фудбал. Желио сам узети још један канал. Помислио сам како требам назвати људе који ће узети број моје крeditне картице.

Након тога компанија ће ми вјеројатно послати сателитску картицу за нови канал који желим. Није тако било. Момак с друге стране телефона рекао ми је да погледам на телевизијски екран. Појавио се тај нови канал. Питао сам га како је то направио. Рекао је како је већ програмирао картицу у мом пријемнику. То је направио из Шкотске што је удаљеност од 6 сати вожње. Тада схватите да је управо о томе ријеч.

Тај знанственик CIA-е имао је чврст став како се људи на све начине требају супротставити микрочипирању јер ће све преостале слободе које још имамо – нестати. У мозгу постоје електрични процеси које називамо можданим валовима. Можемо их видјети захваљујући технологији. Ако се активирају електричне реакције које стварају мисли, помислит ћете како су то ваше мисли….”

Иако свака технологија посједује неутралан карактер, њена злоупотреба је могућа. Из приложених информација појављује се астрономски број могућности њене даље злоупотребе против људских бића. У сваком погледу микрочип не представља природну страну људских бића и негове даље еволуције. Технологија је неприхватљива и веома лако се може злоупотребити.

Наведене информације можете провјерити путем многих визуелно звучних видео материјала као и књига. Тако да не дозволите да неинформисани и корумпирани политичари одлучују о вашој будућности.

Проф. Др Светозар Радишић о микрочип технологији:

svetozarradisic

Проблем у томе је шта садржи микрочип? Будући да је он Нанотехнолошки. Шта значи Нанотехнологија?

То је технологија која садржи предмете у себи који су милијарду пута мањи од метра. Значи нешто што је милијарду пута мање оно је невидљиво. Како човек да зна шта се налази у микрочипу? Како да зна ако му његова власт каже да је његов микрочип контактни, да, онај следећи неће бити бесконтактни. Да неће имати и уграђен и примопредајни уређај. Да неће имати управо то, радио пријемник, примопредајник…зато што веч сада је могуће направити примопредајник да буде као зрнце праха. Значи већ је то сада могуће. Да вас неко са спрејем само попрска ви на себи имате примопредајник. То је већ урађено у јапанској индустрији и то раде у Седињеним Америчким Државама, дакле, минијатурне примопредајне уређаје.

Постоји „VeriChip“ зашто би смо ми сад веровали својој власти када она све ово ради онако како ради, када ми ништа не знамо од онога како нам се приказује, кад нам се не приказује…што нам не прикажу истину о овој процедури, па да одлучимо, о томе да ли пристајемо да идемо тамо.

Значи треба да будемо не само заштићени тако што имамо довољно информација да размишљамо своји мозгом. Треба да власт коју бирамо треба да нас штити, брани од непотребне контроле, да заштити наше достојанство, да заштити нашу приватност, да заштит нашу слободу. Ми не плаћамо нашу власт због тога да она нас контролише, него да нас заштити од свих врста злоупотреба. Дакле, Министарство унутрашњих послова би требало да заштити све грађане од сваке врсте злоупотребе.

Стиче се утисак да је довољно да неко из власти направи затајени лични бизнис да судбина свих грађана постане најобичнији рулет.

eye

ВИ посједујете право на вашу слободну вољу, и ВИ сте у могућности промјенити даљи ток технолошке злоупотребе која се тренутно догађа. У физичком погледу, владари из сијенке су немоћни, зато одбијање сарадње са таквим системом је веома пожељно а исто тако и неопходно уколико желимо нормалан природан живот, пун креације и љубави, а не ментално изманипулисаних робота и њихових злонамјерних жеља.

Пробудите се, примили сте информације…послушајте вашу интуицију и пратите њен флуидни ток здравог разума и љубави.

9 реаговања to “Микрочиповање људских бића – Ментална, емоционална као и физичко-биолошка контрола”

 1. indidkid Says:

  Užas. Kome treba Bredberi kad imamo svakodnevnicu.

  Ja ipak volim da pristupam ovome sa blesavije strane.. Ne znam bolji način..

 2. Nebojša Says:

  Да се надовежем на овај твој квалитетан чланак о микрочипу и потпуној контроли људи, дајем у прилог један преведени видео клип од стране COWBOYBEBOP2012 где од 4-те минуте и 5- те секунде може да се чује Русоов део говора у коме он прича оно што му је говорио Николас Рокфелер.

  Видео презентација почиње са потпуно нерагуларним трговински споразумем 2005-te (…то је само маска за перфиднију игру и превару…), који није одобрен од стране Америчког Конгреса и народа САД, између САД, Канаде и Мексика где се ове три државе спајају у један ентитет под називом:“Северноамеричка Унија“ који ће имати јеиднствену валуту под називом:“амеро“, а план је да се Канадски долар, Амерички долар и Мексички пезос замене амером што ће потпуно променити животе грађана поменутих држава.

  То је уједно и добар повод да се размисли ко је и зашто темпирао светску финансијску кризу у одређен период.

  Та Северноамеричка Унија била би попут ЕУ, једна свеопшта “мешалица за месо“ за народе који су у њој, који ће потпунo изгубити идентитет и бити само контролисана роботизована маса, осим наравно појединих свесних индивидуа које ће да се буне.
  У свом завршном делу видео презентације, видећете неке детаље везане за микрочип, као и на објашњења контроле њудских бића путем микричиповања, не само у тело, већ и помоћу пасоша итд…
  Погледајте…


  Преузми видео клип (18.8 мб.)

 3. Гордана Says:

  Зато Срби сметају, што не желе чиповање, а и Руси такође. Поздрав нормалним бићима.Гога

 4. Total ID Says:

  Zaista zanimljiva i zastrasujuca tema…

 5. sidze Says:

  i sama vec duze vrijeme pratim razvoj situacije oko tih čipova itd….. sve je to povezano sa novim svjetskim poretkom, globalnom vladom.. a to je opet povezano sa Biblijom i dolaskom antikrista… sjeca li se itko da je u otkrivenju prorokovano da ce ljudi biti zigosani i da ce nositi na pesnici iliti ruci ili celu oznaku zvjeri….

  e pa upravo je o tome govorio prije 2000 godina

  hmmm…..

 6. Vlada Says:

  Naši najveći strahovi su počeli da se obistinjuju. Izmislili su priču da, ako ugradite čip, možete živeti 120 godina, jer čip detektuje kancerogene ćelije. http://bit.ly/9t7Uci
  Njima se stvarno žuri sa ovim, još malo pa u hajduke! 🙂

  • Небојша Says:

   Да, али то што буде живело 120 година неће бити човек, већ хемико-робот, укључиш га, искључиш га. Ја сам реко и опет тврдим, еко комуне су излаз за човека, и наравно упоредна борба против ових монструма који воде овај савет.

 7. N B Urosevic Says:

 8. Коледар Says:

  мој допринос против „микрочиповања“.

  користи енкрипцију. уместо „http“, укуцај „https“.

  Мозилин (Mozzilin) add on (додатак) „https://www.eff.org/https-everywhere“ подржава Вордпрес !

  Пример:

  https://dzonson.wordpress.com

  или

  https://encrypted.google.com/

  Списак страна које подржава „хттпс ЕвриВер“

  * Google Search
  * Wikipedia
  * Twitter
  * Facebook
  * bit.ly
  * GMX
  * WordPress.com blogs
  * The New York Times
  * The Washington Post
  * Paypal
  * EFF
  * Tor
  * Ixquick“


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: