Последице НАТО бомбардовања Србије!


На десетогодишњици НАТО бомбардовања прoф. др Светозар Радишић био је гост на телевизији “АС“ у емисији “Гост са поводом“, а водитељ емисије била је Ивана Јелић. Са тог Радишићевог гопстовања издвојено је неколико видео презентација које су постављене на Радишићевом Ју Тубе налогу, где можете погледати све његове досадашењ видео презентације, што се може видети на доњем линку:

http://www.youtube.com/profile?user=sergiox69x&view=videos

Ја ћу сада нешто мало рећи о последицама НАТО бомбардовања по нашу земњу пројектилима који у себи садрже осиромашени уранијум, о чему је између осталог једним делом говорио и проф. Радишић на доњем видео клипу. На самом почетку Радишић је нагласио да канцерогене последице услед загађености простора осиромашеним уранијумом највише ће претрпети Шиптари, јер су њихови простори највише били “чашћавани“ бомбама са осиромашеним уранијумом од стране њихових НАТО “савезника“. Само да напоменем, да сам ја пре једно две године прочитао анализу једног нашег стручњака, сада тренутно не могу да се сетим његовог имена, да Шиптари, пошто их сад тренутно има највише на подручју Косова и Метохије, неће више за 10-15 година од завршетка НАТО бомбардовања умирати природном смрћу, већ од разноразних болести услед канцерогених последица дејства осиромашеног уранијума! Наравно, ни оно мало Срба што је остало на Северу Косова и Метохије неће бити поштеђено тога, али далеко веће последице осећаће далеко бројнији Шиптари.

Оно што је за нас најбитније, ван тренутно окупираног нашег Косова, је то, да треба уложити велика новчана средства у чишћење, односно деконтаминацију простора где су пале бомбе са осиромашеним уранијумом, јер су те бомбе само уклоњене после бруталног НАТО бомбардовања, док тај простор није чишћен. Наша “демократска“ власт упорно крије од јавности штетне последице канцерогеног дејства после НАТО бомбардовања, а чак су једном нашем доктору са ВМА, који је хтео да докторира на загађењу Панчева, забранили то, нису му никада одобрили тај докторат, чак је тај доктор, због своје велике упорности да докторира на загађењу Панчева, морао и Србију да напусти, јер му је вероватно и лична безбедност била угрожена. Нешто више о загађењу у Панчеву чућете од Радишића.

На недавно одржаној конференцији у Луковској бањи, односно научном скупу, професорка Зора Југовић је између осталог говорила да је код Крагујевца услед неке мутације примећен кромпир величине бундеве?!

Познато је да Амери имају своју НАТО базу на Косову и Метохији названу:“Бондсвил“, као и то да њихови војници из те базе нису очистили простор Косова и Метохије од канцерогеног дејства пројектила са осиромашеним уранијумом.
Сада ће се вероватно многи питати:“па нису ваљда Амери луди да жртвују своје људе!?“

Не ради се овде о Американцима као народу, најнаивнијем народу на свету, већ о најмоћнијим људима иза сцене који управљају Америком и владају целим светом, а Радишић их назива “Великим братом“.
Ти људи контролишу све, они управљају свиме, и они попут разних Менгелеа одобравају бескрупулозна експериментисања са њиховим војницима и убризгавају им и опробавају на њима разне канцерогене супстанце, тако да је познат случај када се Клинтон извињавао многим породицама, чији су чланови били тако брутално жртвовани убризгавањем плутонијума и ботулина у тело. Ко зна шта је све тим жртвованим људима убризгавано у тело, и зато се јављјају разни синдроми попут “заливског синдрома“ итд…

Исто тако је познато да Амери микрочипују своје војнике, припаднике специјалних јединица “Делта“, све до једног. Ти микрочипови могу да се контролишу и активирају са даљине и тако да се убије неки војник, уколико је то потребно, у случају да не би пао непријатељу у руке, напомиње Радишић. Исто тако се зна да се преко разних сателитских система попут:“ЏПРС-а“ могу активирати разне супстанце и хемикалије које су похрањене у тим микрочиповима и које изазивају рецимо ненормалну храброст код војника.

Кад Амери тако брутално експериментишу са својим војницима и жртвују их тако, шта онда рећи за њихово “топовско месо“ Шиптаре, као и многе страдале цивиле у разним НАТО “хуманитарним интервенцијама“ попут бомбардовања Југославије!

Све те људске жртве за Великог брата су само “колатерална штета“ у циљу морбидног стицања профита, профита, и само профита, чак и по цену уништавања људи и животне средине, земље, воде, ваздуха… нашег јединог боравишта, прелепе Планете Земље!

Осим тога, људи који се бирају као војници НАТО алијансе претежно се третирају као  “трећа класа“, јер се регрутују по неком одабиру на улицама Америке и Велике Британије, и после се шаљу у ратове у Ираку, Авганистану и свуда где треба.

Е, сада на крају, пре него што погледате видео клип, ја бих поставио једно питање:

“Шта мислите, ако Србија не дај Боже уђе у НАТО пакт, да ли ће и нашим младићима, војницима који као “топовско месо“ буду слани у немилосрдне ратне походе НАТО алијансе, бити убризгавана у тело нека канцерогена материја или не…?“

Можда наш “храбри и утицајни“ председник Тадић “свим демократским средствима“ нешто интервенише код Амера,…а?

Светозар Радишић – уништавање шиптара


Линк ка видео клипу на http://www.youtube.com/
Преузми видео клип (13.4 мб.)
Ко се не снађе око скидања видео клипа, јасно упутство о томе може прочитати
овде.

Једно реаговање to “Последице НАТО бомбардовања Србије!”

 1. Slavko Radosavljevic Says:

  Postovana gospodo,

  Lecenje primenom saznanja i metoda KVANTNE METODE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
  Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno veoma niskim troskovima.
  O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta.
  Internet omogucuje da se ljudi informisu i preduzmu mere za svoje zdravlje.

  APARAT EGBF PARS N5 UN… PRIMENA KVANTNE MEDICINE
  Ljudsko telo je čudestan bio elektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
  Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo bioelektromagnetski sistem sa centralnim upravljanjem.
  Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
  Medjutim,ovakav sistem je ranjiv.
  Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.)
  Zadatak IMUNO SISTEMA je prmanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.
  Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena.
  Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju negativan potencijal između -70 i – 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo od – 10 do – 20 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
  Zadatak aparata PARS N4 je popravak potencijala celija, uspostava komunikacije i unistavanje stranih i stetnih parazita na bazi generisanja rezonantnih frekvencija tih parazita pod cijim dejstvom bivaju unistene.

  Ako se zdravlje ne popravlja u predvidjenom roku upotrebom ovih aparata verovatno da je u telu unesena kriticna koncetracija teskih metala, opasnih hemikalija i dr.
  Pročitajte “Lijek za sve bolesti” od Dr. Hulde Regehr Clark, za načine pomoći vašem tijelu da eliminira otrove.
  Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke Srbija) prema prilozenom uputstvu.

  Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N4 svojim elektromagnetskim poljem doseže duboko u ljudsko telo. Upotrebom PARS N4 tri puta na dan (tri tretmana po 93 min), kroz sedam dana ili više, može vas očistiti i od svih populacija parazita.
  Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.

  Frekvencija zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja.
  Vazno je shvatiti da potencijal signala emitovanih frekvencija aparata PARS N5 postize i naponski efekat ( podizanje potencijala ) celija ciji je potencijal pao ispod – 70 mV tako da te celije uspostavljaju normalni metabolizam i komunikaciju u organizmu.
  Pošto u doba ( tridestih godina proslog veka) Nikole Tesle i dr. Rifea nije postojala digitalna elektronika njihovi aparati su proizvodili signale sa sinusoidalnim frekvencijama koje (teoretski) ne proizvode harmonike. (Ti harmonici su najveće zlo radio i drugu vrstu komunikacija), ali je dr. Clark i dr Bob Bek povezali istraživanja Tesle i dr. Rifea sa time, da kvadratni signali, kakvi se koriste u digitalnoj elektronici, proizvode vrlo veliki broj harmonika. To znači da će generisani signal određene frekvencije koja ubija tačno određeni virus ili bakteriju istovremeno ubijati i mnoštvo drugih pomoću harmonika te frekvencije. Time se frekvencijski generator dr. Rifea znatno pojednostavljuje jer više nije potrebno imati precizni generator frekvencije i tablicu frekvencija za određene parazite, a uz to, nije potrebna stalna ručna promena frekvencija da bi unistili što više parazita.

  Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biofrekvencije koje mogu da pomognu obolelima od razlicitih bolesti.

  U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju EGBF PARS N5 UNI.
  Takodje i da procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
  O tome vise na: http://www.plemic-komerc.com

  Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od ove neprdvidljive i opake bolesti i na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE.
  Napomena, aparati:
  – PARS N5 Uni je za unistavanje uzrocnika 465 vrste obolenja
  – PARS N5 MS je sam za uzrocnike Multiple Scleroze
  – PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C
  – PARS N5 C je samo za maligna oboljenja
  Autor projekta EGBF PARS N5 UNI
  Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
  Tel. 34 952862991
  pars30@hotmail.com
  SKYPE…slavko.radosavljevic


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: