Дуци на ТВ Палма Плус, Март 2009


Ово је интегрални Дуцијев наступ на ТВ Палма Плус, дакле без цензуре попут оног материјала који је после снимања емисије дат на ТВ Палма Плус. Емисија је снимана поводом десетогодишњице NATO бомбардовања, али прича се проширила и на друге актуелне ствари и горуће проблеме нашег народа и грађана. Дуци је критиковао комплетан ДОС, а нарочито главног ДОС идеолога Зорана Ђинђића са својом максимом да морал треба избацити из политике, а све у служби „слободног тржишта“ што у преводу значи, терор капитала над грађанима, и тиме се брише све оно што је људско у нама и нашем друштву. ДОС је уништио све што је карактеристично и препознатљиво у нама, нашу културну и националну самосвест, слободарску свест и дух, и од Србије ствара један чист експлоататорски простор где смо ми третирани само као обична радна снага за Запад и његов капитал.

Дуци је критиковао и Тадића, говорио је о медијском надувавању питања хомосексуалаца, као да је то најважнија ствар, а не наши егзистенцијални проблеми.

Говорио је о Косову и Метохији, говорио је и о сликању наших тенисерки Ане Ивановић и Јелене Јанковић са битангом Клинтоном који је руководио бамбардовањем наше земље и убијању наших људи, а с друге стране после неке победе носе заставе Србије и вичу: „живела Србија“ што све делује срамно.

Дуци на ТВ Палма Плус, Март 2009

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Објављено у Љубодраг Дуци Симоновић. Ознаке: , , , . Коментари су искључени на Дуци на ТВ Палма Плус, Март 2009
%d bloggers like this: