Conspirators’ Hierarchy:the Story of the Committee 300


Аутор: Валентина Шекарић

Постоји једна свемоћна група људи која не познаје државне границе. Она је изнад свих закона и свих држава и има власт над свим областима политике, религије, трговине и индустрије, банкарства, осигурања, рударства и трговине дрогом.  Ова група никоме не полаже рачуне осим својим члановима. Њене границе, размере деловања као и њене могућности нису лако схватљиве за већину обичних људи, али она ипак постоји. Њени чланови су врло познати и утицајни људи. У народу се они називају МАСОНИ. Jehn Coleman их назива КОМИТЕТ 300.

“Conspirators’ Hierarchy:the Story of the Committee 300”

“Conspirators’ Hierarchy:the Story of the Committee 300”

Његова књига “Conspirators’ Hierarchy: the Story of the Committee 300”, штампана 1991. године, прецизно открива ко су то они, какву су нам будућност наменили, којим се методама служе и како покушавају да испирају људима мозгове. Из књиге бившег британског обавештајца Johna Colemana план илумината и комитета 300 изгледа овако: Светска влада, нови светски поредак са једном јединственом црквом и једним монетарним системом, наравно под њиховом влашћу. Потпуно уништење сваког националног идентитета и националног поноса. Уништење религије!

Контрола сваког појединца помоћу чипа!? Потпуни престанак индустријализације и престанак кориштења нуклеарне енергије. Постојећи индустријски погони из USA ће се преселити у земље трећег света где има робовске радне снаге у изобиљу, а који ће радити за џабе. Легализација дроге и порнографије! Обустављање сваког научног развоја у областима фузије, медицине и електротехнике. Ограниченим ратовима, изгладњивањем и ширењем болести смањити број становника планете за минимум две милијарде.
Ослабити моралну основу нације и деморалисати припаднике радничке класе.
Људима широм света онемогућити да одлучују о сопственој судбини стварањем кризе једне за другом. Затим управљати тим кризама док се људи не збуне и не деморалишу. То ће довести до масовне малодушности.

Увођење нових култова личности. Проузроковати потпуни слом светске берзе и тиме створити апсолутно политичко расуло. Преузети апсолутну власт над спољном и унутрашњом политиком САД-а. Дати пуну подршку наднационалним институцијама попут Уједињених нација, ММФ, светске банке и међународног суда. Подрeдити владе свих држава и у њима субверзивно деловати изнутра како би се уништио интегритет и суверенитет држава које те владе представљају. Организовати светски терористички апарат. Преузети контролу над образовањем у Америци у намери његовог потпуног и темељног уништења.

Има још много тачака у књизи,али мислим да је и ово превише за оне који размишљају својом главом. Мене је моја заболела када сам прочитала и последњу страницу ове књиге.

2 реаговања to “Conspirators’ Hierarchy:the Story of the Committee 300”

  1. Pedja Says:

    da, komitet 300. dobra knjiga za pocetak.treba ici dalje.preporucujem David Icke-a.zasad 2 knjige prevedene:„najveca tajna„ i „i istina ce te osloboditi„.
    ako ste na facebook-u-pogledajte moju grupu:„novi svetski poredak„.ne sluzi FB samo za zezanje svima poz svima


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: