Дуцијева трибина у Параћину 1996Линк ка видео клипу на videogoogle.com/

Видео клип има 346 mb, а трибина траје 2h и 27 min.Преузми видео клип. Ако се не снађете, инструкције за скидање видео клипа можете наћи овде.

У мају 1996-те Дуци је у Параћину имао трибину.

Тема трибине је била:“Олимпизам и нови светски поредак“.

Једино Дуци прича да читав Олимпијски покрет почива на лажи, а то је да је оснивач Олимпијског покрета и „велики хуманиста“ Пјер Де Кубертен рекао: „Важно је учествовати, а не побeдити“ што је ноторна лаж, јер је то пре њега још 1908-ме поводом Олимпијаде у Лондону, рекао један Пенсилванијски бискуп, а пар година касније, Кубертен је те речи присвојио за себе.

Кад је реч о Кубертену, Франсуском аристократи, важно је знати следеће запањујуће чињенице о њему:

  • Кубертен је сва своја дела на око 60.000 страница завештао Хитлеру и тражио је од нациста да буду чувари његове Олимпијске идеје…!??
  • По својим ставовима према женама, види се да је Кубертен био психопата који је мрзео жене, јер је за њих говорио:“…жена која прво размишља, па онда осећа, она није само ненормална, она је монструозна…!??“

Ето, то је тај „велики хуманиста“ Олимпијског покрета и „икона“ двадесетог века како га лажно свет представља, и о томе свет ћути, а све се то може сазнати када се читају Кубертенови списи, које нико жив није јавно објавио, осим Хитлера!

Затим, нико не говори да су вође Међународног Олимпијског Комитета: Pierre de Couberten, Henri de Bailet-Latour, Sigfrid Edstrom, Avery Brundage, Huan Antonio Samaran, били нацисти!

Године 1965-те организован је састанак Међународног Олимпијског Комитета (МОК) коме је председавао фашистички диктатор Франко. Франко је одржао говор, чланови МОК-а су га саслушали и аплаудирали му после одржаног говора!

Наравно, сама тема Дуцијеве беседе била је само иницијална каписла да Дуци у изванредном наступу изнесе многу дубљу и радикалнију критику о разарајућем духу капитализма који је главна претња човечанству и опстанку како природе тако и човека, јер све се сада одвија у психолошкој равни, спорт је ту само опијум и духовна дрога за потчињене идиотизоване масе, да би се промовисала главна свеуништавајућа Социјал-Дарвинистичка идеологија капитализма и „смисла“ живота, где само јачи опстаје, где се води борба свих против свих, а јединио што је важно, важан је рекорд, успех, профит, прогрес… ту је човек само роботизована животиња без мозга и душе…

Вреди погледати овај Дуцијев заиста бриљантан темпераментан и спонтан наступ, јер сам сигуран да ће то многима отворити очи!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: