Мит о 11- ом Септембру 2001


Са овим текстом, који је у ствари део титла из документарног филма „Zeitgeist“ (Дух времена),биће вам још јаснија та сада већ отрцана лаж, да су Арапи на челу са Бин Ладеном извршили напад на STC и Пентагон 11-ог Септембра 2001. Када будете читали текст, имајте на уму да је текст уствари титл из филма који прати одређену слику, сцену, имајте то на уму, јер је текст у оригиналу.

Пре него што почнете да читате текст, дао бих једну опаску…

И поред мноштва документованих анализа и чињеница које тако очи-гледно указују да је 11-ти Септембар „inside job“ (унутрашњи посао), многи и даље неће веровати својим очима, и ономе што виде, а не смеју да признају сами себи, јер су леминзи и зомбији који не могу да поднесу терет слободе и слободне личности. Одмах да кажем да то није ствар интелигенције, томе подлажу и интелигентни људи, образовани, већ то је ствар психе, и „рупе“ у мозгу. Да мало упростим целу ствар, да би се схватила суштина…

Леминзи и зомбији су следећи типови…рецимо, напољу је мркли мрак, леминг то види, али ако би у свим светским званичним медијима брујало нон-стоп да је дан, а не мрак, леминг прихвата ту „званичну истину“, и онда иако својим очима види да је мрак, он категорички тврди да је дан…!?

Ти дођеш и кажеш му му: „… човече, ало… зар не видиш да је мрак, у њему си..!“… леминг би ти рекао: „..то је теорија завере, шта причаш то кад сви говоре да је дан, не мислиш ваљда да су сви луди…“

Наравно, пример је намерно упрошћен, али иста је психолошка слика и код сложенијих ствари… леминг види да поред зграде Пентагона „у којој је ударио Боинг“ нема ни делића палог авиона, он види да је рупа на зиду „коју је направио Боинг“ чији је распон крила 40 метара, само око 8 метара и округла као да је шестаром промеравана и прављена, итд… итд… али не…то је за леминга „теорија завере“… јер, …“не мислиш ваљда да…ће…они…“

Мит о 11- ом Септембру

19 Осама бин Ладенових отмичара наоружаних перорезима, отело је 4 путничка авиона и избегавајући Систем ваздушне одбране (NORAD) успели су да погоде 75% својих мета. Као резултат тога, срушили су се Светски трговински торњеви 1, 2 и 7 услед структуралног квара изазваног ватром а на основу „палачинка“ ефекта, док је авион који је погодио Пентагон испарио одмах по ударцу исто као и авион који се срушио у Шенксвилу. Комисија за 11. септембар је потврдила да није било наговештаја о овом терористичком чину док су многоструки недостаци у систему одбране онемогућили адекватан одговор на овај напад. „није било наговештаја „Мислим да нико није могао да предвиди да ће да употребе авионе као ракете, отете авионе као ракете…. нико у овој влади, а мислим да нико ни у прошлој влади није могао да предвиди да ће авионима налетати на зграде.
Ништа није указивало да ће се ово десити. „USA Today“ пише да ја током две године пре 11. Септембра NORAD вршио вежбе симулирајући отимање авиона и користећи их као оружје, а једна од мета је био и Светски трговински центар.

Насловница „Упутства за одговор“ из 1997., Федералне агенције за кризни надзор операција „Maskal“, октобар 2000. –
симулација рушења авиона у Пентагон У поверљивим документима са Филипина до којих је дошао CNN, јасно је описан план:
„…укрцаће се на било који амерички путнички авион, провалиће у пилотску кабину и срушиће се на главни штаб CIA-е.“
Остале зграде на мети – Пентагон и Светски трговински центар. Све анти-терористичке лампице су гореле црвено…
…наговештаји да се припрема скорашњи напад били су тако озбиљни да је нешто хитно требало да се уради, то је било тако очито.
Уместо тога наш председник одлази на једномесечни одмор.“19 отмичара“ Шеф пакистанске обавештајне службе (ISI), Махмуд Ахмед затражио је од Шеика Омара да Мохамеду Ати, главном отмичару авиона, пошаље чек на 100.000 долара.
…Мохамед Ата је примио новац телеграмски, преко Пакистана. Верује се да је човек који је послао новац Ати Шеик Ахмед Омар Саед.
Шеик Омар је признао да га је подржавала пакистанска обавештајна служба – ISI. Никада није спроведена истрага о томе зашто је ген. Ахмед наредио исплату 100.000 долара Мохамеду Ати. У јутро 11. септембра, представници владе САД-а су ДОРУЧКОВАЛИ са ген. Ахмедом у Вашингтону. Комисија за 11. септембар је у свом службеном извештају оценила да је финансирање напада „од МАЛЕ важности“. Речено нам је да се на сваком од отетих авиона налазило 4 или 5 отмичара.
Ако је то тако, њихова имена би требало да се налазе на списку путника.Али списак путника који је објављен не само да не садржи имена наводних отмичара већ не садржи нити једно арапско име.Знамо да су људи за које се верује да су отмичари
имали куће, ауте, крeдитне картице за које је плаћала влада САД-а.
У ствари су били агенти. Чини се да су и докази подметани. Пасош једног од отмичара, на линији 11, је наводно пронађен у рушевинама…. пролази кроз експлозију, кроз труп авиона, и слеће на земљу неоштећен. Али нешто се десило.
6 месеци нам причају о том пасошу, мислили смо да је то неумитан доказ, а онда се власник пасоша појављује жив!
Неколицина од тих 19 људи је још увек живо. „Нисам могао да верујем када сам видео да ме је FBI ставила на ту листу.
Тачно је моје име и датум рођења, али не и то да сам бомбаш самоубица. Жив сам и здрав и немам појма како се управља авионом. „Најмање 6 отмичара су јос увек живи.

FBI до дан данас није ревидирала своју листу. Не постоји нити један доказ који повезује било којег живог или мртвог „отмичара“ са Осамом бин Ладеном. Наравно да гањамо Садама Хусеина, мислим бин Ладена, он је, он је, он је…
Јануар 2001. Бушова администрација наређује FBI-у и осталим обавештајним службама да прекину истрагу која се тицала бин Ладенове фамилије,укључујући двојицу рођака Осаме бин Ладена који су живели, погодите где! – У граду Falls Church у Вирџинији, тачно поред главног штаба CIA-е.
Када је већ имао статус америчког „најтраженијег криминалца“ Осама је кажу провео две недеље у једној америчкој болници у Дубаиу, где га је лечио амерички лекар и где су га посећивали локални агенти CIA-е. Нисмо видели ниједан једини доказ који би директно повезивао Осаму бин Ладена са планирањем напада 11. септембра.
Неуспех да се такав доказ пронађе је касније речено да тако нешто није ни потребно јер је наводно сам бин Ладен на једном снимку, пронађеном у Афганистану, признао одговорност за нападе. Ово признање се данас сматра доказом.
Међутим, човек на том снимку има тамнију кожу, пуније образе и шири нос од Осаме бин Ладена на свим осталим снимцима.
Ово поново изгледа као подметање доказа. 1976. године Осамин старији брат Салим бин Ладен је унајмио тексашанина Џима Бата да руководи инвестицијама бин Ладен фамилије у САД-у. Исти тај Џим Бат је блиски, дугогодишњи пријатељ Џорџа Буша млађег. Везе између Бушових и бин Ладенових постају много јасније када се зна за пут у Саудијску Арабију на који је Џорџ Буш старији отишао 1998. и 2000. Године да би се срео са бин Ладенима у име Групације Карлајл.11. септембра у јутро, Џорџ Буш старији је у својству преговарача Групације Карлајл био на састанку са Сафигом бин Ладеном, Осаминим старијим братом.
Групација Карлајл је једна од највећих снабдевача наоружањем на свету која наставља да убире огроман профит од постсептембарског „рата против тероризма“, као и од ратова у Афганистану и Ираку.

Како ико може да авионом од 60 тона, широког 38 и високог 13 метара, пролети кроз оволике препреке. Речено је да је авион, пре него што је ударио у Пентагон, извршио маневар спиралног понирања од 270 степени а познато је да је Hani Hawur био очајан пилот који није како треба могао летети ни малим авионом.
„Није му било важно сто није био способан да заврши курс. Ни дан данас ми није јасно како је успео да долети до Пентагона…
Он уопште није знао да управља авионом.“- Инструктор школе летења у Аризони Нема седишта, нема пртљага, нема тела.
Ништа осим цигала и остатака плочника. Службено објашњење свега овога је да је врелина млазног горива дезинтегрисала авион.
Авион на линији 77 је имао два Ролс Ројс мотора изграђених од мешавине челика и титанијума и сваки је тежио 6 тона.
Научно је немогуће да млазно гориво претвори 12 тона челика и титанијума у пару.Такође, речено је да су тела идентификована или по отисцима прстију или на основу ДНК.

Каква је то ватра која дезинтегрише алуминијум и ојачани челик, али не и људска тела?

Оно што сам ја могао да видим, не постоји доказ о авиону који се срушио било где у близини Пентагона, и као што сам рекао, једини видљиви остаци су тако мали да могу да стану на длан руке. Агенти Владе су убрзо после удара покупили и однели све остатке.
Читав травњак је прекривен песком и шљунком тако да је сваки преостали форензички доказ буквално сакривен. Снимци осматрачких камера, који би стварно показали шта је ударило у Пентагон конфисковани су од стране FBI-а, а Министарство правде до дан данас одбија да их објави.
Када би ти снимци стварно садржавали доказе о ударцу једног 757 у Пентагон, било би за очекивати да буду објављени.
ЗАХТЕВ СЕ ОДБИЈА.
Изглада да тамо нема ничега осим рупе у земљи. Чини се да је тако. Једина ствар коју смо ми могли да видимо је била велика расеклина у тлу и сломљено дрвеће. Могли су се видети људи који се ту мувају и нешто раде али, из наше тачке гледишта, ништа осим тога. Било какав већи остатак олупине?Не, ништа. Ништа што би указивало да се тамо срушио авион. Пад путничког авиона у „Пад“ авиона на линији 93 у Шенксвилу Светски трговински центар, зграде 1, 2 и 7 „Теорија палачинке“ – на основу које је ватра, иако га не отопивши, усијала челик довољно јако да овај изазове одвајање спратова, олабављених ударом авиона, од челичних стубова, што је започело ланчану реакцију. На основу ове, иначе службене теорије очекивали би сте да видите једну гомилу наређаних спратова, једних преко других, заједно са скупином централних стубова који стрше у средини.
Средиште сваке од зграда близнакиња се састојало од 47 масивних челичних стубова.
Да су се спратови стварно одвојили од њих, ти стубови би и даље стршали око 300 метара у вис. Авион није могао да пресече све те средишње стубове. Зграде су саграђене тако да могу да издрже ударац Боинга 707 у било који део грађевине. Зграда би вероватно могла да издржи ударац неколико путничких авиона…. да је авион пролетео равно кроз зграду. Да, равно кроз зграду.
Значи, ви кажете да је зграда дизајнирана тако да може да издржи толико оштећење и да се не сруши?

Да, управо тако. Када би са врха Светског трговинског центра, са 110. спрата, бацили рецимо билијарску куглу било би јој потребо између 8 и 10 секунди да, не наилазећи на било какав отпор, удари о земљу. Близнакиње су се срушиле готово брзином слободно пада. 200.000 тона челика бива разнесено и разбацано у кругу од 150 метара. То значи да су спратови уништавани просечном брзином од око 10 спратова у секунди. Не може се ефектом палачинке објаснити пад зграде која би се рушила брзином слободног пада.
Шта може да оствари овако нешто?
Шта може да разгрне све оно што стоји на путу?
Експлозив. 47 огромних челичних стубова у центру грађевине међусобно повезаних, како да учините да се сви истовремено сруше и да срж зграде нестане?
Једини начин је, чини се, да су били пресечени. Експерт за надгледано рушење. Начин на који то радимо је да пресечемо стуб под углом. Средишњи стуб Светског трговинског центра након урушавања. Запазите облик пресека и истопљени или „топљени метал“. Почео сам да тражим топљени метал. Код све три грађевине, у рушевинама приземља обе куле, као и у Згради 7 нађени су базени топљеног метала. После више од 6 недеља, у рушевинама су забележене вреле тачке од око 1100*C То је око 260*C више од температуре горења млазног горива. Када сиђете доле можете да видите топљени челик. Топљени челик у својим каналима. Као да сте у топионици. Као лава из вулкана. Топљени челик је нађен три, четири и пет недеља касније, када су се раскрчавале рушевине. Рекао је да је топљени челик нађен и испод Светског трговинског центра 7. Тражио сам да видим шта кажу у вези топљеног метала у службеним извештајима.
Нису рекли ништа. Чекај мало. То је важан доказ. Одакле је то дошло? „Термит“ – експлозив/запаљивач „Термит“ је тако врео да може да прође кроз челик, челик неке конструкције на пример, као нож кроз маслац. Продукт сагоревања је топљени челик и алумијум-оксид који се ослобађају првенствено у облику праха. Наравно, стварају се огромни облаци прашине када се тај процес одиграва на великом моделу. Користећи се електрон-микроскопском анализом топљеног метала нађеног у рушевинама и анализом микроскопских честица богатих гвожђем из прашине Др Џонс је пронашао не само трагове експлозивне мешавине „Термита“ већ и, услед високе количине сумпора, „Термат“- пантентирани термит који се користи у грађевинској индустрији.
Базени топљеног метала испод обе срушене Куле, укључујући и Зграду 7. А у Зграду 7 није чак ни ударио авион. Део проблема је што већина људи једноставно не зна за Зграду 7,а као резултат необичне тајновитости у вези њеног рушења. То је био небодер од 47 спратова. Зграда се срушила у 5 и 25.
У њу није ударио авион. У згради је букнуо пожар који је захватио тек 2 или 3 спрата…. и срушена је помоћу онога што знамо под именом „надгледано уништавање грађевина“. Управо тако изгледа надгледано уништавање, са тим извитком у средини, после чега читава грађевина пада равно доле, при готово брзини слободног пада. Прво минирају један од средишњих стубова тако да се читава грађевина уруши на себе. Зграда 7 је имала тај карактеристични увојак или клин. Прво је миниран средишњи стуб тако да најближе зграде у њеној околици нису структурно оштећене.

Владино објашњење за сва три пада је ВАТРА НИКАДА, ни пре ни после 11. септембра, се није десило да се нека челична грађевина сруши услед пожара. Карактеристике урушавања зграда комплекса Светског трговинског центра ОДГОВАРАЈУ У ПОТПУНОСТИ моделу НАДГЛЕДАНОГ РУШЕЊА.
Успут, да ли сам већ поменуо експлозије у приземљу? КОЈЕ СУ СЕ ДЕСИЛЕ ПАР СЕКУНДИ ПРЕ ЗАБИЈАЊА ПРВОГ АВИОНА?
Наша канцеларија је била на Б-1 нивоу. Док сам причао са надзорником негде око 8 и 46 одједном смо чули – БУМ!
Експлозија тако снажна, да нас је подигла од земље.Чула се из приземља, између нивоа Б-2 и Б-3. Тек што сам заустио да нешто кажем, опет се чуло – БУМ!
Био је то ударац авиона, горе на врху. Ходао сам ходником поред главног теретног магацина, када сам осетио експлозију.
Силина експлозије ме бацила на тло и онда се све почело дешавати. Поново је дошло до јаке експлозије све плоче са плафона су попадале, плафоњере су падале. Треба да прођете кроз један дугачак хол да би дошли од Торња 1 до Торња 2 и ту се поново почело све дешавати. Један јаки удар нас је бацио на земљу, могло се осетити да долази из приземља, почели су се обрушавати зидови. Знам људе који су убијени доле у приземљу, знам људе којима су сломљене ноге у приземљу, људе који су морали на реконструктивну хирургију јер су добили тешке повреде лица. Према стандардом поступку деловања, уколико контрола лета опази било шта што указује на могућу отмицу авиона, контролори одмах треба да обавесте надређене.

Ако се проблем не може решити у року од око једног минута, надређено особље треба да затражи од NORAD-а (Северноамеричке контроле ваздушног простора) да одмах пошаље борбене авионе и да сазнају о чему се ради. NORAD тада издаје такву наредбу најближој војној ваздушноj бази.
И иако је ловцима обично потребно око 10 минута да изврше пресретање, у овом случају прошло је 80-ак минута пре него што су авиони уопште били у ваздуху. То је зачуђујућа неправилност. Ниједан једини пресретач америчке авијације није полетео док није већ било прекасно. Као да су сви у земљу пропали. Шта ако су били толико збуњени, и то намерно,да једноставно нису били у стању да реагују?
Разлог због којег нису знали где да иду је био у великом броју сличних и преклапајућих војних вежби које су биле у току, доводећи до уметања лажних сигнала на радарима у северо-источном сектору ваздушне одбране. УРЕД ФЕДЕРАЛНЕ АВИЈАЦИЈЕ: Контрола лета у Бостону, имамо проблем. Отет је авион и лети према Њу Јорку. УРЕД ФЕДЕРАЛНЕ АВИЈАЦИЈЕ: Требало би неко да подигне ловце у ваздух, можете ли нам помоћи.
ВАЗДУШНА ОДБРАНА, СЕВЕРО-ИСТОК: Је ли то стварно или је вежба?
Још је једна вежба била у току – „Обазриви ратник“, која је у ствари, позивајући се на NORAD-ов извор, била симулација- вежба отмице авиона, а која је трајала паралелно са осталим војним вежбама. Са само 8 авиона на располагању, који се иначе увек шаљу у паровима,требало је да реагују на 22 могуће отмице авиона тог септембарског јутра, а уз то нису могли да разликују симулације од оних правих отмица. NORAD је 2000. године имао 67 пресретачких мисија са 100% тачности. 11. септембра имали су 4 погрешке у истом дану. Тога јутра главнокомандујући NORAD-а био је Дик Чејни, руководећи операцијама из подземног бункера Беле Куће. Улетање отетог авиона у зграде био је сценариј у барем једној од многобројних војних вежби тога јутра.
Комисија за 11. Септембар Страна 172: „Влада САД-а није била у стању да утврди порекло новца кориштеног у припремама напада на Њу Јорк.
Међутим, то питање је ионако од малог практичног значаја. „Америчке власти нису успеле да уђу у траг извору финансирања.
А онда још и она чудновато неискрена изјава, „то је ионако од малог практичног значаја. „То је од огромног значаја!
Није ли битно ко је платио напад 11. септембра?
Пад зграде 7 је оцењено као посебно тешко објашњиво. У извештају Комисије за 11. септембар се имплицитно признаје
немогућност да се објасни уништење ове грађевине самим тим што се то уопште и не помиње. Госп. председниче, зашто ви и потпредседник инсистирате на томе да се пред Комисијом увек појављујете заједно? Зато што Комисија жели да нам постави питања, зато се и састајемо, и ја једва чекам да се састанем са њима и да дам одговоре. Питање је било, зашто се увек појављујете заједно а не одвојено, као што је био њихов захтев?
Јер је то добра прилика за нас обојицу да одговоримо на питања која нас Комисија жели питати и ја једва чекам да одговорим на њих. Мислите ли да би требало да изађу и кажу оно што стварно мисле?
– Требало би да буду под заклетвом.
– Стварно?
Да. И то јавно. Када су се Буш и Чејни састали са Комисијом, то је било могуће само под њиховим условима:
– Појавили су се заједно
– Нису били под заклетвом
– Није било дозвољено присуство штампи и члановима фамилије страдалих
– Није био дозвољен било какав облик снимања
– Није било дозвољено узимање транскрипта
Зар не мислите да породице погинулих заслужују да добију транскрипте или да посматрају сведочења?
Нисте ли ме то јуче питали? Имам исти одговор. Коначан извештај је донешен једногласно. Што значи да је постојао и један члан Комисије који је имао замерке на било коју реч у закључку, та реч би била избачена из коначног извештаја. (ФИЛИП ЗЕЛИКОВ, директор Комисије) Нашли смо да не само да је био у прелазном тиму Бушове администрације, већ да је он та особа која је написала меморандум за успостављање Одбора за националну безбедност у Бушовој администрацији, да је он био та особа која је измислила превентивну ратну стратегију што је касније искориштено као основ за рат у Ираку, да је близак пријатељ Кондолизе Рајс, тражимо његову оставку.
У Извештају о 11. септембру не постоји буквално ништа са чим се Бушова администрација није сложила. И зато можемо да разумемо зашто би та комисија под Зеликовим водством игнорисала све доказе који би указивали на истину – да се 11. септембра десила једна операција прикривених намера, у циљу опуномоћења доктрине, као и средстава, потребних за нови ниво империјалистичке мобилизације.

ТЕРОРИЗАМ: 1) Систематично кориштење терора, који се манифестује насиљем или застрашивањем, а у циљу изазивања страха.
Тероризам. Речи се хипнотички понављају: тероризам, терористи, терористичка опасност и наравно „верује-се-да-је-повезано-са-ал-Каидом“. Али, у ствари нам је такозвани „Рат против тероризма“пред очима 24 сата дневно и 7 дана недељно, и постаје неизбежно средиште насег постојања. Једног ће се дана наши унуци осврнути на ово време и запитаће се: „Како је добијен рат против тероризма?“
Целокупна владајућа класа САД-а, владајућа елита, види тероризам као најбоље средство, и у ствари једино средство, којим се осигурава друштвено јединство и помоћу којег се друштву представља лице непријатеља. Према неоконформистичкој теорији Карла Шмита, морате да имате лик непријатеља да би формирали друштво. И то је веома опасна идеја, јер то данас значи да је читав друштвени поредак, политичке партије, интелектуални живот, политика уопште, да су утемељени на једном чудовишном миту.
Готово сви осумњичени за тероризам су пуштени без подигнуте оптужнице али то је тек пошто их сви видимо на насловним страницама.

ТЕРОРИЗАМ: 2) Техника коју користе владе да би манипулисале јавним мњењем у функцији остварења одређеног циља.
Погледајте шта је CIA све урадила у овој земљи. Оно што су урадили је невероватно.
Погледајте све те терористичке акције које су се десиле. CIA стоји иза већине, ако не и свих њих. Имали смо напад на Маринце, и амбасаду у Кенији. Имали смо Локерби, имали смо напад на носач авиона Коул, Имали смо бомбу у Оклахома Ситију, Имали смо напад на Светски трговински центар 1993….и први пут су помогли терористима да минирају Светски трговински центар.
Конструисали су бомбу, дали им таблице…
Емад А. Салем, 43-годишњи бивши официр египатске војске, добио је задатак да склопи бомбу, и отишао је код свог надређеног, FBI надзорника, и рекао је, „Треба да направимо лажну бомбу“, а FBI надзорник каже „не, направићемо праву бомбу“
FBI је у ствари та која је спровела напад на Светски трговински центар 1993. године. Они су ти који су унајмили Емада Салема, платили му милион долара ставили му у руке прави експлозив и детонатор и рекли му да направи бомбу и да је да глупавим људима које је контролисао како би им омогућио да изврше напад на Светски трговински центар.
На жалост по њих, погинуло је само шесторо људи, недовољно да донесу закон (о антитероризму).
И шта се дешава за две године?
19. априла 1995. експлозија Мура зграде у Оклахома Ситију. 168 погинулих, а годину дана касније донешен је Закон о антитероризму, којим су нам укинута многа уставна права и грађанске слободе.
Лондон, 7. јул 2005. Бомбашки напади на градски аутобус и три воза подземне железнице односе 56 људска живота.
И тог јутра су се задесиле „антитерористичке вежбе“ састојећи се од ПОТПУНО ИСТОГ БОМБАШКОГ СЦЕНАРИЈА
НА ПОТПУНО ИСТИМ СТАНИЦАМА ПОДЗЕМНЕ ЖЕЛЕЗНИЦЕ У ПОТПУНО ИСТО ВРЕМЕ. Десило се јутрос у пола 10.
Изводили смо вежбу за једну лондонску фирму од неких хиљаду запослених, симулирајући експлозије бомби у тачно време када су и праве бомбе експлодирале на тачно истим оним станицама метроа, тако да ми је још увек најежена коса на глави. Да ли сам добро схватио, изводили сте вежбу у којој сте симулирали терористички напад а онда се он десио за време извођења вежбе?
Управо тако. Да, управо тако. ПОТПУНО ИСТИ БОМБАШКИ СЦЕНАРИЈ, НА ПОТПУНО ИСТИМ СТАНИЦАМА
ПОДЗЕМНЕ ЖЕЛЕЗНИЦЕ, У ПОТПУНО ИСТО ВРЕМЕ.
И ми бисмо требали да поверујемо да је све то била само случајност, да су се антитерористичке вежбе изводиле и 7. јула,
као и 11. септембра, и да су симулирани напади на исте оне циљеве, на истим оним станицама метроа, и у тачно исто оно време као и прави напади, пружајући тако на неки начин камуфлажу за операцију која мора да је била оркестрирана из САД-а.

Истина о 11. Септембру

Криминални делови владе САД-а исценирали су лажну терористичку акцију против сопствених грађана, како би манипулацијом јавног мњења обезбедили потпору својим намерама. Овакве ствари се раде годинама 11. септембар је урађен изнутра. Језиво је колико људи у овој држави не размишља. Требало би да верујемо да је тамо неки Арапин који живи у брдима финансирао један овако сложен напад на ову земљу.
Да ли стварно мислите да су неки људи у пећинама били у стању да учине NORAD немоћним?
Да ли стварно мислите да су ти људи у пећинама били у стању да изведу све то? А када само помислим колико је Американаца убијено у Њу Јорку…
Уверен сам да је све ово намештаљка. Ово је операција из нацистичких буквара који се непрестано поново користи. Америка је још једном намагарчена. Не морам да вам кажем да је лоше. Сви знају да је лоше. Долар је све безвреднији. Банке пропадају.
Власници радњи држе пиштољ испод пулта. Шљам дивља по улицама. Нема нигде никога ко би требало да зна шта да се ради, и свему томе нема краја.
Знамо да нам је ваздух штетан за дисање и да нам је храна лоша за јело. Седимо и гледамо телевизију, неког локалног спикера који нам говори да се данас десило 15 убистава и 63 насилништва као да то тако и треба да буде!
Знамо да је лоше. Горе него лоше. Ствари су луде. Као да све и свугде одлази у лудост, тако да више и не излазимо. Седимо у кући и полагано наш свет у којем живимо постаје све мањи. И све што тражимо је, „Молим вас, оставите нас на миру, барем ту у нашим дневним собама. Оставите ми мој тостер и телевизор, моје нове радијалке на ауту и нећу ни реч да кажем. Само нас оставите на миру.“

Е па ја нећу да вас оставим на миру. Ја хоћу да вас разбесним! Нећу да пишете протесна писма, нећу да стварате јавне нереде. Нећу да пишете својим посланицима у скупштини јер не бих знао шта да вам кажем да напишете. Ја не знам како да се реши проблем депресије и инфлације и Руса и уличних злочина. Све што знам је да прво мора да се разбесните!
Морате да кажете, „Ја сам људско биће, мајку му! Мој живот вреди!“ Има пуно дима, јако пуно.
105. спрат, Торањ 2.
Јако је лоше, црни дим, загушљив. Моја жена мисли да сам на сигурном. Звао сам је и рекао да излазим из зграде, да сам добро. А онда БУМ!
Троје нас је овде.
Има два разбијена прозора.
ПРЕКИДАМО ПРОГРАМ ЗБОГ ОБРАЋАЊА ПРЕДСЕДНИКА
Даме и господо, сама реч „тајност“ је одбојна у слободном и отвореном друштву. Сви ми смо као људи урођено и историјски
противници тајних друштава, тајних заклетви, и тајних процедура.
Јер сви ми широм света стојимо насупрот једне монолитске и немилосрдне конспирације која се највише користи тајним средствима у циљу проширења својих интересних сфера, инфилтрацијом уместо инвазије, превратима уместо изборима,застрашивањем уместо слободом избора.
То је систем који је регрутовао широке људске и материјалне ресурсе зарад изградње једне густо збијене, високо ефикасне машине која се састоји од војних, дипломатских, обавештајних, економских, научних и политичких операција. Њихова припрема је тајна, необелодањена. Њихове грешке се закопавају, а не објављују. Њихови дисиденти су ућуткивани, никад хваљени.
Потрошње се не преиспитују, тајне се не откривају. Зато је атински законодавац Солон прогласио незаконитим свако устукнуће од расправе. Тражим вашу помоћ у овом силном задатку информисања и упозоравања америчког народа, уверен да ће уз вашу помоћ човек постати онакав каквим је предодређен да буде: слободан и независтан.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: