Интервју са проф. др Светозаром Радишићем


Овај интервју са проф. др Светозаром Радишићем урадила је ексклузивно за овај блог госпођа Биљана Ђоровић. Ово предавање господина Радишића је на тему: „Велики брат“, где ће вам бити презентована аудио презентација увида који су предмет појединих студија овог врсног истраживача.

Такође, ексклузивно за овај блог, госпођа Биљана припрема серију предавања и разговора са нашим еминентним интелектуалцима, а овај интервју са Радишићем је први, у низу следећих…

Господин Радишић

проф. др Светозар Радишић

проф. др Светозар Радишић

говори о многим стварима. Говори о новом светском поретку и владарима планете називајући их „Велики брат“. Он говори о пирамидалној структури и хијерархији моћи великог брата, колико их има… ко је на врху… ко су они.

О Уједињеним Нацијама, Савету безбедности…

Говори о Српско-Руским односима… Руси да се извину Србима…

У интервјуу ћете чути о сведимензионалном рату који се води против једног народа, не води се данас само рат за физичко уништење човека.

Чућете доста тога о НВО организацијама које финансира Велики брат, то су тзв „борци“ за људска и хуманитарна права, а такође Радишић износи и неке тенденциозне мистификације његове личности од стране неких НВО у циљу његове личне дискрeдитације.

Чућете важност и значај симбола, што је веома важно да се одреди ко је ко.
Чућете и то, да су Американци ставили забрану од 50 година на приказивање сателитских снимака о „геноциду“ Срба над Муслиманима у Сребреници.
Па ако смо ми геноцидан народ, зашто онда не пусте те снимке да их сви виде, јер ионако нема нити једног јединог снимка покоља са простора Сребренице.

Зашто то крију!?

Па зато јер геноцида није ни било, јер да јесте… вртели би они то данима, а ни Холандски батаљон који је био у рејону „заштићене зоне“ Сребренице, није снимио ни на једној камери неки покољ цивила, а ни седам дана после „геноцида“ ништа се није извештавало о томе, и тек после тих седам дана сви светски медији су оркестрирано „урлали“ геноцид…геноцид…!?

То је једна од најпрљавијих лажи која се намеће Српском народу, да је геноцидан, народу чија је цела историја слободарска и који је био жртва разних геноцида!

Александар Павић је написао књигу „Забрањена истина о Сребреници“ која је сачињена само од страних извештаја по којима се види да нема ни говора о геноциду..!

Зашто Соња Бисерко, Наташа Кандић, Борка Павићевић и Биљана Ковачевић Вучо не прочитају ту књигу…?

Човече…чим се покуша да се на документован начин разобличи нека лаж о Србима, или да се нешто прича у одбрану Срба, оне одмах почну да пене, креште и готово да добију нервни слом…!

Послушајте интервју са Радишићем, има доста тога вредног да се чује…

Интервју са Радишићем

Преузми цео интервју 104 минута (17.8 мб.)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: