Кустурица-либерализам, највећа штета планете


Ево шта о либерализму каже Кустурица…

А шта о нашим неолиберарним ДОС поборницима мисли глумац Горан Султановић прочитајте доле…

БУНТОВНИК С РАЗЛОГОМ

Глумац Горан Султановић испрозивао Млађана Динкића и кланове српског глумишта

Док испија виљамовку, загледан у будућност свог глумачког живота, Горан Султановић признаје да је грешан човек. Све је пробао у животу, али његова каријера је нагло стала, због тога што, како сам каже – није спавао са мушкарцима. „Јер, српско позориште и културу воде углавном педери. Ако не седнете неком писцу или рeдитељу у крило, нећете добити улогу.“

Горан истиче да живи у срећном браку.

глумац Горан Султановић

глумац Горан Султановић

– Више се не курвам, имам две ћерке и куче. Ћерке су од мене наследиле презиме. Име морају саме да створе.
Видно разочаран домаћим телевизијама, Горан истиче да по шести пут гледамо „Отписане“, а да доајени српског глумишта све чешће снимају рекламе. – Раније смо имали филм: Бата, Смоки и Милена Дравић. Сад имамо: Која, Бјела и Манда! У Србији највише глуме политичари. Јер, кад Ђорђе Балашевић не може од своје ћерке да направи глумицу, онда не може нико! Како каже, једино му преостаје да пије са Митом Голићем и Рашом Поповим… Да се вози Дунавом, да живи колико му је Бог дао. Али, сваки дан с осмехом. Не треба бити надркан, не треба бити љут. То доноси негативну енергију. Од тога се умире.

– Идем улицом и не окрећем се. Немам телохранитеље. Ником дужан, ником ружан.
Иначе, Горан би волео да нас прогласе за национални парк, ограде бодљикавом жицом и посаде у корпе попут оних за скијање и да нас тако насађене разгледају као идиоте. С обзиром на то да су целу земљу продали, нека уновче и нас. Нека Динкић и остала братија узму 90 одсто, нама нека поделе по пет, као мајмунима који су у кавезу, и то је суштина приче. Деведесет одсто ових мајмуна који данас воде државу лично познајем, куповали су ми цигаре, пошто сам некад био мангуп, и они нас сада воде?!

Неће Горан у ту њихову Европу, та Европа га интересује као лањски снег. – Шта ће они мени да понуде? Да спавам са свастиком, са таштом, да се женим кучетом, да не пушим јер то није здраво за живот, али је здраво да ми продају марихуану, да имам закон о обилажењу на скијашким стазама, а пола интелектуалаца нема леба да једе у овој земљи! Родио сам се у земљи која је имала Доситеја, Вука, Киша, Мику Антића… Имала је Европу. Окрените се, господо, око вас! Ово је Европа! Ја сам антиглобалиста и антиевропски тип. У Европи сам рођен 1947, и ево имам 60 година и већи сам Европејац и образованији сам од 80 одсто Европе.
Не крије Горан да је био најлошији ђак у Четрнаестој београдској гимназији, али више зна о историји САД од Била Клинтона. По њему, клинци данас заврше курсеве од по четири хиљаде евра, јер им тата познаје нечију шурњају. Сви су обукли одела, имају лаптопове и пет магараца који их шетају и чувају.

Откако је дошла демократија, Горан каже да гледа исте мајмуне који се свађају. – То је у моје време, шездесетих, избацивано „на један“ из кафане: „Марш напоље, вуцибатино“, или је добио по пички, да извини ваш микрофон.
Текст је пренет из Курира
Аутор: Нађа Андрејевић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: