Радио вести из 2012 године


Autor : against illusions
Година 2012.

Улица Водених Хероја. У јутарњој тишини чује се само радио станица «Река».

  • Поштовани слушаоци, ево најновијих јутарњих вести, оних вести које ћете слушати читав дан!
  • Синоћ су Америка и Уједињена Европа раскринкале НАТО савез због, како се наводи у извештају «Serbia Press Space» неспоразума око 3000m кубна чистог ваздухa. Дипломатија није проншла пут до решења сукоба, тако да се очекује нови велики рат због низа неспоразума око чистог ваздуха. Подсетимо се прошлонедељног неспоразума због око 2500m кубна чистог ваздуха.
  • Премијер Владе упозорио је грађане да ће се увести забрана коришћења аутомобила и других мотора са унутрашњим сагоревањем у читавој земљи. Према речима Премијера «Полиција ће од Авале до Гардоша обављати свој посао максимално професионално и само ће она смети да користи моторе који загађују ваздух».
  • У државном водоводу обавештавају да и данас неће бити чисте воде, и поручују да се прошетате до оближње продавнице и купите инстант воду у кесицама за пиће, а за туширање ће воде бити за око два месеца.
  • Ноћас је из сефа Народне Банке опљачкана чиста вода у вредности једне цистерне. Пљачка је изведена максимално професионално јер су лопови цревима преносили воду до оближње зграде у чијим је просторијама била смештена цистерна. Истрага је у току.
  • РЕКЛАМЕ: ДАЛЕКО ИЗ ЈАПАНА СТИЖЕ НАМ НОВИ ПРОИЗВОД ФАБРИКЕ БИЦИКАЛА «Тојота». НОВИ МОДЕЛ «Синклер» ПОСЕДУЈЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ПОГОН ТАКО ДА ЈЕ МОГУЋЕ ВОЗИТИ ГА, НЕ ОЗНОЈИТИ СЕ И НЕ БИТИ ПРОГОЊЕН ОД СТРАНЕ ПОЛИЦИЈЕ.

ЦЕНА НОВОГ «Синклера» је 2m КУБНА ЧИСТЕ ПИЈАЋЕ ВОДЕ.

  • Настављамо с вестима. Кинески војни инжењери конструисали су ракету за крађу ваздуха у непријатељском ваздушном простору. Нова ракета зваће се «AirThiefRocket». Они су најавили да ће ускоро конструисати и ракету за уништавање ваздуха изнад читавог једног континента величине, рецимо, Северне Америке.
  • Вести из спорта. Међународни Олимпијски Комитет отказао је летње Олимпијске игре Некрополис 2012. У извештају се наводи да је разлог отказивања недостатак чисте воде којом би се платило туширање учесника Олимпијаде.
  • Немојте много излазити из куће јер се можете ознојити. Желимо вам пријатан дан уз нашу станицу и песму «Вода је крива за све»

Март, 2002.

Објављено у Друштво. Ознаке: , , , , . Leave a Comment »

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: