Истина о Европској Унији !


Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Као што сам и обећао, спојио сам 6 видео клипа које сам нашао на сајту YouTube од извесног Хрвата са корисничким именом „CowboyBebop2012“ који је све то превео, затим сам их спојио у један ради лакшег праћења. Пошто су Хрвати већ једном ногом у ЕУ, користићу неке коментаре поменутог Хрвата који говоре о колонијалној природи ЕУ и тоталитаризму, где најмање има демократије, јер кад то прича само Србин, нађу се овде увек неки „мудраци“ у виду разних „интелектуалаца и аналитичара“ који кажу да су Срби параноични и да свуда виде да их свет мрзи, да су сви против њих, да стално због тога склапају неке теорије завере, а да се ми заправо не можемо навићи на те фамозне „Европске стандарде“, јер Европа је „колевка демократије“, а ми смо као живели у затуцаном Комунистичком режиму где се све радило по неким директивама, и сада треба да се интегришемо у тај културни свет, да по први пут живимо у демократији… Па добро, хајде да видимо каква је Европска демократија и ти Европски стандарди, од самих Европљана. На самом почеку можемо видети изванредну паралелу о истоветности тоталитарних режима двеју супер држава, које се само разликују по именима, бившег Совјетског Савеза и наше „једине алтернативе“, Европске Уније. Има и ЕУ свој политбиро, само се другачије зове, то је ЕУ парламент, који само „оверава“ у кобајаги демократској расправи оно што политичка надкласа одлучи . О томе нисмо могли имати бољег говорника до Владимира Буковског који је говорио на самом почетку. Буковски је због тога што је био борац за људска права и бранио их, провео много година у логорима по Совјетском Савезу и разним психијатријским затворима. У Велику Британију је дошао 1976-те где предаје и пише о бившем Совјетском Савезу и Европској Унији. Оно што прича Буковски, јасно потврђује и Британски парламентарац г. Nigel Farage, а то је да Европском Унијом влада једна тоталитарна политичка надкласа која је изнад свега, која никоме не полаже рачуне, никоме не одговара за своје одлуке! Зато и није чуде што та политичка надкласа не поштује вољу Европских народа да се Лисабонски Уговор подвргне референдуму тих народа, јер им јо то било и обећано, а сада се не дозвољава! Чули смо да је пропао Европски Устав од пре две године јер су Французи и Холанђани на Референдуму рекли не, али сада то више не важи, Лисабонски Уговор то не признаје, а чак су и једним амандманом суспендовали одлуку Ирског народа који су рекли НЕ Лисабонском уговору! Овде сада имате прилику да видите један видео клип поводом Ирског НЕ Лисабонском уговору, али нажалост, овај видео је без титла на Српском, али могуће је да ми неко помогне да се то преведе:

Крај нација – Лисабонски уговор

Линк ка видео клипу на: http://video.google.com/ Скини видео клип

……..

Укратко о видео клипу, али на Енглеском: We set out to make a video about the pros and cons of the Lisbon Treaty and found out to our horror the lies, manipulations and deceit behind the EU. From MEPs, legal experts and EU researches the true nature of the EU unfolded, how it really operates from behind closed doors and away from prying eyes. We discovered the massive power grab away from citizens and nations to the elites that is being proposed in this treaty. Most shocking of all was how our elected representatives are willingly handing us over to this emerging Totalitarian Superstate by deception, propaganda and outright lies. This video details how the structures of the EU really operate, what the full significance of the Lisbon Treaty is and how it is the end of Nations within in the EU. MEPs describe their experience in Brussels and how they are undermined by the real power of the unelected and unaccountable Eurocrats who run the organization. How the politicians are working together for their own selfish needs while being used for a bigger agenda. Tags: Lisbon Treaty, Reform Treaty, EU, NAU, New World Order, Referendum, UN

……….

Па шта онда ми можемо да очекујемо у ЕУ од те тоталитарне политичке надкласе ако не дај боже уђемо у ЕУ, када ни Европски народи не могу на демократски начин да испоље своју вољу? Британац Nigel Farage је јасно рекао да је Лисабонски Уговор конституционалан, на нивоу Устава, али тоталитаристи су само терминолошком игром речи додавши, „уговор“, хтели да збуне и заварају своје грађане и тако оправдају одлуку да се Лисабонски Уговор не подвргне референдуму Европских народа, јер је то тобоже све на нивоу неког уговора и због тога се наводно не иде на референдум. Али правна је суштина да Лисабонски Уговоир има Уставни значај, у правном смислу он је уставан.

>“ />

Затим, чули смо од представника Данске да нико од парламентараца нема увид у рад лингвистичке комисије која кроји тај уговор, а знамо да је ту свака реч изузетно битна, јер само мала промена у смисли значења неке речи, може значити ко зна већ шта, а то све зависи од тумачења недодирљиве комисије, која је меродавна да тумачи тај уговор. Чули смо и то, да многи парламентарци нису ни прочитали тај уговор, а већина га је изгласала!?? Да видимо сад тај „демократски“ кадар те недодирљиве Европске комисије која све то спроводи.

Имамо из Француске извесног Jaquesa Barotta који ће преузети транспорт, који је 2000-те добио суспендирану казну затвора од 8 месеци због проневере и било му је забрањено да 2 године буде на јавним положајима! Баш квалификован кадар, нема шта… Такође смо од Nigel Farage чули за извесног Естонца Каласа, који је 20 година био бирократа у Совјетском Савезу, он је дудуше био ослобођен од злоупотребе положаја и проневере, али је био осуђен за давање лажних информација! А да бесмисао и апсурд буде већи, њега су поставили на челу одељења против ПРЕВАРА!?? Мајко Божја, па где нас то овај Тадић и ДОС-овце гурају! Европом владају све сами магови корупције и криминала и харају читавом Европом! Ови наши политичари корупционаши који „демократски“ управљају Србијом, само „мала деца“ према овим својим газдама, па зато није ни чудо што их ови стално подржавају да доминирају над нама, да нас „интегришу у систем“, да ови преко њих краду још више…! Ето…сада вам је коначно ваљда јасно, шта су то „европски стандарди“, мито, корупција, криминал… Познато је да ко уђе у ЕУ да су закони ЕУ изнад закона чланица, дакле државе чланице су само провинције тоталитарне класе, у супер држави губе сваки суверенитет и интегритет, а док не уђеш у ЕУ, сви причају да је то интеграција народа. Ево како о томе размишља „CowboyBebop2012“:

„Придруживање ЕУ – предвиђа да ће закон ЕУ бити на снази и предњачити над законима земаља-чланица. Што се тиче правосудног закона – примјењиват ће се “CORPUS JURIS“ – EU-a. CORPUS JURIS предвиђа -( у успоредби са законима В. Британије нпр.):- укидање суђења пред поротом коју ће замијенити судац именован од стране државе – и који ће сам одлучивати о вашој кривњи. – Укидање “двоструке опасности“. Дакле, укидање забране да вам се двапут суди за исти прекршај. Суђење се може понављати док год држава не постигне пресуду коју жели. Укидање “habeas corpusa“. Као грађанин ЕУ ваш дом бит ће подложан произвољној преметачини без судског налога и притварању у трајању до 9 мјесеци – без да вам притом итко прочита било какву оптужницу против вас или презентира било какве доказе. Поништавање принципа – недужан док се не докаже кривим. Тиме се грађанин мора сам бранити против комбиниране машинерије државе.
Поништавање “разоткривања“ – односно забране да се било какве ваше пријашње осуде износе пред суд прије суђења. Све у свему – нема никакве претпоставке невиности. У САД-у – предсједник Bush је под законима – Patriot Act i Military Comissions Act – већ поништио “habeas corpus“. Већ пар година, дакле, било којем Американцу може бити претражен стан без судског налога и он може бити задржан више од годину дана у притвору без икакве оптужбе или доказа. Може бити легално мучен – и то све под недоказаном већ само номиналном сумњом да је “терорист“.

Ево како даље размишља „CowboyBebop2012“ о уласку Хрватске у ЕУ, а то дакако исто чека и нас..

Лажни избор који нам представља већина медија је између ЕУ и ултра-националистичке “заосталости“ и опћераширене корупције. Ова пријевара ствара ментални механизам у нашем грађанству да је било какав – па и бенигни излијев домољубља синоним за заосталост. Ултра-национализам је утвара с којом се морамо обрачунати. Губитак суверенитета да би постали само још једна провинција у Еуропском Царству – на дуже ће стазе само ојачати ултра-национализам умјесто да се он постепено избрише правилним образовањем. Имали смо доказ и истрпјели посљедице потоње тезе – у трајању и крају бивше Југославије. Уосталом – видимо како ЕУ није имуна на корупцију – ДАПАЧЕ!

Праве алтернативе леже у томе да грађани РХ преузму одговорност. Проминентна ‘интелигенција’ нека се не скрива иза ЕУ – него нека сами истичу што је лоше у нашем друштву. Грађани се морају покренути како би нашу владу натјерали да се окрене ЗДРАВОЈ МОНЕТАРНОЈ ПОЛИТИЦИ (везати валуту за стварну вриједност – злато/сребро)! РАЗВОЈУ СЛОБОДНОГ ТРЗИШТА! СМАЊЕЊУ ПОРЕЗА И НАМЕТА! РЕЗАЊЕ ПИПАКА ДРЖАВНОГ АПАРАТА У ЕКОНОМИЈИ! ПОТИЦАЊЕ ИСКЉУЧИВО ДОМАЋЕ ПРОИЗВОДЊЕ НАУШТРБ НЕПОТРЕБНОМ И ПРЕКОМЈЕРНОМ УВОЗУ!… Да ли тренутачно иједна наша странка има програм који би предвидио овакве помаке? Ми морамо преузети своју грађанску одговорност, информирати се – притиснути медије апелима и мирним просвједима да пренесу истину и притисак на самозадовољну и инертну политичку класу. Апатија је омиљено оруђе тоталитаристичких режима, неспособних влада и опортуниста на високим положајима чијим криминалним подухватима највише погодује status quo. Стога им то оруђе треба одузети!“

И на крају да се запитамо сви ми, грађани Србије и народ Србије. Зашто о свему овоме, о тоталитаризму супер државе ЕУ нема никакве информације на медијима са националном фреквенцијом…? Где нас то води и уводи Тадић и његова проевропска коалиција? Води нас на губилиште, ако нас уведу у ЕУ нестаћемо као народ, јер су нас Тадићевци већ ионако толико понизили, да смо скоро већ и нестали, постали смо тотално апатични на сва понижења што нам приређују! Само се иживљавају над нама својом одвратном и тоталитарном пропагандом да нас у ЕУ чека сам рај, срећна будућност, своде нас на ниво малоумних дебила који као народ ништа не зна сам да ради, и да се организује.

Још поврх тога понижавају нас као народ пред самима собом и светом, ухапсили су нашег Радована Караџића јер је то „услов свих услова“ да се коначно интегришемо у Европску Унију, у демократски свет…! Брига њих за Караџића, Младића и било ког, они ће нас условљавати док нас потпуно не сломе! Ово само не схватају проевропске психопате. И сада јасно видимо да је ЕУ ништа друго него тамница народа у рукама магова тоталитаризма, корупције, илузија и криминала. Европска Унија је тоталитарна творевина и губилиште идентитета за све Европске народе који су у њој! Тамо неће бити народа, нација, неће бити чак ни грађанина са грађанским слободама, јер ће сваки сегмет грађанског живота бити контролисан и прописан од стране тоталитарне недодирљиве политичке надкласе…! Европска Унија ће бити Унија безосећајних робота! Зато још није касно да се пробудимо и кажемо НЕ- Тадићу, НЕ – проевропској коалицији, НЕ- Европској Унији ! То наше одлучно НЕ Европској Унији, биће једно велико ДА Србији и Српском народу, нашој култури, религији и слободарској историји…!! Прочитајте и овај повезани пост о Еврпској Унији: Европска Унија,нити нас је икада хтела, нити нас хоће! П.С. Ево једног Линка са коментаром од Mick Humea о Караџићу:

Whos dressing up Karadzic? by Mick Hume. The former Bosnian Serb war leader has been painted as a Hitlerian monster to try to boost the moral authority of the international community.

http://www.spiked-online.com/index.php?/site/article/5494/

3 реаговања to “Истина о Европској Унији !”

 1. SPP Says:

  In my opinion, the greatest single failure of American education is that students come away unable to distinguish between a symbol and the thing the symbol stands for.PaulLutusPaul Lutus

 2. Pakistani ISI Says:

  Cromwell, I charge thee, fling away ambition. By that sin fell the angels.WilliamShakespeareWilliam Shakespeare, Henry VIII, III:2

 3. Nebojša Says:

  Po podacima na današnji dan sa mog Video Google naloga na kome sam nakačio klip:“Istina o Evropskoj Uniji“,do sada ga je gledalo 4581 posetioca.To možete videti na ovom slikovitom prikazu sa moje kontrolne table.
  S’obzirom da je video klip postavljen 26.Jula prošle godine,to znači da je svakoga dana ovaj video videlo 27 osoba.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: