Тонемо…!


Сада су сви коначно видели у директном преносу са Скупштинског бувљака на ТВ-у, ко је тај путујући циркуски петооктобарски караван и још имају придев „демократски“…!?

Више вреди нека безвезна реклама за пиво него подразумевани значај „демократски“ којим се тако диче „демократе“, …како иронично и саркастично звучи њихова фраза: „прва демократски изабрана влада после 60 година…!?“

Човече…да урлаш од срамоте и понижења које нам приређују…!

Немојте сада да се ишчуђујете свему неморалном, срамотном и понижавајућем за наше друштво и парламентаризам што сте видели!

Ми смо гласали за те психопате-шизофреничаре и идиоте..!

Док су нас безброј пута лагали својим обећањима у кампањама за разне изборе, ми смо по ћошковима и кафанама причали отприлике мање-више ово: „Ето…сада лажу кад треба да их изгласамо да дођу на власт, а кад дођу…заборавиће на обећања..“

Тако смо размишљали, али смо стално гласали за исте…!??

Грађани Србије, зар није била доступна варијанта бојкота избора, а не да се бира „мање зло“ ?

Зашто не вапите и тражите нову нашу елиту, стручну, некорумпирану, часну, поштену, која је спремна за жртву ради општег добра..?

Не правите се наивни и необавештени..било их је…има их…!

И шта сада грађани Србије треба да се ишчуђују после свог тог „мрака“ којег су гледали на ТВ, када су и сами подсвесно одувек знали каква су то го*** !

Треба отворено рећи да смо и ми као колектив, народ, слични њима и немојте да се чудите што нас воде такве психопате и фукаре…! Није уопште случајно ово што нам се догађа, а са овима биће нам још горе, то је једино што је извесно….! Попут комуњара, ови петооктобарци (раштркани ДОС) од нас обичних људи желе да направе имбециле који ће у самртном ропцу неиздрживо бедног и сиромашног живота, поносно да узвикују: „живела Европска Унија“ уместо некада, Када су борци гинући узвикивали: „живео Тито…живела партија…“

Међутим…људи још подносе некако сиромаштво и беду, али ова количина кретенизма, неморала, уцене, покварености, површности и цинизма што смо видели од петооктобараца…више се не може поднети и трпети, то највише убија, више него сама смрт…!!!Ми немамо организовану и независну државу која ће да брани своје интересе, интересе народа и свих грађана, државу нам у „лабавој конфедерацији“ преко ДС-а кога контролише Америка и ДСС-а кога контролишу тајкуни и наше подземље, води Запад, односно десетак мегакапиталиста…!

То сад и врапци знају гледајући овај скупштински циркус и понижење за етику, морал и смисао живота!

Који је смисао живота живети у таквом паклу? Чему? Зашто? Због љубави…? Па забога све су обесмислили и обезвредили, баш све!!!

Живот су нам узели у руке и не дају нам да живимо! Цео живот су нам прожели политиком, хтели то ми или не…!

А не само да су све животно и лепо обезвредили, већ је „смисао“ живота постао неморал, лаж, уцена, криминал…“па како се ко снађе…“

На трон живота, од самог доласка на власт, петооктобарци су успоставили систем вредности лажи, неморала, корупције, цинизма, криминала и уцена! Заправо то су преузели од бившег режима, али су тај систем лажи и неморала, далеко још више учврстили разноразним „иновацијама“ путем медија…!

Па погледајте, једино што знају да кажу је Европска Унија, Евроатланске интеграције, а то кажу људи који су опљачкали за своје и туђе интересе, скоро комплетну привреду Србије путем распродаје на мало и велико кроз „приватизацију“…! Како их није стид и срамота!Али шта има да се стиде кад су то све идиоти и неолиберарна јапијска говна, која ће газде да пусте низ воду кад доврше сав посао…зато их и непрекидно држе на власти…!

Остали су још да опељеше РТБ Бор, ЕПС, НИС и јавна предузећа кроз „приватизацију“…

Да истакнем само неке кључне ствари које се јасно виде…!

Радикал, Томислав Николић, само је био највећи улог ДСС-а у покерашкој игри са ДС-ом око формирања владе…! Скоро четири месеца су нас хладни покераши мучили и на крају су бестидно, срамотно и јавно „бацили карте на сто“ пред свима нама, на ТВ…!

Али у целој тој хладној покерашкој игри ДС је по неким мојим схватањима, гори од ДСС-а и Коштунице! зашто…?

Они су прихватили систем прљавих игри, лажи, уцена и неморала, прихватајући да сарађују са ДСС-ом у новоформираној влади, само због своје похлепе за влашћу, богаћењем и фотељама!! То се исто односи и на ЛДП и било коју друго странку која је изгласала ову бестидну и неморалну Владу и тако је прихваћен систем лажи, неморала и уцена као правило и стил живота и деловања!!!

У само пар дана ДС је доживео „страховите промене“…сви смо то видели и више неће бити могуће да се вадимо на „нисмо знали“..

Сви смо видели како су се ДС и ДСС због „јадног“ чика Томе два-три дана међусобно и јавно пљували и оптуживали ко је какав, ко је издајица а ко патриота..!

И…??

После само три дана одједном се непомирљиво и непомирљиво… договорило да оформи већинску Владу због „виших интереса“… због народа кажу..!??

Јоој земљо…отвори се да пропаднем…!

Има ли већих превараната и лажова…!!! И сада ће сви ти петооктобарци да се обрачунају са криминалом, отвориће нова радна места, оснажиће привреду, смањиће сиромаштво, а седам година претумбани владају и довели су народ до катастрофе својим криминалним владањем и управљањем…!!

Само да вас подсетим нешто за ДС и остале петооктобарце без ДСС-а…Сви су пљували и пљују Коштуницу, а сви врло добро знају какву је владу био оформио крајем 2003-ће и почетком 2004-те…

То је била мањинска влада чији легитимитет и главни коалициони партнер био СПС! Без њихове сагласности они не би могли да оформе владу…!

Сви смо се борили против СПС-а и бившег режима (Радикали су били само ‘привезак’, сва моћ владања и одлучивања била је у СПС-у…!) и тада су сви ти… и ДС и Борис Тадић, Божидар Ђелић, Чеда Јовановић, Батић, Чанак, Весна Пешић и њихове странке то само гледали…!

Зашто сви они и њихове странке, а поготову ДС, као тада најјача странка, нису тада дигли народ на бунт да се спречи формирање такве Владе, а то би веома лако уједињени и без тешкоћа урадили да су хтели, јер је народ био шокиран чињеницом да се формира демократска Влада са СПС-ом као подршком, против кога је и устао 2000-те…!!!???>

Понављам..зашто…зашто…заштооо…???

Да није било подршке СПС-а, Коштуница не би могао да оформи мањинску владу…!!!

Зашто тада ДС није дигао народ на грађанску непослушност са осталим ДОС странкама и да тако они формирају Владу без СПС-а, против кога се цео народ борио и на крају их скинуо са власти…???

Наравно, Коштуница је знао да су водећи људи ДС-а исто тако похлепни, љигави и покварени као и он, да ће лако да их „купи“ одређеним „зонама утицаја“ где ће моћи несметано да се баве својим криминалним радњама и да глуме опозицију…!

Кад су тако устоличили Коштуницу и обезбедили себи „парче плена“, лако је било после ДС-у и осталима из ДОС-а да пљују по Коштуници у намештеним ТВ емисијама, као… Коштуница крив, ДСС- крив.. „они су скренули са курса реформи..“ и слични штосеви…

Та свађа се пренела и на наивне и политички незреле Србе, који никако да схвате да су нам једини проблем, али заиста једини, искључиво наши политичари…“демократски..“

Ето и сада ДС пљује на Коштуницу, на ДСС, свађали су се крволочно, примитивно и безстидно пред нашим очима са њима, али су ипак пристали на систем уцена, лажи, неморала и превара и дали уступке ДСС-у само из похлепе за влашћу, а и „морали су“, то им је „обавеза“, јер су их притисли они који су их и довели на власт, Амери, а власт је власт, за Тадића и компанију нема ништа слађе…!!

Намерно нисам ништа причо о Радикалима, јер су они у овом срамном Скупштинском циркусу били само наивни „статисти“ који су феноменално искористили шансу да у својој „моралној шоу представи“ дају лекцију из морала ДСС-у, ДС-у и осталим „демократама“ и одржали су најбољу и најуспешнију кампању за неке следеће ванредне или неванредне изборе за власт, коју ће сигурно приграбити када се ови сами од себе уруше …!

Али да се разумемо, за то ће бити криви и највише одговорни: ДС, ДСС, Г 17+, ЛДП, СПО, Нова Србија, Грађански Савез.. и остали из тог петооктобарског „пакета“…, јер својим криминалним, примитивним, неморалним и неодговорним понашањем, сами гурају народ ка радикалима, који ће у тој хладној „покер’ игри, бити коначни победници, јер живимо у лавиринту без излаза који се зове Србија…!!!

Излаз је у новим људима, стручним часним и поштеним који се до сада нису бавили политиком…!!!

Њих има, то је наша будућа елита, или наша пуста нада!

Они како-тако делују и информишу народ о заједничком криминалу и владавини „бивших“ и „садашњих“…држе трибине, гостују на малим тв станицама, пишу по интернету…али то није довољно да се „пробуди“ тај изгубљени, конфузни мали човек за кога се они боре… јер је исувише моћна актуелна домаћа машинерија за „млевење меса“, а када се дода и то, да све то подржава западна машинерија, онда све изгледа као да се цела Србија налази у тунелу без светла…!

Aко се ти нови људи, наша нова елита међусобно не удружи и не створе неки политички покрет (не странку) који ће да артикулише глас народа и да га дигне на побуну и тако почистимо и „бивше“ и „садашње“ са политичке сцена, да би се увео ред, закон, поштење и морал у држави и друштву….ми ћемо као народ потпуно нестати, удавићемо се у свом сопственом живом блату!!!!

Без артикулације гласа народа од умних, паметних и поштених људи… народ овако измучен, обезглављен и „хипнотисан“…неће моћи сам да изађе на улице и побуни се против ових фукара на власти…!

Када је кокош без главе знала куда иде…?

3 реаговања to “Тонемо…!”

 1. Gordana Says:

  E dragi moj Nebojsa.
  Sta da ja kazem , kada si ti vec SVE REKAO ? Jedino to da ti se pridruzujem u svemu i da se nadam, NADAM KAO NIKAD U ZIVOTU. Nisi sam, ali nas je malo jos uvek.

 2. Nebojša Says:

  Dzabe se mi nadamo ako se ti pošteni intelektualci ne udruže i ne skupe hrabrost da pomognu obeshrabrenom i obezglavljenom narodu,jer je narodu njihova pomoć ,organizacija i podrška za bunt , potrebna više nego ikada do sada,čak mnogo više nego kada se rušio Slobin režim sa tom lažnom DOS-pseudoelitom!
  Narod je strahovito razočaran…očekivao je od DOS-a dosta,a dobio je duplo ništa i bedu,nastavak osiromašivanja…nastavak pljačke narodne imovine i dobara.
  Ta prava elita je na potezu,oni drže ključ svega…ako se ne izvuku iz neke svoje lične melanhonije i ne pomognu narodu,narod neće moći ništa sam da uradi,to je tako jasno…i tako …ostaje nam da se jedino nadamo…nadamo…

 3. Gordana Says:

  Ma jeste, u pravu si .Naravno da treba raditi.I da nam mnogo vise snage sada treba nego petogoktobra. Sto se mene licno tice i mojih najblizih, mi je i imamo. Mislim da smo Mi tek sada ,u stvari spremni za pravu borbu, koliko teska bila. Kada smo se UVERILI koliko nam je „dobro“ sa DEMONKRATAMA, ne sme, nas, nista zaustaviti u borbi protiv njih. Elita ne sme vise da okleva.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: