Протестни митинг…


Данас се на платоу испред Дома културе одржао протесни митинг поводом ове криминалне приватизације РТБ-а. Било је доста људи, незнам тачно колико, јер сам био непоседно до саме позорнице, но видећемо шта ће да кажу у медијима. Митинг су подржали Мајданпечани и Крагујевчани са својим људством и индикалним представницима….

У маси аргумената који показују да је ово све велика беспризорна превара, као „шлаг на торти“ ове ктиминалне „операције“ Владе Србије ( сад су „техничари“…) чини податак који је изнет на протесту,а то је да Влада Србије није хтела да синдикалним лидерима покаже купопродајни уговор са „Купрумом“, без обзира што их и Закон обавезује на то! p03-21-07_12-22

Ако ово очигледно не указује да су намере ових “техничара” да још једном преваром дођу до “шаке долара”, онда нека покажу синдикатима купопродајни уговор!!!

Обичног човека,радника и грађанина Бора иритира чињеница да “демократски блок” ову срамну,криминалну и незакониту радњу Владе Србије није уопште јавно осудио,али је зато искористио ову ситуацију да све јавно исполитизује преко малих екран у борби против својих политичких противника Радикала.

Они су упутили званично писмо Тадићи у коме траже да им он помогне да се реше Ранкића,јер он ову ситуацију око РТБ-а “злоупотребљава”… а сви врло добро знају за ову чињеницу око непоказивања уговора синдикатима… и још много тога!
p03-21-07_123
Зар они мисле да смо ми Борани неки дебили који неће да у овом њиховом срамном и неморалном чину виде како су они само ситне поданичке душе, које слепо и псећи послушно извршавају страначке”обавезе”…!

Они непрекидно ко папагаји само брује о радикалима,а сада сами грађане Бора „гурају“ у Радикалски “загрљај”, јер су се коначно офирали ко су уствари,јер… не осудити потез Владе Србије да неће да покаже уговор,… чије евентуално штетне последица по раднике могу да буду катастрофалне,је чин који показује колико су неморалне и ситне душе, јер им је и судбина града у коме су рођени и живе задња рупа на свирали…!
p03-21-07_12-11
Но, ко зна, можда они знају да у купопродајном уговору,попут оног по коме се приватиxује Бор, поново пише,.. да Влада Србије не гарантује за тачност података,нити сноси било какву одговорност за евентуалне штете по кориснике !???

Два пута би ипак било превише…

Ахх… да… да искористим прилику да поновим питање једног нашег „наивног сликара,“који на свом сајту где преставља Општину Бор, воли да поставља „наивна“ и „невона“ питања, попут овог:
“ Шта је овде непоштено у Приватизацији РТБ-а Бор…!?“
“Корисници”…шта кажете ви на ово?
protest2103

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: